Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
válasz feriferiferi #11676 üzenetére
nagyon bizom benne ami meg erdekes hogy az mci 600hz ennel az ujabb 6xxnel meg 400, 3d ben jobb lenne a tavalyi modell?
-
Bélaaaa
őstag
válasz feriferiferi #2630 üzenetére
A truemotion meg a saját kalibrált profilban ki van kapcsolva, mert hányok a szappanoperás hatástól.
Így van, már ketten vagyunk.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
BloodRay
veterán
válasz feriferiferi #1901 üzenetére
Nem kell semmit regisztrálni, csak a letölthető pdf van. Elvileg ez kellhet, de ez is csak akkor ha elfeledkezne a cég(vagy te) az akcióról. Mert egyébként a számlából látják, hogy jár-e az 5 év.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
benrad
csendes tag
válasz feriferiferi #1901 üzenetére
Hasonló cipőben, LG kp-i vevőszolgnál mondták, hogy "azt " a PDF-et kell az ő honlapjukról kinyomtatni, és őrizni a szlával együtt, ez igazolja a vásárlás idején érvényes akciójukat.
-
BloodRay
veterán
válasz feriferiferi #936 üzenetére
LV-s készülékek közül csak az LV570S-ben van local dimming, de abban még 32"-ban is(pontosan ott van 10 szektor).
Egyébként igen, ez is különbség az LV5500 és LV570S képest, nem figyeltem erre legutóbb.
Tavalyi LE5500 volt az amiben már volt local dimming."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz feriferiferi #916 üzenetére
szerintem 2 év, de a mediamarktos 5 év se végig tartalmazza a fullos garit
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
drstupid
tag
válasz feriferiferi #903 üzenetére
sat europarkba vettem én majdnem netes áron adták 5 év gari + szemüvegek elég jó fogás volt, ha bemész hozzájuk tuti tudnak valami korrekt árat adni
Bloodray
Spanyolra kell állítani, 40gb fölötti winyón lehet bekapcsolni a pvr-t és csak digitális adáson müködik. service menüben állítottam[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz feriferiferi #899 üzenetére
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BloodRay
veterán
válasz feriferiferi #858 üzenetére
Szerintem akkor az élesség volt másképp beállítva a készülékeken.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz feriferiferi #856 üzenetére
Ugyan az a digitális sd adás volt a készülékeken?
Minimális különbségek lehetnek egyébként csak a készülékek között. Ami nagyon sokat ront sd adásoknál a képen az az "élesség". Ha ez akár csak 50-60 fölé van állítva már kegyetlen lesz a kép.
Szóval csak tényleg ugyan olyan forrással és beállításokkal lehet megállapítani melyiknek jobb a tunere. De az 570S sem épp alsó kategória, szóval nem hinném, hogy gyengébb lenne. Főleg, hogy pl az LV5500-at már próbáltam analóg adáson is és annak szebb képe volt mint a 2010-es modelleknek."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz feriferiferi #849 üzenetére
Ahogy Allendale is írja a MM, Saturnos minőség csalóka. Rengeteg felé van osztva az amúgy is pocsék analóg jel. A képbeállításokkal meg nem sokat törődnek általában.
SD adás egyébként egy tv-n sem fog csodásan mutatni, a plazmák sem tudnak csodát tenni.
A felsőkategóriás modelleknek van mindig a legjobb tunerje, nagy különbségek tényleg nincsenek."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Allendale
csendes tag
válasz feriferiferi #849 üzenetére
Ezek a helyek alkalmatlanok a tv adás megítélésére, részben a világítás, részben a százfelé osztott jel miatt. Kedvenc trükk az eladni kívánt készülékre kötött direkt jel, és az emellé tett más készüléken bemutatott agyonosztott és elállított beállításokon adott műsor prezentálása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest