Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz shadowofthe #1244 üzenetére
Azért a 3D-től függetlenül sem felesleges a 120Hz. Ha olyan játékot játszol, ahol fontos a folyamatos megjelenítés, hasznos lehet, ha 2x annyi képkockát tud TÉNYLEGESEN megjeleníteni másodpercenként. Szerintem legalábbis egy gyors fps játékhoz kevés a 60fps (amin a vertical syncronisation kikapcsolásával elért magasabb framerate-ek se sokat javítanak), de akár agy autószimulátor is sokkal jobban tud kinézni valós 100-120 fps megjelenítéssel.
Az általad megjelölt árkategóriában csak e-IPS-t kapsz, ami nem olyan sokkal jobb a legjobb TN-eknél. Alapvetően én is IPS párti vagyok, de szerintem nézz meg mindent a saját szemeddel, mielőtt döntesz.
-
huskydog17
addikt
válasz shadowofthe #1244 üzenetére
Több szempontból is inkább egy kisebb, de IPS panelest vegyél!
Ha egy nagy, de TN alapú mellett döntenél, akkor a TV után csak szívnád a fogad, hogy milyen bűn-ronda annak a képminősége. IPS monitorral azonban ez nem fog megtörténni, mivel a TV-k 99%-ában IPS/MVA panel van és nem TN.A magas függőleges frekvencia csak 3D kijelző esetén fontos, azok a kijelzők viszont horror áron vannak. Amennyiben nem utazol 3D-ben, akkor totál felesleges 120 Hz-es monitort nézni!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- Samsung F22T350FHR /22 FHD 75Hz 5ms/
- Újszerű Samsung Odyssey OLED ((G8)) S34BG850SU (2025.08.28-ig Garis)
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!