Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #28538 üzenetére
telepíts a gépedre egy DLNA kliens programot
Plex, universal media server, és ott oszd meg a tartalmakat.
+ a hálózati és megosztás központban. a speciális megosztásoknál kapcsold be a hálózatfelderítést, és a 40bites titkosítás támogatást.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #27622 üzenetére
smart share menü nyomd meg a my apps, vagy home, settings gombot, ami van a távirányítódon, ás alul bejönnek az ikonok, bemenet, dvr, böngésző, smart share, social stb..
Lemez formatálás:
nyisd meg a pc-n a vezérlőpultot, és a keresőbe gépeld be lemez kezelés, a találati listában ott lesz a partíciók létrehozása, elérési út módosítása opció
azon belül fog megjelenni a vincsid, mint formázatlan terület.
C rendszer meghajtó, D a másik, és így tovább. Kijelölöd a külső vinyót, és létrehozol rajta egy elsődleges partíciót, NTFS formátumban (opciók, vagy jobb klikk után fogod látni)
Ha megcsinálta, akkor a meghajtó melletti addig üres sáv "ferde vonalkás"lesza női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #27614 üzenetére
smart share menü ---> time machine--> opciók(utolsó ikon)---> inicializálás
Utána jó lesz.
Ha nem akkor pc-n formázd meg win 7 alatt lemezkezelő, particiók létrehozása /törlése menü.
ntsc-re formázod, visszateszed a tv-re, és utána az először leírt procedúraSok sikert!
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sbalu1
senior tag
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #26761 üzenetére
Ez is egy szempont,
A sorozat számozás valóban minden évben egyel feljebb tolja az azonos tudású tévéket.
azért a 640 és a 660 között csak egykét szoftveres ficsőrben volt különbség tavaly is.
A 620 és a 660 elég nagy ugrás mindkét évben.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
-
Godfather
aktív tag
-
totalpatec
tag
-
totalpatec
tag
válasz rubico #25270 üzenetére
Te, csak nem felelőségre akarsz vonni??
És, csak nem azért, mert nekem tetszik valami amit vettem, te meg nem tudsz megbékélni az árakkal, meg a vágyálmaiddal?? Ha nem fér bele a lelkedbe az alapmodell, mert akkor biztosan lemaradsz valamiről, akkor vedd a drágábbat, és akkor majd megnyugszol. Mindenkinek a maga keresztje.
Azt meg végképp ne vetísd rám, hogy megvettem és szar, de már nemtudom visszacsinálni. Ez a te félelmed, ezért sem tudsz zöldágra vergődni. Én mindennap újranézek valami régi kedvenc filmemet full hd-ban, és el vagyok ájulva a minőségtől .
Szerinted amíg néztem az euronicsban a media marktban a tévéket én nem láttam a hibákat? Láttam ötszáz rongyos samsungot olyan gagyin vibrálni, hogy az valami borzalom, láttam kétszázezres tévét olyan gagyi távirányítóval mintha tíz éve a raktárban felejtették volna. Kétszáz harmincért olyan samsungot, ami full hd 3d volt ugyan, de semmi smart funkció. Aztán megtaláltam az lg-t passzív 3d-vel, smart funkcióval, cool dizájnal, jó árban. Ráadásul semmi érdemi különbséggel a drágább modellekhez képest.
Szerintem ezen többet nincs mit magyarázni.
Szerintem hibátlan termék nincsen, mert vagy ez nem jó, vagy az. Ha meg minden klappol, akkor meg az ára elrugaszkodott. Mindenkinek magának el kell eldöntenie, mivel tud megbékélni, és mivel nem.. -
sbalu1
senior tag
válasz rubico #25271 üzenetére
Nem nincs.A Sony tv-émen homogén fekete háttér esetén néha látható volt egy balról jobbra lassan vonuló függőleges világosabb csík, pedig az nem volt ledes.Én inkább szolgátói, vagy helyi interferenciára gondolok ebben az esetben, de az is lehet, hogy Ti más csíkról beszéltek.Szerintem félreértetted a fórumtársunkat.Én se csak a jó dolgokról írok, hanem az általam tapasztalt negatívumokról is.Erre is valók a fórumok, mindenkinek van saját véleménye, szerencsére nem vagyunk egyformák.Aki pedig elolvassa a tagok által leírtakat az vagy elfogadja azt, vagy nem, illetve leszűri magának ami jó, elfogadható neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
totalpatec
tag
válasz rubico #25263 üzenetére
De egyetlen egyszer egy nem is tudom milyen képernyőn én is láttam valami jobb oldali függőleges bevilágítást, de annyira nem volt zavaró, hogy csak most jutott eszembe miután írtad. Valószínűleg ez a direct led technológia sajátossága. De ha téged ez zavar, akkor sajnos az edge lednél is fogsz találni valamit. Nem a gyors mozgások számítanak ahogy én látom, hanem a kapott jel minősége. Egy hd vagy full hd sehol sem maszatos, egy gyengébb tévé adásnál előfordul az elmosódás, de azt a többinél is úgy láttam(660, 680)
Nincs összehasonlítási alapom a tavalyi modellel kapcsolatban. -
totalpatec
tag
válasz rubico #25095 üzenetére
Ja, és nincsen oldalt felhősödés, az tényleg csak az edge ledre jellemző. Ami ugye érdekes, mivel muszájból alkalmazzák, hogy a drágábbaknál vékonyabb lehessen a dizájn.
