- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scivok1
csendes újonc
Köszönöm az infót. Nem tudtam, hogy ebben pont nem ips panel lesz, mert bár az LG honlapján nem említette, de ők pont az ips- t használják előszetetettel. Tv elhelyezésen változtattam. Arrébb toltam pár centit, meg fordítottam rajt egy picit, így már a szoba 80-90 százalékából nem észlelhető a fakulás. A jobb kotrasztot, meg a fekete szint némileg lehet érezni, mert előtte egy lf5800-sal próbálkoztam, az ips-es volt. Összességében nagyon tetszik a tv.
-
ogi88
tag
válasz #94529552 #76099 üzenetére
Van egy Lg 42la620 tv a nappaliban.Nekem elég lenne hd ready is a konyhába csak kábel tv műsor lenne rajta nézve!Nézelődtem még egy kicsit és találtam két típust.Van még valami különbség az LG 32lf510u meg a 32lf510b közt?Én ezt a kettőt találtam digitális tv vételnél meg az Rf bemenetnél van csak különbség.Ami a lényeg legyen rajta ci+ modul[link]Melyik érné meg jobban?
-
mcll
senior tag
Nekem LG 32LF510B van, nemrég vettem a hálószobába. Nagyon kellemesen csalódtam benne. UPC kábelt tökéletesen veszi, MediaCard-al használom semmi baj vele, hibátlan. Kép tökéletes, hang is rendben van (már amit várni lehet ezektől, de ennek nincs annyira dobozhangja mint a többinek, élvezhető).
Én csak ajánlani tudom. Az U verziót nem ismerem, nem tudom miben különbözik.
Amúgy a nappaliban nekem egy LG 42LM620S van.[ Szerkesztve ]
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
polberto
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne az LA660s szériás tévék 04.27.02-es firmware-jére, tudna valaki segíteni?
Köszönöm. -
ferob
őstag
válasz polberto #76107 üzenetére
Az alábbi linken le tudod tölteni.
NC4_DVB_EU_MP1_SU2_mtk5398_RevNo62064_V04.27.02_nsu_V2_SECURED.epk
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Szerintetek pár év múlva (öt éves garancuiát vettem a tv-re) a fakulás miatt lehet cserét kérni?
Most még nem zavar de idővel biztosan erősödik a jelenség. -
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Adott egy lg lw4500-as TV.
EL volt rakva dobozban és hungarocellel együtt a sarokba. Mivel úgy volt hogy eladjuk.
Most kiszedtük és bekapcsoltuk és bal oldalt fent és lent a sarokban sárgás lett a kijelző.
Mitől van ez? mikor elraktuk semmi baja nem volt.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
DIGI műholdas tv vételi lehetőségem van, és szeretnék tv-t venni, ami fontos lenne, hogy tudjon 3d-t, 43" körül legyen és a kérdés, hogy DVB-S tuner hiányával mit vesztek, vagy mit nyerek egy külső műholdvevő egységes megoldáshoz képest? Elég kevés típusban látok DVB-S lehetőséget.
Van értelme annak, hogy egy CI modullal használom inkább a tv-t, vagy jobban járok egy külső műholdvevővel?
Kicsit sok már a távirányító, és áramfogyasztásban is minél kevesebb doboz van, annál kevesebb áramot fogyasztanak, valamit egy szolgáltatóváltás esetén nem kell a dekóderrel vacakolni, ami nem egy nagy hátrány!
Mik a buktatói a CI modulos műholdas tv használatának?PC
-
törölt tag
válasz Wasquez #76112 üzenetére
42 és 50"-os LF652V típus az, ami még kapható 3D-s FHD tévé. Ha kifutnak, akkor nem lesz 3D csak drága UHD-ben. Többek szerint is szebb a kép a tévés műholdas vétellel, mint egy beltérivel. A hátrány, hogy nem plug&play, mint utóbbi. Az elején van a programozás folyamata, amihez kell egy kis idő, pláne ha automatikus formában csináljuk, mert így lesz vagy 900 csatorna, amiből 80-90-et használhatunk.(Persze van hozzá Chansort progi, amivel PC-n lehet és sorrendbe tenni a csatornákat.) Ezért érdemes kézi hangolást csinálni, de ebben majd tudunk segíteni. Utána már csak akkor kell beavatkozni, ha csatorna törlés lesz vagy újat raknak be. A csatorna váltás lehet még hátrány, de nálam a tv 2-3 mp alatt váltja a kódolt csatornát, és a Kaon beltérinél is ennyi.
Én nem váltanék beltérire az biztos. -
gaszkonyi
csendes újonc
Sziasztok !
Minél többet olvasok annál nagyobb a felfordulás az agyamba Megvan a lehetőség , lg, vagy samu?
Meg akarom nézi boltokban de hát ott is az a baj ,hogy aqz van kihegyezve amelyik nagyon eladó.
Kicsit azért már letisztúlt bennem de még is rá kérdeznik
Szeretnék egy elégedett embert vagy akár hátrányokat felsorolót is olvasni .
A választásom : LG 50lf 652
Nem tudom illik e de ha bele férne online honnan érdemes vásárolni. Egy-egy boltot úgy lehúznak ,hogy csak nézek .. Valószínű okkal..Szánjatok rám egy percet köszi.. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
2 típus között hezitálok.42LF652V
50LF652VKérdéseim:
- eltérnek belsőleg a típusok vagy csak az átmérőben mások?
- könnyű a csatornákat szerkeszteni?
- melyik okos távirányítót ajánljátok hozzá?
- tudom tökéletes beállítás nincs,de létezik beállítási segédlet a neten az adott típusokhoz?Előre is köszönöm.
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz MikaVejneGI #76115 üzenetére
42LF652V lessz a befutó. Családi kupaktanács után. A kérdéseim még aktívak a választott típushoz.
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
gaszkonyi
csendes újonc
MikaVejneGI
Na úgy látom összejöttünk Várjuk a jóindulatú válaszokat -
tonerz
aktív tag
Szia!
Próbálok sorban válaszolni a kérdéseidre és gaszkonyinak is
Kb 3 hete használom ebből a típusból a 42-es ips paneles verziót
-Tudtommal mindkét típusnál (de a 42-nél biztos) két fajta panellel vannak szerelve, IPS és VA. a dobozon és a tévén is megtudod nézni melyik (BEEY az IPS, BEED a VA) mélyebb a feketéje a VA-nak de gyengébb a betekintési szög.
Az IPSnek természetesebbek a színei kiváló a betekintési szög, de elég "lightos" a feketéje.
A többi dolog ugyanaz a képernyő átmérő kivételével.
-A csatorna szerkesztés szvsz egyszerű, a szerkesztett csatornalista menthető.
-Magic remoteból az mr-600 való ezekhez 10000Ft-tól indulóan, az Lg webos magic remote appal szinte teljesen ki lehet váltani és ingyen tölthető google playről.
-Youtubon találsz Darkotol unboxingot, webos ismertetőt tv adáshoz beállítást sőt még a játékmódhoz is van neki külön beállítós videója.
De itt felül az összefoglalóban is van egy link amin tesztképeket tudsz saját beállításhoz leszedni és magyarázat is van hozzá hogy mit és hogyan.[ Szerkesztve ]
-
generaltoti2
tag
sziasztok.
LG 42LF652V 107CM-es televíziót vásárolnék. Időnként szeretném a laptopom is rákötni, viszont ez egy korosabb darab és nem tudja a 1920*1080-as fullHD felbontást.Ez jelenteni fog a használatában problémát?
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék az LG 32LF650 V típusú tv-hez egy 5 méteres HDMI kábelt venni amivel a számítógépet kötném rá.Olyan kellene aminek jó az árnyékolása és 3D film + játékok full-hd-ban. is szépen menne.
Max 8-10 e Ft,de lehet olcsóbb is.
Üdv: feri 1
-
feri1
aktív tag
A tv-n megtudom valahogy jeleníteni kábel nélkül a számítógépet?Egyszer egy film már megjelent így.
-
tonerz
aktív tag
válasz MikaVejneGI #76122 üzenetére
Webshop adatlapokon nem igazán fogsz erről infót találni.
Anno gondolkodtam aquan én is, de amikor beszéltem velük azt mondták hogy a garancia hozzájuk szól ők javítják ha gond van nem az lg, így nálam azonnal ki is estek.
Az atomtvről ha jól emlékszem régebben itt a topikban írták, hogy ők állítólag képbe vannak ezzel kapcsolatban és telefonon meglehet velük beszélni ha van mindkét fajta melyik legyen.
Én a tescoban vettem amikor akciós volt, de előtte három útba eső hipermarketjüket is megnéztem és az összes IPS volt.
Kollégám decemberben vette szintén tescoban, de az övé például VA paneles. -
csab2
veterán
Csak a képátlóban van különbség.
Csatornaszerkesztés. Egyszer rá kell szánni az időt. Mindenki ajánlja itt a PC-n használható programot, de nekem az nem jött be, össze-vissza kuszálta a dolgokat. Lehet, csak én voltam béna. Ami fura, hogy a TV-n nem lehet csatornát kitörölni. Ez szerintem oltári nagy baromság, de ez van, ezt kell szeretni.
Okos távirányítón mit értesz?
Én személy szerint nagyon megutáltam a beállítgatást, nem foglalkozom ezzel. Nekem tökéletesen megfelel a gyári beállítás (szinhaz).Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
japy
őstag
Letöltött játék vagy egyéb alkalmazást hogy tudom eltávolítani a TV-ről? Mert ugye ennek is véges a tárhelye.
-
gaszkonyi
csendes újonc
Tudatlanság ))))
A bolti garancia vagy LG márkaszervíz ???? -
TeeJay
félisten
szakik tud valaki nekem segíteni?
42LB670V TV-vel ha bedugok 64gigás pendrive-ot tudok úgy rögzíteni rá tévéműsort hogy a TV-t nem kell bekapcsolni?
egy 1óra HD adás kb. hány GB lehet kb?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Ma megjött a tv-m ( LG 42LF652V ). Szeretnék tőletek tanácsot kérni beállítás ügyileg, mert minél többet nyomkodom, annál siralmasabb pls help me
-
TeeJay
félisten
64gigás pendrive-ra sajnos úgy tűnik nem enged rögzíteni műsort
500gigás HDD-t nyomtam rá azzal kapásból megy úgyhogy így megy majd a rögzítésMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
mi a véleményetek a Plázamarket online áruházról? Megbízható üzlet vagy nem? TV-t vásárolnék és ott kedvező áron találtam, de ha olcsó húsnak híg a leve, akkor inkább megveszem többért máshol.Köszi a választ!
-
huncutka1029
addikt
menj a smart menübe (házikó) ott nyisd meg a content storet. Válaszd ki a saját oldal opciót.
Keresd ki a frissítés telepítés előzményeit
ott látod mi van telepítve, frissítve
a jobb felső sarokban van egy kuka ikon nyomj rá, utána válaszd ki a törölni kívánt alkalmazást, majd újra a kukát.
ennyi.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz TeeJay #76135 üzenetére
Meg lehet hackelni, a pendrivera rögzítést is.Wacko már leírt 2 módszert ami működik
64 GB-ra egyéb iránt nem sok minden fér fel.HD adásból max 5-8 órányi streamtől függően, de ez az összefoglalóban is benne van
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
MrBazsi
senior tag
gyerekek egy megmagyarázhatatlan érdekes dologba ütköztem a napokban.
Lg uf850v, nézem a tv adást, bedugom a pendriveot vagy a külső vinyót, belépek az usb menübe tallózok a mappák közt, és közben zene szól! Amint elindítok egy filmet, abbahagyja, de amíg a pendriveon lévő mappák közt lépkedek, egy idióta dallam szól. ellenőriztem mindent, de fogalmam nincs ez mitől lehet.
Ez hogy ? más is tapasztalt ilyet? -
ROBREGGAE
tag
Sziasztok. Van egy lf652v-m, amely nem játszik le egy mkv fájlt, full hd sorozatot. Nem tudom, hogy ezt épp miért nem tudja, a legtöbbnél nincs problémám. Mi ütközik ilyenkor akadályba stb. Előre is köszönöm.
-
huncutka1029
addikt
válasz MrBazsi #76142 üzenetére
az usb menünél felül van egy kis legördülő hangjegyes ikon ha lenyitod akkor ott láthatod mi szól, vagy miért indul el.Fantasia.mp3 a neve, és alapból végtelenített lejátszásra van kódolva. Ha egyszer véletlenül ezt elindítottad, amíg le nem állítod, akkor ahányszor csak belépsz a smartshare-be elindul a zene.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz ROBREGGAE #76143 üzenetére
a kódolással van baja, nevezd át a kiterjeszést, vagy a TSmuxer nevű progiban muxold újra, úgy, hogy a @highlevel (header) 4.1 legyen.
korábban sokszor írtuk, hogy kell használni a programot, keress visszaa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
ROBREGGAE
tag
válasz huncutka1029 #76145 üzenetére
Utánaolvastam és nem nagyon értem. Nálam alapból 4.1, a hangnál meg azt láttam, hogy dts-sel van probléma sokaknak, nekem AC3 van. Így meg nem tudom mit konvertáljak.. Lehet nem értettem meg tisztán. Am ezt írja:
video info:1920x1080, 23.976 fps, x264, High@L4.1, CRF:22
audio: ENG - AC3 5.1 @ 640 Kbps (Converted from DTS-HD) ENG Commentary - AAC 2.0 @ 128 Kbps (Where available) -
törölt tag
válasz lipido #76140 üzenetére
Másik HDMI kábellel is próbáld ki, legyen PC módban, és néha a felbontást is ellenőrizd. A feketeszint alacsony állásban van? Van itt is egy beállítás, hátha jobb.
Bemenetek> összes bemenet> PC ikon választása, de itt is megtalálod valahol.
generaltoti2 Elvileg nem lesz gond, de hogyan kötnéd rá, mert akkor HDMI-d sincs a laptopon.
Laptop csere nincs képben? Aprón is vannak jók, és használtak is.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #76144 üzenetére
és tényleg, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest