Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz cigam #85303 üzenetére

Amúgy nem tudom kijaza Kence.

OK értem....

No de ha már a demencia szóba került, a hölgy, akinél a gép van, egy 90 éves demens nénit gondoz, ha nem tudod ez milyen munka...mindegy, nem tudja elvinni a gépet sehová, de ha tudná is...totál laikus. Mindegy, nem véletlen én managelem a kintiek gépeit. Családtagok 150 és 1300 km-re vannak. De szomorú, hogy ezt le kellett írnom, akár el is hihetted volna alapból, hogy nem opció a szervíz. Legtöbben nem bírjátok a pofámat, de annyira már ismertek, hogy nem bohóckodom ilyen témákkal. (egyébként ilyen támogató hozzáállásra számítva gondolkodtam két napot, hogy egyáltalán feltegyem-e itt a kérdést...)

De ezt is biztos jobban tudod.

Ezt a megjegyzést nem értem, nyilván az én élethelyzetem burkában van, tényleg jobban tudom. ;]

Használt gépeket én veszek, elbattyogok személyesen és live USB-vel lecsekkolom, mielőtt megveszem, így ebay és társai nem jók. Ahol azt mondják, hogy nem futtathatok 5-10 percig egy live rendszert, oda nem is megyek. Ez ilyen. Nyilván nem kezdek el böngészni meg médiákat nézni, de pár terminalos parancsot lefuttatok.

Új hozzászólás Aktív témák