Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
shadowofthe #1244 üzenetére
Azért a 3D-től függetlenül sem felesleges a 120Hz. Ha olyan játékot játszol, ahol fontos a folyamatos megjelenítés, hasznos lehet, ha 2x annyi képkockát tud TÉNYLEGESEN megjeleníteni másodpercenként. Szerintem legalábbis egy gyors fps játékhoz kevés a 60fps (amin a vertical syncronisation kikapcsolásával elért magasabb framerate-ek se sokat javítanak), de akár agy autószimulátor is sokkal jobban tud kinézni valós 100-120 fps megjelenítéssel.
Az általad megjelölt árkategóriában csak e-IPS-t kapsz, ami nem olyan sokkal jobb a legjobb TN-eknél. Alapvetően én is IPS párti vagyok, de szerintem nézz meg mindent a saját szemeddel, mielőtt döntesz.
-
huskydog17
addikt
válasz
shadowofthe #1244 üzenetére
Több szempontból is inkább egy kisebb, de IPS panelest vegyél!
Ha egy nagy, de TN alapú mellett döntenél, akkor a TV után csak szívnád a fogad, hogy milyen bűn-ronda annak a képminősége. IPS monitorral azonban ez nem fog megtörténni, mivel a TV-k 99%-ában IPS/MVA panel van és nem TN.A magas függőleges frekvencia csak 3D kijelző esetén fontos, azok a kijelzők viszont horror áron vannak. Amennyiben nem utazol 3D-ben, akkor totál felesleges 120 Hz-es monitort nézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster S22A300B
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest