Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #63718632 #73649 üzenetére

Ja persze, az SSD ilyen szempontból igencsak különbözik a HDD-től, amit véglegesen törlünk, az tényleg végleges lesz, ha a TRIM átgereblyézi a NAND-okat, márpedig megteszi, ha alapból discard opció van FSTAB-ban, akkor gyakorlatilag azonnal. Mondjuk nekem HDD-nél is volt fájdalmas, mikor egy hosszú HDD-k közötti másolás alatt ügyködtem és valami miatt tty-t váltottam, kb 300GB film kampeca lett. :D

(#73650) szucstom

Szagértő a lóf*sz, 6 éve használom, ebből 3 évig érdekelt/foglalkoztam vele, ma inkább már csak használom és egyre kevesebb dologra emlékszem. De a feltételezés nagyon szimpatikus ettől még! ;]
    Baromságot én is írok szerintem, de ha észreveszem ritkán, kijavítom, ha más dörgöli a pofámba, akkor elkezdem vadul megmagyarázni még azt is.

Büntiből elolvastam, de ennél jobban én se tudtam volna megfogalmazni.

Ez már felér egy fél dicsérettel! :K

(#73648) Pörp

Szerintem a kernel elintézi, de csak desktop Linuxot ismerem ilyen szempontból, szervert nem. Én már raktam másik gépbe telepített meghajtót és simán bootolt onnan is. Desktopból notebookba is. De ezer% persze így sem lesz ez, csak nagyon valószínű.

Új hozzászólás Aktív témák