Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul02
tag
válasz huncutka1029 #80080 üzenetére
Szia!
Nem külön fájlban van a felirat, be van "építve" az mkv-ba (x264) (nem tudom, ezt hogy mondják)
Hangsávot tudok váltani. De megjeleníthető a felirat menü is, de akár kikapcsolom a feliratot, akár bekapcsolom: ugyanaz az eredmény. Azaz semmi... -
Ubul02
tag
Sziasztok!
Abszolút hozzá nem értőként volna egy kérdésem, hátha tud valaki valami okosat mondani:HD filmet játszanék le UH664 saját médialejátszójával, DLNA-val wifin keresztül. Megy is szépen, de a feliratot nem jeleníti meg. (De a felirat menüt érdekes módon igen!)
Médiaboxom sajnos nincs, tehát ez a lehetőség kizárva.
Számítógépen VLC hozza a feliratot.
Van valami lehetőség, vagy tegyek le róla, hogy ebben a formában működni fog a dolog?
Köszi a válaszokat előre is! -
Ubul02
tag
válasz Lacielvtárs #79809 üzenetére
Ugyan nincs összehasonlítási alapom, mert 63 cm-es LG CRT-t váltott a 49UH664V, de azért így két hónap használat után magam is azt tapasztaltam, hogy nincs vele semmi probléma, SD (még 400 sor alatti) videókat is teljesen élvezhetően jeleníti meg, 720p és 1080p-ről már nem is beszélve. Menü CRT-vel összehasonlítva cseppet sem lassabb. SMART rész, médialejátszó remekül működik.
Feketéje valóban nem tökéletes, de egyáltalán nem élvezhetetlen.
Eddig egyetlen negatívumot tapasztaltam: két hónap alatt két alkalommal előfordult Youtube alkalmazásnál, hogy memóriahiányra hivatkozva újraindult.
Szóval, ha lehet, akkor még egy szavazat 4K-ra.[ Szerkesztve ]
-
-
Ubul02
tag
Sziasztok!
UH664V kapcsán volna két kérdésem:
1. .avi fájlokat jogos, hogy nem játszik le? Rémlik, mintha itt a fórumon már írta volna valaki, de bevallom, nem keresgéltem.
2. A másik: feliratot hogyan kell tv-n kezelni? (Gyakorlatilag nem tudok váltani feliratok közt, vagyis pl. magyar szinkronos film esetében nem sikerült kikapcsolnom a magyar feliratot, ami azért zavaró.) Lehet, láma a kérdés. Távirányító "Subtitle" gombja nem csinál semmit.
Köszi! -
Ubul02
tag
válasz huncutka1029 #78733 üzenetére
Köszi!
Specifikáció szerint megvan az előkészítése a MR-nek. Vagy nem erre gondoltál? (49UH664 a tévé.) -
Ubul02
tag
válasz huncutka1029 #78731 üzenetére
Jól látom, a linkelt légegér hátsó felén található egy billentyűzet is...? Az mennyire használható?
És igazából használat szempontjából melyik a komfortosabb szerinted: Magic Remote vagy egy billentyűzet+egér combo? (Esetleg linkelt légegér billentyűzettel a hátulján?)
Köszi! -
Ubul02
tag
válasz huncutka1029 #78726 üzenetére
Csak droidos appal és vezetékes billentyűzettel tudtam egyelőre próbálni, csak ezek állnak jelenleg rendelkezésre.
1. Vezetékes billentyűzeten csak a nyilakkal tudtam a kurzort mozgatni, betű-billentyűket nem érzékelte.
2. App esetében pedig nem közvetlenül tudtam a tv kijelzőjére írni. Beírtam telefonba, és "send to tv" ikon érintésével küldtem el a tv-re. Ez nyilván működi, csak nekem be van állítva (kényelmes, no... ) a prediktív szövegbevitel, ezáltal mire észrevenném, lámaságokat küldök át a tv-re. És app azt jelzi, hogy a "szövegbevitel mező a tv-n nem aktív".Ezért kérdeztem, hogy nem tudja-e valaki esetleg, hogy lehet-e ezen állítani? Mármint a szövegbevitel lehetőségén (aktív/inaktív) a készüléken? (Rémlik - csak az elején nem figyeltem, illetve azt hittem, játszva megtalálok minden beállítási lehetőséget, mert egyébként tényleg jó, áttekinthető és nem is lassú a menüje vélemények szerint - szóval rémlik, mintha első egy-két alkalommal megjelent volna a jobb felső sarokban egy kis jelzés, ami mintha a szövegbevitellel kapcsolatban hívta fel a figyelmet.
De a másik probléma, félek, hogy ha a tervezett, beszerzendő vezeték nélküli klaviatúrát rácsatlakoztatom, azzal is úgy járok, mint a vezetékessel. Vagyis hogy szövegbevitelre nem fogom tudni használni. Pedig az praktikus volna.Ennyi, "röviden, römören".
És köszi előre is a jó gondolatokat! -
Ubul02
tag
válasz huncutka1029 #78722 üzenetére
Az a baj, hogy az adatbevitel ott is nehézkes e miatt a probléma miatt.
-
Ubul02
tag
válasz Peaceliker #78708 üzenetére
Nekem úgy tűnt, hogy a telefonról tükrözve - vagy ez esetben nem arról van szó? - a minősége rosszabb, mint saját appal indítva. De a tévedés jogát fenntartom.
Meg jó volna videa, indavideo is, még ha keresőből indítom is el.[ Szerkesztve ]
-
Ubul02
tag
válasz Peaceliker #78704 üzenetére
No most továbbra sem megy nekem sem, böngészőben sem. Viszont az app annyi infót adott, hogy "a beviteli mező a TV-n inaktiv", vagy valami hasonlót. És rémlik, hogy az első bekapcsolásokkor a jobb felső sarokban jelzet is valami ezzel kapcsolatos - ha jól emlékszem - beállítást, csak nem foglalkoztam vele. Most a beállítások közt semmi ilyesmit nem találok. Lehet, hogy rosszul emlékszem.
Kínomban már rádugtam egy USB-s klaviatúrát. Azzal sem ment érdekes módon. Nyilakkal kurzort tudtam mozgatni, ennyi.
Neked sikerült azóta haladni a témában?
Esetleg valaki tud tanácsot adni?
Köszi előre is! -
Ubul02
tag
válasz #94529552 #78644 üzenetére
Köszi!
Lehet, majd próbálok keresni tényleg valami appot.
Fentebb valaki említett egy orosz fejlesztésűt. Letöltöttem, van is billentyűzet, de arra valahogy nem jöttem rá, hogyan lehet átküldeni a begépelt feliratot tévére. Sok időm mondjuk nem volt vele küzdeni, majd talán holnap. -
Ubul02
tag
válasz huncutka1029 #78633 üzenetére
Köszi!
Telefonos applikáción nem találtam virtuális billentyűzetet. Lehet, másikon van, de még nem nagyon volt időm keresgélni. De megnézem akkor ezt is.
Köszi még egyszer! -
Ubul02
tag
Sziasztok!
LG smart tv-hez keresek adatbevitelre eszközt. MR-nél olcsóbban gondolom tudnék venni valami noname vezeték nélküli billentyűzetet egérrel. Ebben csak olyan létezik, csak olyat érdemes venni, amit USB-s dokkolóval rendelkezik? Vagy -mivel elméletileg BT-szal rendelkezik a tv - milyen lehetőség van még? Tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
Ubul02
tag
Üdv mindenkinek!
49UH664V típusról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérdezni.
Tud esetleg valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.