-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #101174 üzenetére
Azt tudod ugye hogy Te jársz jó úton, de kérlek vedd figyelembe az átlagot.
Lassan 2FA kell egy gázóraállás diktáláshoz is.
Énnekem ez nem szimpatikus, nem azért mert nem törődöm a biztonsággal, hanem ha engem kipécéznek akkor az én gépemre okoseszközömre be is fognak törni csak idő kérdése.
Ha meg nem, akkor titkosítatlan emaillel elleszek még 25 évig.
És ezzel szerintem 100ezer emberből 99990 így van.
Más bár idetartozik,
bizonyos problémám miatt beregeltem egy Facebook csoportba ahol pontosan a FB. biztonság a fő csapásirány.
A csoportba csak az utóbbi 1 hónapba 3 olyan kérdés érkezett hogy 2FA mellett törték fel az illetők FB. fiókját.
Biztosan a fiók tulajdonosok voltak a hunyók...?
Lehet akár 5FA is.
Én már akkor kezdtem agyérgörcsöt kapni amikor évekkel ezelőtt mindenki, a vízmű, elmű, a biztosítóim stb. stb. egy bármilyen, akár számomra érdektelen értesítést nem, nem ám a mailfiókomba küldenek, hanem oda csak az értesítés jön hogy Önnek levele érkezett, megtekintheti ha belép az Allianz, mvmnext, vizmu.hu, vagy akármelyik fiókjába.
Ezzel együttjár 15+regisztráció, 15+ szarakodás, 15+ leiratkozás reklámhírlevelekről stb. Azt meg se merem említeni hogy mindenol ugyanaz a jelszavam.
Nekem ez nem jó, nem élhető, nem tetsziik.
És valószínű nem vagyok ezzel egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest