-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #76163 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést.
Valamit szögezzünk le és ebben szerintem teljesen egyet fogunk érteni, egy felhő alapú tárolás mindig is bizalom kérdése volt.
Ezen az alapon senki ne töltsön fel semmit sehova mert hozzáférhetnek, feltörhetik a szervert, leállhat a szerver, tönkremehet a szolgáltató, elveszhetnek vagy ellophatják az adatokat.
Ezek bármelyik szolgáltatónál megtörténhetnek, 100% garancia nincs.
Legfeljebb a túl csábító ajánlatok mögött nyilvánvalóan az áll, mint már többször is megtörtént hogy mézesmadzag, 1-2 évig gyűjtögetik a felhasználókat majd "kirabolják" őket.
De ez nem csak itt, pl. volt nagy port felvert ingyenes dns szolgáltató, mailszolgáltató balhé is nem is egy.
Az összes közöségi oldal is csak bizalmi alapon működhet, ha nem akkor 1 tagja se lenne.
Azzal az igényeddel végképp nem értek egyet hogy nem realtime a szinkron, épp ez (is) a lényege.
Pl. csinálok egy képet/videót a telefonnal, mindenféle wifi meg smb megosztás meg usb kábel vacakolás nélkül 3 másodperc múlva ott a kép a számítógépemen, szerkeszthetem, forgathatom paintolhatom, csomót köthetek rá, 3 kattintással megoszthatom a linkjét, vagy megoszthatom csak azzal, azokkal akikkel én akarom stb.
Vagy mint a melóhelyemen a jelenléti ívek és egyéb doksik.
Minden kollégámat sikerült kb. 3 perc alatt rátanítani hogy papírok meg cetlik, fecnik helyett a telefonjukon vagy a számítógépükön írják a jelenléti íveket, gépkocsi kötségtérítést stb. és az összes ilyen doksit.
És mindegy hogy a kollégák épp mellettem dolgoznak 10 méterre vagy Nyíregyházán, hó végén otthon vagy épp hol vagyok bármelyik melóhelyen, ott a pc-n ellenőrzöm, ha kell kozmetikázom, egy fazonra hozom és már köpi is ki a nyomtató, lehet leadni.
Ennél praktikusabbat el nem tudok képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged