-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Alap Manjaro nekem idle értékben 9.5W-ot fogyasztott. Most meg laptop-mode tools-al 2,3W-ig konfiguráltam. Úgy látszik nekem a Tlp nem akart olyan jól működni, mint másnak.
Viszont a Dolphin plugineket hol lehet elérni? Mert Octopiban csak egy szimpla plugint látok, de nem látom, hogy bármi is megjelent volna. Leírásban Kép manipulálási funkciókat említettél, de azt sem látom. Van a pluginekre külön oldal?
Amúgy ma sokat olvasgattam az Nvidia Optimus megodásáról. Már többé-kevésbé világos, hogy mit kell telepítenem, konfigurálnom. Viszont fosok, hogy megint úgy meghal, hogy nem lesz még konzol se, csak a grub konzolja, úgyhogy még keresgélek, hogy Linuxhoz is van-e olyan megoldás, mint Win-re, hogy kvázi bit pontos másolatot készítek, és ha gond van, akkor egyben visszatöltöm az egészet, és onnan tudom folytatni, ahol abbahagytam. Android TWRP recovery backupját is ezért szeretem. Így büntetlenül lehet próbálkozni ott.Taijiquan
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest