Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolifarkas

tag

válasz #106460 üzenetére

Köszönöm. Az is igaz, hogy nem sok lehetőséget próbáltam még ki mert a kedvenceim többségének a futtatását sikerült megoldanom Windows 10-en. Nekem az XP 32bites vált be régen a legjobban az mindent vitt emlékezeteim szerint. Voltak kedvenc demóim is amik újság mellékleteként jelentek meg, ezek is mind megvannak még. A legnagyobb kedvencem a Battlezone2 ezt 1999-ben vettem eredeti kiadásban de mivel nem engedte a Windows 10 telepíteni ezért internetről letöltöttem a hozzá készült verziót és azóta azzal játszom. Rengeteg régi programom van úgy 20 évvel ez előtt vettem őket a Tescoban néhány ezer forintért. Persze a virtuális gépet sem próbáltam ki igazán mert egyszer feltelepítettem aztán elakadtam valamelyik driver problémával ha jól emlékszem és ezért inkább nem erőltettem az ügyet. Most viszont eltökélt szándékom a Linux-ra váltás mert már unom a Windows nyűgjeit. Stabil megbízható költség hatékony operációs rendszert szeretnék és azt úgy konfigurálni, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőle programok és játékok terén is. Ezért kezdtem el érdeklődni persze emellett sokat olvasom is napok óta a Fórumot és az interneten fellelhető írásokat. A Windows Capilot-al is szoktam konzultálni, bár néha tévedhet az is. Hamarosan sort kerítek rá és feltelepítem az egyik 2Tb-os HDD-re valószínűleg a Linux Mint Cinnamon-t választom.

Új hozzászólás Aktív témák