- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
cupyka20
csendes tag
az a bajom még mindig mint eddig az új XP vel se megy fel hibás a data2.cab
-
Kindgrind
aktív tag
Hi!
Nyomja valaki a Dragonon?
Hanem akkor gyertek oda -
Volken
tag
Sajnos ugytunik hogy a won megszunt de senki ne busuljon mert tudok ajanlani egy uj servert helyette.
Ez meg egyenlore csak TEST SERVER tehat,lehet nezelodni ertesiteni a gm-eket a bugokrol.Meg nem tokeletes de a fejlesztes igen jol halad.
A rate-ek:
5x5x7x5x5x
Jelenleg nem ezek a rate-ek vannak mivel hangsulyozom meg csak TEST SERVER de indulaskor ezzekkel a szorzokkal fog menni.
Top C exchange lesz.
Hamarosan linket is fogok kirakni. -
-
trassher
addikt
válasz
ImpersonatoR #294 üzenetére
Nincs pénzem havidíjra. Én elvagyok a WoN-on is. Heccnek meg ott van az Etrenal Sin. Ezen mennék ha nincs server de még fel se toltam amit kell.
-
Gyertek officialra ott nincs wipe meg működik minden skill úgy ahogy kell és nem bugosak. Itt egy videóm kedvcsinalónak [link]
-
Kindgrind
aktív tag
Hi!
Valaki tudja h h tom meg idézni az artisan summonjait?
Valami kéne hozzá de nem vágom h mi -
#PeTeY#
aktív tag
Hi!
Ugyan az a problémám, mint S e t h-nek a 68-ik hozzászólásban. Tehát változó időközönként megfagy a game. Kicsit idegesítő. Tudja valaki, hogy mi erre a problémára a megoldás? Vagy ha erre jársz S e t h, akkor írt már meg légyszives, hogy neked hogyan sikerült megoldani. Köszi. -
trassher
addikt
Köszi de azóta már megvan. A törpim 36 csak azt nem tom melyiket fejlesszem. A 47es Dark Avenger-t vagy nyomjam fel a törpit mivel már minden megvan a fullplate armorhoz. Ebben kérnék segítséget tőletek. Ahogy látom a törpnek rohadt sok hp-ja lesz, de elég kevés képzettséget kapna. A DA meg sokat kap és ahhoz képest kicsit gyenge vagy csak lvl50 felett lesz jobb?
-
Lucif-R
senior tag
Hát nagyjából ja.
PVP pont azért kell sok hogy ha van PK-d és megöl egy mob akkor ne dobjad el minden cuccod... ha játékos öl meg és csak PK pontod van karmád nincs akkor nem dobsz el semmit... ha karmás vagy akkor az cinkes
Szal gyüjtögessed a PVP pontokat, de monnyuk PVP azért XP veszteséggel jár valakinek szal max WAR vagy SIEGE alatt fog szerezni, vagy ha nekimés egy karmásnak és megnyuffantod vagy egy lilának -
trassher
addikt
Hova tűntetek
-
Volken
tag
Sajnos a WoN-on meg nincs war mert nincs eleg tapos klan.
Ha pvp-zel es nyersz azert pvp pontot kapsz spec nemtom mire jo csak van.
PK-ert viszont pk pontot kapsz ami nem tul jo mert minnel tobb a pk-d vagy ha tobb a pk-d mint a pvp-d akkor ha meghalsz vhol nagyobb lesz a valoszinusege hogy droppolsz vmit.(ruha,fegyo,ekszer...)Es tobmindent is droppolhtsz. -
-
trassher
addikt
Huhh. Itt eventek vannak ahol vagy csapatok tolják egymás ellen vagy a GM-ek beraknak mobokat(szörnyeket) és azokat kell leverni. Ha nyersz akkor pénzt és valami más hazsnos cuccot. Pédául fegyver sebzését növelő tekercs és amit akarzs. A legjobb magyar server nemtom melyik de ha elég sokan lennénk akkor a WoN a legjobb. Jók a ratek csak kevés a player. Szten gyere és próbáld ki. Sok rendes arc van fenn. Ha tömeges hentet akarsz akkor azt nehéz megoldani. A Siege nemmás mint várvédés. Ehhez asszem lvl4 avgy 5 klánok tudnak nevezni és el kell foglalni a várat. A WoN-on lett volna de érdeklődés hiányában elmaradt. Tucc ilyen videót nézni itt [link]
-
Gyuri16
senior tag
válasz
trassher #273 üzenetére
kosz, kicsit konkretabban gondoltam, elmondom knightonlineba hogyan van: Vannak eloszoris warok. ez hetente 2szer van 1 oraig. Itt a ket nemzet (ork es human) egymas ellen kuzd, lenyeg minel tobb ellent leolni, de vannak mas celok is. Masik hely a colony zone, itt aki bemegy az olheti a masik nemzetet. Sajat nemzetut csak battlefielden olhetsz, de ott nem kapsz/veszitesz semmit, csak gyakorlas. Itt a pvp lenyege a national pointok, ha megolsz kapsz np-t, ha meghalsz akkor vesztesz (minel tobb npje van a klannak, annal magasabb a gradeja, ami tobb elonnyel is jar). Siman xpzes kozben nem tudsz megtamadni senkit.
vissza l2be: vannak itt valami warok, vagy tomeges hentek, vagy csak party vs party, esetleg 1v1? Mit kapok ha nyerek? melyik a legjobb magyar szerver (keves lagg, sok jatekos) stb, koszi a valaszokat -
trassher
addikt
PvP--> Player versus Player. Két karakter egymás ellen. Ez ha arémnában megy akkor nincs XP veszteség, ha csak kinn a pusztába hupákoltok akkor van. A PK--> Player Killer. Akkor van ha valaki arénán kívül támad rád és te nem ütöd meg 1szer sem. Ezután a PK neve piros lesz és csak akkor változi vissza ha elég mob-ot öl. A PK-ra ha jól tudom szabadon lehet ''vadászni''.
Please valaki mondja már meg hogy kell beállítani a BOT-ot mert a Won-on most még 2 htéig lehet vele húzni a kicsiket. Pls
Fontos lenne. -
Gyuri16
senior tag
hi, idaig mmorpg temaban knightonlinet jatszottam, es fontolgatom hogy atternek l2-re (ok: szerverek nagyon nem jok..) Magyar szerveren jatszanek. Egy kerdesem lenne, valaki irjon nekem, hogy a pvp, ill pk hogy mukodik a jatekban. Ha minden jol megy jovo heten kiprobalom a jatekot.
-
Kindgrind
aktív tag
Hi all!
Tudja valaki milyen progival tudok 2 karit futtani egyszere?
Meg hogy hogy tom használni? -
Volken
tag
válasz
Cupika20 #259 üzenetére
Eloszor is toltsd le a jatekot:
[link]
majd a serverhez valo patch-et ugyancsak innen(WoN C4 patch):
[link]
Igy kell felrakni:
[link]
(vigyazz mert tobb exe-t is emlit nem mind1 mikor melyiket inditod)
Hat kb ennyi lenne ez a server eleg jo csak kevesen vagyunk ugyhogy te is ajalnd mindenkinek mert akkor lehetnenek siege-ek klanhaboruk es minden ami igazan feldobja ezt a jatekot.
Ja es ha naponta szavazol\tok a serverre akkor meg tobben jonnek:
[link] -
Cupika20
csendes tag
tök tetszik ez a játék láttam egy haveromnál le is töltöttem de nem mükszik mit tegyek hogy játszhassak vele???
-
OtheriS
csendes tag
L2 Java Emulatoros servert idíthatok ezek szerint
Szval nem warez...
''Basically the License says:
* Anyone can use this software for any purpose.
* Anyone can modify this software.
* Anyone can redistribute this software, in its original form or modified, as long as the distributed product comes with full corresponding source code and is also licensed under the GPL. ''
[Szerkesztve] -
Zennon
tag
na megváltoztattam a szerverem rate-lét 30-ra ezmár kb jó én úgy gondolom.
Vanakinek ez vanakinek az tettszik.kinek hogy.
nekem a 30-as jött be.
no gmshop,mindennap event. -
Zenty
őstag
''Szal még véletlenül SEM warez
Nem a csével kell összehasonlitgatni ,mert ott engedélyezve van,hogy csinálj saját servert!
Egyébként a noWonosos servereken álltalában csak tört gamerek jáccanak szal rá lehet mondani ,hogy warez!
Nah ,de a lényeg az l2-nöl HIVATALOSAN server inditás sem engedélyezett!
De ha ennyire biztos vagy ,hogy nem warez és szabadon iditható server l2-nél meg minden,
akkor ajálom neked www.ncsoft.com ,és írj nekik egy mailt ,hogy köszönöd ,hogy teljes mértékben alapár,havidij nélkül ingyenes nyujták a gamejüket !( kiegel ,patchekel stb)
És reméled továbra is fentartják ezt a free változatott!
Kiváncsi vagyok mit válaszolnak
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Nem azért írtam a warezt ,csak ez a ingyenes teljes mértékben hangoztatásra emeltem szót!
Mert ez eléggé félre vezető ha azt kérdi valaki, hogy ez legálisan ingyenes server?
És ilyenkor azért illendő azt mondani ,hogy nem az!
Egyébként félre vagy tájolva ,mert hivatalosan ez tiltott ez az egész free l2-nél!
Más ,hogy vannak olyan mmorpg amik alapbol ingyenesek ahogy mondtad ,hogy itemeket ,meg ruhákat lehet vásárolni havidij, alap ár ellenébe,de az egészen más tészta mert az alapbol ilyen!( legálisan)
L2 meg az mmorpg történelmében az egyetlen olyan game amit majdnem 100% lehet warezolni!
Mert anno kiloptak egy egész servert és igy rendesen tudták törni az egészet! (gondolom az l3-romnál egy hadsereg fogja védeni az egészet
''Ezek a free serverek (tort) gyenge masolatok az officialhoz kepest.(sok dolog itt nem mukodik ,skillek stb...)''
És kb most ez a szitu!
Szal én is tudom ,hogy jóh game még igy is,de félre vezető kavarás nem illendő -
Lucif-R
senior tag
Mellesleg aki akar egy jó C4-es FREE szervert az menjen WoN-ra mert, igaz hogy kevesen vannak de a teszt alatt 500-600meber alatt sem volt semmi lag a szerveren, és dmx ( az admin mostanában egyre többet újít a szerveren )
Szal megéri oda menni csak kicsitürelem kell a kevés emberke miatt, hogy kivárd amig többen lesztek. -
Lucif-R
senior tag
Én asszem már nem nagoyon fogok WoN-ozni mert átmegyek official szerverre.
- warez ??? lol... warez... na ezt sem hallotam még rá... warez az egy kicsit más mellesleg. Vagy akkor a noWON-os 1,6 CS:S szerverek is warezek? Vagy mi a tök. Minden szerver fizetős valamilye úton módon... főleg a szerver fentartás miatt és nem azért hogy az Adminok meggazdagodjanak. Szal még véletlenül SEM warez.
- 55x rét? hát az olyan se nem low se nem high...highratek semmire sem jók max levezetni a feszejt... én semmi örömöt nem találtam bennük kivétel hogy egy 80as SH-val pk-zgatok ( c4-es területen kb 10perc alatt fel lehet húzni... ) agyra főre néha... PK-t az nyeri aki full bufban van vagy csak gyorsabb, PVP -vel ugyan ez a helyzet, item szerzés öröme nincs miert ott a GM-shop... klánt minek alapítani nincs se raid se siege... én a low-ratekre mondom azt hogy okés mert ott megdolgozol azért ami van, pk-zni csak észel lehet mert ha karmásan megcsapnak akkor kipakolod a cuccaidat
ott van értelme craftolni, grindelgetni, ott megvan a fejlődés öröme, ott van izgalma
- free szerverek... hát... kevés jó free lowrate van... ami van az vagy L2j ami egy bugbánya és emiatt játszhatatlan, a C3-C4-esek meg vagy lagosak ( item, ss, mob ) vagy totál üresek, vagy bugosak még és nem nagyon vannak megcsinálva.
Igen won a tök üres kategóriába van sajnos olyan 60-70 aktív játékos van kb sztem, ami igen csak kevés...igyhát menek inkább ill megyünk officialra.
-
Zennon
tag
Hi all'z csináltam egy ujabb szervert.
55-szörös szorzó,no gm shop,erős gép.
Gyertek bátran a gm-ek jó fejek(mivel én vok az)
de a haverom is jó fej.
na mind1.
gyertek dögivel.
ADATOK:
80.98.53.62 l2authd.lineage2.com
eztkell a hosts file-ba másolni.
Jó gémet.
És az első öt belépő kap jobbfajta nogradés cuccot kezdésnek -
Volken
tag
Nem ,nem poenbol van fizetos valtozat.Ezek a free serverek (tort) gyenge masolatok az officialhoz kepest.(sok dolog itt nem mukodik ,skillek stb...)De azert meg igy is nagyon elvezetes a game.
Ez nem warezmert:
1.
Ameddig az uzemeltetok nem kernek penzt a serveren valo jatekert addig nem tiltott.(ezt ugy szoktak ellensulyozni ,hogy itemeket lehet penzert megvenni pl.:kasztvalto,jobb ruhak stb..)
2.
A szabalyzatot en is olvastam tehat nemvok olyan lami hogy Ph-n warezolgassak.
-
Zennon
tag
Hi all'z.
Nemtom ki mennyire épített már szervert.
Hátén építettem egy adatbázist,létre is jött a szerver.
Már van 2 20-as karim az egyik az ADMIN.
Nos minden nagyon jó csak egy baj van:
Nincs gk,puus the cat,és a többi npc.
Mobok vannak csak npc-k nin csenek.
A szerver betöltésekor ien hibát ír ki:
Can't spawn in NPC dat ID 1-15000-ig
mi lehet a gondja?
Ha valaki segít annak 1000 hála -
Volken
tag
Hali!
A WoN telleg naon jo es most a GM-ek kedeskednek nekunk azzal hogy kb egy honapig lehet botozni tehat a kezdok fel tudjak huzni magukat.(ez sztem jo otlet foleg kisebb szinten tud hasznos lenni.
Itt a botprogi:
[link]
Es ha nem akarna mukodni:
[link]
Es hozza a meghasznosabb scriptek:
[link]
[Szerkesztve] -
Zennon
tag
Na hi végre találtam egy oan szervert ami emlékeztet a régi jó öreg nf SIEGHARDRA.
Aki ujjból netán 20*-os es 30*-os (bartz)majd aztán később ha menni fog 70*-szeres (sieghard)szerveren szeretne játszani az jöjjön ide.
ADATOK:
WEBOLDAL:http://darksun.uw.hu
IP(AMIT A HOST FILEBA KELL BEÍRNI):86.101.13.50 l2authd.lineage2.com
Ennyi és mégefyszer gyertek ide is mertha sokan leszünk iszonyatosan jó lesz a gém.
És a GM-ek is jó fejek,és váltogatják egymást úgyhogy mindig fenn vannak,és játékos módjáűn játszanak.
Ja és még annyit hogy a szerver auto reges ugyhogy nem kell regelni az oldalon. -
OtheriS
csendes tag
válasz
Silencer83 #236 üzenetére
Hát igazából nem ingyenes!
De vannak ''tört'' szerverek....
[Szerkesztve] -
Volken
tag
válasz
trassher #239 üzenetére
Ugyvan ahogy jatekos tarsam mondja a server jo csak meg nem vagyunk vmi sokan gyertek es akkor nagyon kiraly lesz
.
A servert napi egy kattintassal is tudjatok segiteni :
[link]
Thx
UI.:
Trassher sry hogy multkor nem valoszoltam csak epp 84356-an pm-eztek ram.
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
Silencer83 #238 üzenetére
Gyertek a WoN-ra vazz. Kicsit kies a táj.
-
Volken
tag
válasz
Silencer83 #236 üzenetére
Teljesen ingyenes ,letoltod a jatekot a server patch-et es jatszol.
-
Silencer83
addikt
ez a game most ingyenes, tehat no havidij, v hogy van?
-
Lucif-R
senior tag
válasz
trassher #234 üzenetére
Annyit tok mint te
tehát semmit
Hát sztem lesz vagy 200MB legalábbis remélem legalább ennyit kijavítanak vagy megcsinálnak mert azért akad ez az bugdehát hol nincs?
Sztem 1-2hét max de írták hogy valamikor 14.e körül lesznek nagy változások szal... lehet ott az időpontunk amit kerestél. -
trassher
addikt
Na emberek. Töltsétek le a WoN Patch-et innen: [link]
ha szarozna a játék. Mosz lesz új a server tehát töltsetek. Ja és ha nincs C4 akkor azt is mert mostmár csak ezzel megy. -
trassher
addikt
Ha valakit érdekelne klán akkor itt van egy teljesen új: WarHammer. lvl 1es szintű klán és még lehet jelentkezni. Vezér: NightLock. Mindenkit szeretettel várunk.
-
Lucif-R
senior tag
Na egy kiss dob perges mert reklám következik:
Word of Nightmares
Üdv Népek.
Na látom itt is vannak MMORPG népek szal gondoltam beposztolok ide is egy pöttyet
Na szal azé postolok mert van ez a Word of Nightmare szerver. Viszonylag fiatal szerver.
Ratek:
XP: 5x
SP: 7x
Adena: 8x
Drop: 6x
Spoil: 5x
Goods: 3x
Low rates de nem 1x-es mert attól a tökömön megőszülne a szőr, szal ez egy 5x XP-rates szerver. Official Full C3 ( nem L2j fostaliga ami full bugos ) és van már fent jópár C4-es mod is. ( mégmielőtt mondanátok, tudom hogy minden OFF C1-es csak felvannak töltve C1 C2 C3 modokkal jóesetben C4 modok is vannak ). Most kezd fellendülni csak még kevesen vagyunk, de hát azért postolok hogy többen legyünk
Legjobb : !NINCS LAG! se SS/BSPS se item lag, se ingame lag szal minden happy...
Eventek vannak egész jó díjazással ( ma pl 2vs2 volt, a nyeremény 2milla + topD/topC fegyok voltak, a nyeremény szint csoporotnként volt elosztva, tehát a 19lvl-es nem a 52lvl-essel küzdött )
Na köbö ennyi... lehet elfogult vagyok De csak ajánlani tudom a szervert... egy hátránya az hogy kevesen vagyunk (dehát azért postolok hogy sokan sokan soooookan legyünk), viszont nagy előny hogy full magyar a gárda.
Üdv mindenkinek és találkozunk WoN-on!!! (remélem)
WoN: http://dmx.ipv4.hu -
Kindgrind
aktív tag
Hi!
A Trial of Duty Questet kellene megcsinálnom de nem találom azt az embert(Sir Aaron Tanford-ot) Valaki tudna nekem segiteni??? -
Creator
tag
válasz
trassher #216 üzenetére
Ja, mert itt sokan csak a hardverrel foglalkoznak, az SG-n nagyobb az élet csak ott a hivatalos szerveren vannak.
Amugy tegnap jót farmoltunk, nem lenne ma is kedvetek kifarmolni mégegy Great Group Heal könyvet? Ugyanis bugos a skil mert, ua. az a könyv kell a great grup heal-hoz is meg a great heal-hoz is. Lényeg az hogy feleslegesen ütöttük ki tegnap a great heal-t. -
trassher
addikt
Megint k*rv@ nagy kihalás van
-
trassher
addikt
Mér nem jár erre senki?
Pedig már 30-as a human knight-om. -
trassher
addikt
Az lenne a kérdésem hogy ha Lineage 2-t játszok akkor az letöltésnek számít?
-
Creator
tag
Vissza vonom, ugyanis a legutobbi event után volt egy kis veszekedés, és széthulott a MAFFIA. A társulat egyrésze lelépett, egypáran átmentek a METALICSKA-ba, mások a LOD-nál probálkoznak, én meg maradtam magányosan.
Amugy tényleg nagyon jönnek az ujak, már Dion-ba is akkora piac van. Azért van egykét küldetés is amit érdemes megcsinálni, pl. 20-as szinten a grimmkolektoros /csontis/ küldi vagy a petes küldik is amit ha eladsz, igen jó pénz. -
Kindgrind
aktív tag
Hogy tudom letölteni a játékot vagy honnan?
Mert a honlapjáról nem tom. Valamit ki ir -
Volken
tag
válasz
trassher #200 üzenetére
Neem ebben a jatekban minden mobnak van dropja (adena,ruha,fegyver stb...).Ami a mobon van azt nem droppolja.Amit adtam linket oda beirod a szorny nevet es kiadja ,hogy mit dob mekkora eslyel,hol terem a leny mennyi xp-t ad(az xp-t meg kell szorozgatni mert amit ott ir az 1-szeres szorzoval van a droppot meg el kell osztani mert az is mas az INCO-n (ize WoN-on
).Nem tul nagy az esely de azert jobb kivalogatni mi ad jo cuccot vagy xp-t es azt olni.
(remelem te is szavazol naponta a serverre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest