Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz huncutka1029 #77197 üzenetére

    2011-2012 jah. És mit írunk most? És amit felsoroltál, azok mind működnek a mai napig frissítés nélkül, ugye?
    És én mit mondtam? Hogy ha valaki nem akar kockáztatni, megkérdezi egy ilyen elbaxott topikban azokat, akik MÁR frissítettek. És nem azokat, akik sosem frissítenek. Az ilyen sose frissíts, sőt tiltsd hsz-ek miatt van tele a net baromságokkal, és a hozzánemértők ráadásul még terjesztik is a téves infokat. (ugyanez megy manapság win10 téren is... vagy pl. a beta szoftverek kapcsán)

    Te tudod hányan vesznek tv-t ilyen topikok vagy tesztek alapján, és hányan mindenféle előzetes info nélkül? Elárulom, néhány százalék aki előbb kérdez/tájékozódik (szerintem manapság már ez a legtöbbnek inkább előny mint hátrány - mióta mindenki hozzáfér a nethez és billentyűzete is van)
    És tudod kik között van a több elégedetlen? Sajnos az ilyen topikokban jelen lévők közt. (sok évnyi tapasztalat, nem hasraütés)

    ui: Jut eszembe: Véleményed szerint 1000 vásárlóból (átlagról beszélünk, Józsi bácsi, Juli néni, Évike kicsi lánya... stb.) hányan használják/használták az általad felsoroltakat?!? És véleményed szerint ezek azért kerültek eltávolításra/módosításra mert "gonosz" a gyártó? Vagy esetleg oka is van?

    (#77200) Pumma:
    Na látod, megint egy majdnem valótlan állítás. Betákra frissítettünk, meg még ki tudja honnan összeszedett akármikre, és ezeknél volt a downgrade... de akkor is főleg olyankor, ha jött egy hivatalos és kisebb volt a verziószáma.

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák