- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Persze,mert vladi hiába keresi,mert Gabesz egy buta kutya...egyrészt csak futtatni kell,másrészt viszont foggggalmam sincs,ha futtatom,mivel csatlakozok a felületre,(esetleg távoli asztal?),vagy hogy más is tud hozzá csatizni,stb.
Elvileg azt írják a fórumján,hogy csak a 2.0-ás kiadésban lesz benne,hogy egy adott központi helyről is tudd futtatni ésakkor többen is csatlakoznak hozzá,de nekem ez most inreleváns,csakis egyeduralomra török és magamnak akarom indítani.
De az én tudásom még ehhez is kevéske -
eugabesz
őstag
Sziasztok.Segítsetek légy szives Gabesznak,mert lelkes újoncként,erős felindulásból béreltem egy virtuális szervert,még az MC-t is sikerült teljesen magamtól feltenni,sőt elindítottam egy TS3 szervert is róla,de most megálljt parancsolt egy Bad Company 2-höz használatos adminisztrációs program...ugyanis ez már winfos alapú,tehát exe-je van a lelkemnek,s hát Gabesz ehhez már kis fiú...Debuian 5.0 van a szerveren és futtatnom kéne a wolfcon nevű progit rajt.
Sőt csatiznom is kéne rá,de az aztán már nekem végképpen sötét folt,hogy hogyan fogok hozzá (milyen felületen,progival stb.) csatlakozni....Valaki esetleg érez elég kihívást benne,hogy népszerűsítsük a Linux-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fujifilm X
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest