- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Mini PC
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Nekem is érdekesnek tűnt elsőre, mert tényleg töbminden ékelődik ilyenkor szoftver szintek és a hardver közé (jelen esetben egy plus oprendszer). Hát gondoltam h bukta, én csak megérdeklődtem, mert nem tudtam, és inkább megkérdeztem
Tanár természetesen elfogult a témában, biztos van vmi régi rossz emléke winnel kapcsolatban, aztán felesküdhetett vmi MS t utáló szektába.
Azért köszike, Üdv -
CocooN-z
őstag
Hali
Oprendszer óránk volt haverral, figyelgettünk jobban épp mert linuxról volt szó. És Tanár MS t utálja, ezért direkt úgy próbálta felvonultatni a linuxot h mennyivel jobb az, h elmagyarázta nagyjából miaz a kernel Fordítás, és ha egy ilyen finomhangolt rendszeren futtatunk windows emut, pl Xpt az mennyivel gyorsabb lehet mintha az az Xp egymagában lenne. Na ez érdekelne, de mivel sík hülye vagyok linuxokhoz, és azon is csak az xp t használnám, tuti egyik disztribucio sem érdekelne hanem valami nagyon alap, dolog amin éppenhogy megy az emu (bár ez nem tudom hogy működik). De ha ez a dolog megoldható megcsinálnám, bár nem kevés meló lenne vele gondolom én.
Tényleg érdekelne a dolog, és ha azaz emulált xp gyorsabb is kicsivel meg ugyanugy használható mint egy sima winfos akkor megcsinálnám ezt a több szintű dolgot.
üdv: Z
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Képregény topik
- Steam topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest