Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #76163 üzenetére

Köszönöm a figyelmeztetést.
    Valamit szögezzünk le és ebben szerintem teljesen egyet fogunk érteni, egy felhő alapú tárolás mindig is bizalom kérdése volt.
    Ezen az alapon senki ne töltsön fel semmit sehova mert hozzáférhetnek, feltörhetik a szervert, leállhat a szerver, tönkremehet a szolgáltató, elveszhetnek vagy ellophatják az adatokat.
    Ezek bármelyik szolgáltatónál megtörténhetnek, 100% garancia nincs.
    Legfeljebb a túl csábító ajánlatok mögött nyilvánvalóan az áll, mint már többször is megtörtént hogy mézesmadzag, 1-2 évig gyűjtögetik a felhasználókat majd "kirabolják" őket.
    De ez nem csak itt, pl. volt nagy port felvert ingyenes dns szolgáltató, mailszolgáltató balhé is nem is egy.
    Az összes közöségi oldal is csak bizalmi alapon működhet, ha nem akkor 1 tagja se lenne.

Azzal az igényeddel végképp nem értek egyet hogy nem realtime a szinkron, épp ez (is) a lényege.
    Pl. csinálok egy képet/videót a telefonnal, mindenféle wifi meg smb megosztás meg usb kábel vacakolás nélkül 3 másodperc múlva ott a kép a számítógépemen, szerkeszthetem, forgathatom paintolhatom, csomót köthetek rá, 3 kattintással megoszthatom a linkjét, vagy megoszthatom csak azzal, azokkal akikkel én akarom stb.

Vagy mint a melóhelyemen a jelenléti ívek és egyéb doksik.
    Minden kollégámat sikerült kb. 3 perc alatt rátanítani hogy papírok meg cetlik, fecnik helyett a telefonjukon vagy a számítógépükön írják a jelenléti íveket, gépkocsi kötségtérítést stb. és az összes ilyen doksit.
    És mindegy hogy a kollégák épp mellettem dolgoznak 10 méterre vagy Nyíregyházán, hó végén otthon vagy épp hol vagyok bármelyik melóhelyen, ott a pc-n ellenőrzöm, ha kell kozmetikázom, egy fazonra hozom és már köpi is ki a nyomtató, lehet leadni.

Ennél praktikusabbat el nem tudok képzelni.

• milan26

senior tag

válasz ubyegon2 #76163 üzenetére

A Mega már nem dotcomé régen, lassan 10 éve megy, és màr nem ad csak 15 gigát. Régi fiókokon van már csak 50 giga.

Új hozzászólás Aktív témák