Azért itt is vélek felfedezni némely alkalmakkor olyan világosabb áttűnéseket de úgy homogén elrendezésben, mintha mondjuk egy márvány felülethez hasonlítana, de csak alig észrevehetően és érdekes módon nem is a feketén, hanem inkább amikor olyan szürke semleges színű a képernyő.
De nehogy félreértsd, nem olyan hangsúlyosan mint az edge lednél, csak mintha átderengne egy picit mindenhol a fény.
Írd be a google-ba, hogy edge led clouding, aztán a direct led clouding-ot, és nézegesd a képeket. Szerintem egyértelmű lesz melyik a zavaró. -
totalpatec
tag
válasz rubico #25095 üzenetére
Nem titok, írtam is, h. az euronicsban. Csereakció volt, meg cetelem kedvezmény.
Mondom, ott a boltban világosban én egyformának láttam, pedig ugye én is a különbségekre vadásztam a hz.-ek miatt. Az, hogy sötétben milyen nem tudom, mert nem akarták lekapcsolni a lámpát! Gyors mozgásnál sem láttam elmosódást, persze a demó nem jégkorong meccs..
Az obliviont most láttam éjszaka, full hd-ban sötétben..
Tátott szájjal néztem a képminőséget. Szóval nekem bejött.
De, ha bizonytalan vagy, akkor mindig ott lesz a tudatodban, hogy talán mégis a másikat kellett volna venned, a drágábbat mert az valamit úgyis jobban tud. Én is voltam így, más kütyüvel, aztán végül se így- se úgy nem volt jó. -
totalpatec
tag
válasz rubico #25030 üzenetére
Én, most egy hete vettem egy Lg 47la620s-t, és nagyon tetszik.
Hogy miért 620?
Az euronicsban egymás mellett láttam a 620-at, 660-at, meg talán a 690-et ugyanazzal a full hd promó filmmel. És..
Semmilyen különbséget nem láttam a képeik között, pedig ugye 200, 400, 800 hz.
Ezért hát nem is tököltem tovább, hogy mit vegyek. A 620 kétmagos procival van szerelve, mint a többi, van benne wifi, a smart funkciói ugyanazok, a médialejátszója minden fájlt vitt, amit eddig ráeresztettem, úgyhogy nekem nagyon baba!
Ami más, mint a 660-nál, és a 690-nél az a vastagság, a direct led háttérvilágítás miatt, a többi ugye edge ledes, ami vékonyabb kialakítást tesz lehetővé ( ez persze a drágább modellek esetében kötelező, hiszen a tehnológiai versenyben fontosak a külsőségek, lásd vastagság). Nekem ez nem fontos, mivel sosem nézegetem oldalról, pláne hátulról. Amivel még kevesebb, az az, hogy nem adnak hozzá Magic távirányítót, dual play-os szemüveget, meg ajándék telót. Valamint nincs benne a Micro Pixel Control, ami a helyi fényerő szabályozás funkció. Ez hivatott előhozni a még mélyebb feketét a képernyőn..
Hát én ebben sem láttam különbséget a három modell között, hiába nézegettem negyed órát-húsz percet..
Átkapcsoltam tévé műsorra, ott sem volt semmi különbség, egyforma shit volt mindegyik csatorna az antennájuk miatt. Nem tartom kizártnak, hogy bizonyos körülmények közt talán kijön valami diferencia a modellek közt, de egy blu-ray film, vagy egy dvd lejátszásánál tapasztalatom szerint biztosan nem.
Szerintem meg kell nézni egymás mellett őket, azután lehet nyugodt szívvel dönteni egyik, vagy másik mellett.
..ja, és a 620-nak nem világít az Lg logója..,ha ez fontos valakinek. -
törölt tag
válasz rubico #24387 üzenetére
Ha a direkt led jobb akkor miért csak a 620 ban van a drágábbakban meg még mindig edge?Elég érdekes.
Mert ez nem a minőséggel van összefüggésben, hanem az árral. A directledes megvilágításhoz olcsóbb diffúzor is elegendő. Viszont ezzel nem gyártható divatos, papírlap vastagságú panel. Aminek a világon semmi értelme nincs, csak hátránya van, de olyan jól sikerült gyártói oldalról a mantra, hogy mostanra ezzel azonosítja a vevő a minőséget. Szóval mindki szop vele. Megérte ezzel elválasztani annó a ccfl-t a ledtől... -
Mankó
veterán
válasz rubico #24387 üzenetére
A mostani lcd-m folyamatosan 150 w-ot eszik. Szerintem a plazma átlag 150w-ja se fog többet, főleg úgy hogy a mostani háttér tv-nek is megy elég sokat. Remélem, hogy a 2013-as plazmák, már kevésbé érzékenyek a technológia veszélyeire.
A 620-as direct linkjén én is sokat agyaltam, tényleg furcsa. -
Mankó
veterán
válasz rubico #24375 üzenetére
Nekem sehogy, mert nem vettem. Engem zavar nagyon, hogy ennyire tukrozodnek a mostani tv-k. Nagy valoszinuseggel nekem plazma lesz. De szerintem a direct ledesek kevesbe felhosodnek, en azt vennem, ha a tobbi tulajdonsaga is megfelel neked. Azert kerdezz meg nehany tulajt is, az a biztos!
-
Dave567
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #24347 üzenetére
Ez egy nehéz kérdés, elvileg az újabb jobb, ez mindig így van.
Én még nem néztem az LA sorozatot élőben, most újított be a család egy LN70 R-t az is diect ledes, ezen nem látok bevilágítást, kicsit homogénebbnek tűnik a képe.
De én be tudtam lőni az edge ledes tv-t is, csak nagyon ritkán észrevehető egy kis bevilágítás nagyobb fényerőnél.szerintem a legnagyobb újítás a dual core, ezzel már tényleg gyors és jó a böngésző, és flash 11 támogatott, tehát minden oldalon lehet videózni vele, nem kell pl a you tube alkalmazás. az Lm úgy tudom csak flash 10 es támogatott.
Ha a pénztárcád engedi, akkor jó választás az LA sorozat is, de idegbajt fogsz kapni, ha most megveszed, és ősszel meg 25-30K-val olcsóbb lesz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #24342 üzenetére
Igen va ilyen mikor ezt írjuk, főként ha valaki játékra akarja használni a tv-t. ilyenkor valóban ki kell minden képjavítót kapcsolni, hogy az input lag-ot le lehessen tolni elfogadható szintre.
A tv nézés az más, főleg, ha digitális adást nézel, mert analógot vétek ekkora kijelzőn nézni, és fos is a megjelenítése. És ezen a legjob képjavító szoft. dem tud segíteni.a 24P -t mindegyik tudja, nyugi (620.640.660.670 stb)
A szappanopera hatás megszüntethető, azért látod, mert egyszerre van bekapcsolva a valósághű mozi, és a true motion is.A true motion az az opció, amit én elsőként kapcsoltam ki.a hétköznapi tévézésnél zavaró lehet, mert hol lassul picit, hol megugrik a kép.
arany szabály, egyszerre ne kapcsolj be túl sok ficsőrt, mert zavarhatják egymás működését,
pl ha éljavító, és felbontás javító be van kapcsolva, az elég sok erőforrást elvesz , így ha még ráküldöd a tru motion-t is, akkor szegény nem fogja győzni kraft-tal, és az eredmény ,széteső kép, szappanopera hatással.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #24340 üzenetére
háttérfényt vedd le 25 re
kontrasztot 70 re
fényerőt 45 re, és így próbáld meg.
Ha van a tv beállításainál dinamikus kontras zt, azt állítsd közepes szintre.
Így már jónak kell lenni.Ha nem sikerül, nézd végig a képvarázsló (picture wizard) menüt, menj végig rajta, és mentsd el a végén haladó egyre, és utána nézd meg milyen lesz a kép.
illetve ha van szuper felbontás opciód, akkor azt kapcsold be a legmagasabb értékre.
[ Szerkesztve ]
-
Lacinavi
tag
válasz rubico #24338 üzenetére
Hát szerintem megspórolhattad volna a levelet ha elolvasod a kezelési utasítás ezekre vonatkozó részeit ott le vannak írva a beállítások stb. Leírásból az tűnik ki fullon van a kontraszt fényerő és szinte túlvezérli az lcd panelt annyira világos visszább kellene venni meg esetleg nem az ablakkal szemben kellene telepíteni.
-
Plebi
senior tag
válasz rubico #24173 üzenetére
Először olvass vissza te is egy kicsit és a kérdéseidre mind megkapod a választ. Kb 3 oldalt elég.
Amúgy a háttérvilágítással el vagy tévedve, kevered a két technológiát.:
LM620 Edge LED
LA620 Direct LEDSzóval az LA sorozat ad is meg el is vesz. További indokok feljebb.
gycs02: Én a visszamaradt daraboktól nem félnék, mennek azért egy nap alég sokat, de nem annyit, hogy az az élettartamot jelentősen befolyásolja, ha jó helyen veszed, akkor meg a 2 év gari is véd, persze az LG háztól házig garijára értem. Én mostanában még a Tescokat hívnám végig, mert ott, ha van akkor 180e Ft a 47LM620S. Zalában már biztos nincs Pécsen is elfogyott. Ebben a sávban érdeklődtem én. Euronics még mindig 239-ért akartja rásózni az emberekre.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.