- Vezetékes FEJhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #76155 üzenetére
Jól mondja kolléga, amit linkeltem neki, az is csak Buster-től felfelé van, amiatt nincs 18.04-re sem még. Nála meg érthető okokból a 20.04-re frissítés gondolom elég rizikósnak tűnik, bár lehet érdemes lenne bepróbálni.
(#76159) Rimuru
Értettem, azért is írtam, hogy tudom, mik a különbségek. Én viszont statikusan használom csak, de nagyon sajnálom, ha valaki belerokkan, mert nem realtime frissül valami.....
Na én léptem is, rég voltam ekkora marha, hogy ilyen thread-be belevauzok. Arról meg tényleg felesleges vitázni, ki számít home usernek. Ti egyikőtök se, de ezek szerint nehéz téma ez is. Nektek, nem nekem.
out thread
-
válasz
CPT.Pirk #76155 üzenetére
Igen, [tyukolmotor.mp4]
Automatikusan kiengedi-bezárja a pipiket, fotoellenállással figyeli a környezeti fényviszonyokat, még soha nem tévedett.
5 éve múködik, minden volt hozzá a fiókba.
1 darab 4093, 22 tranyó, mágneses végállások, a motor egy leselejtezett ablakemelő, táp egy tplink AP 12V tápja, a feltekerő egy rossz horgászorsó dobja.Igen de Te 20.04-re, énnekem meg 18.04 van és a repo projekt (skilion) 2 éve elárvult. 18.04-re meg csak a májkimiki által leírt módszer létezik. Ubyegon amit ajálott .DEB az meg teljesíthetetlen függőségeket hozott magával, ezért ment is a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vallás
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Facebook és Messenger
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest