-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz justaview #75752 üzenetére
Ha kötözködnének csak kérdezd meg mikor frissítették utoljára, mert ugyanis még tavalyi lg sincs rajta nem még hogy idei, de szerintem ez igaz a többi gyártóra is. Nekem UF850v és van egy LF652v is és mind a kettővel gond nélkül megy. Ezt a kompatibilitási listát csak kitalálták bevezetéskor, hogy ne legyen gondjuk ha nem megy.
-
csab2
veterán
LF 652V-re várható még valami frissítés szerintetek?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Handball94
aktív tag
Szasztok!
LF632V, "49es méretben 138k-t megérhet ez a TV, vagy van jobb is ezen az áron, ebbrn a méretben?[ Szerkesztve ]
-
Lui76
őstag
válasz Handball94 #75756 üzenetére
Én is ezen agyalok .
Vagy most ezt megveszem , vagy ősszel kapunk e jobbat ennyiért...
De ekkora méretben nem nagyon hiszem.www.kezmuveskeramia.hu
-
Beni2360
félisten
Ha villám csapás okozta a kárt nincs gari erre.
A lakás biztosítás csak akkor fizet ha külön van a tv-re villán elleni biztosításod.
Arról nem írtál, hogy kitől kapja a szolgáltatást?
Mert ha a T-komtól akkor nem csodálkozom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Handball94
aktív tag
32LF5800 és 32LH530V között képminőségben lehet valamilyen különbség?
Azt tudom, hogy az előbbi smart tv, több csatlakozóval rendelkezik, illetve kicsit felszereltebb összességében, viszont már sajnos hivatalos forgalmazónál nem kapható, míg utóbbi igen. -
Andris_2
aktív tag
válasz Handball94 #75760 üzenetére
A 32LH530V PQI értéke 900, szemben a 5800-as 400-as értékével.
Egyébként én is nézegettem e két típust, de végül azt hiszem 32LH6047 lesz belőle...
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Ezt a beállítást próbálta valaki 652v-vel?
https://www.youtube.com/watch?v=7XNolBYfWvE
-
Toth_Jani
őstag
válasz pethYeti #75763 üzenetére
Én végig próbáltam, de a gyári beállítások is igen szép képet produkálnak.
Sajnos ezeken a nagyméretű kijelzőkön a hazai hitvány minőségű kábeles adások elég gyalázatosan mutatnak, de a HD az tökéletes.
Ez a beállítás meg igazából számomra nem hozott változást, a rossz az rossz maradt. -
törölt tag
válasz Beni2360 #75759 üzenetére
Azt mondanám neked, ha nincs nyoma, akkor megy gariban a javítás. Mert lehet mondani, hogy csak simán elromlott, nincs bizonyíték, hogy nem ez történt. A biztosítómtól megkérdeztem, és nem kell semmit módosítani, ha új tévét veszel, csak legyen meg a számla. De mindenki kérdezze meg a sajátját, az a biztos.
csab2 Volt pár hónapja egy cikk, hogy frissítik a webos2-est, mint a tavalyi webos1-et webos 1.5-re, vagy fél 2-re.
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
Sziasztok
mivel a MM-nél is annyi volt máig a LG49UH7707 tv úgy voltam vele onnan rendelem inkább,de ott több hét is lehet a beszerzés ami elgondolkodtató(lehet mégse a LG Magyar Kft-től hozzák????),így inkább lemondtam tőlük és a Edigitől rendeltem inkább-holnap hozzák
"Köszönjük levelét!
Tájékoztatjuk, hogy a 50681680 számú rendelése jelenleg is aktív.
Ellenőrzésünk szerint a megrendelésében szereplő televízió rendelése rögzítésekor nem állt rendelkezésünkre raktárunkban. A kiküldött visszaigazoló levélben feltüntettük, hogy a terméket egyedi szállítási határidővel biztosítjuk.
A hiányzó árcikket külföldről várjuk, melynek beérkezésére vonatkozóan nem áll rendelkezésre pontos, dátumszerű visszaigazolás, mely tapasztalataink szerint pár munkanaptól akár több hétig is elhúzódhat.
Fentieknek az a magyarázata, hogy egy-egy árucikket csak akkor indítanak útnak, ha a beszállító külső raktárában összegyűlik annyi megrendelés, amennyi a rendelési limitünket eléri. Emiatt akár hetekig is várakozhat az áru, mielőtt útnak indítják.
Természetesen, amint a termék megérkezik, rövid adminisztrációt követően átadjuk rendelését szállítópartnerünk részére az Ön külön kiértesítésével párhuzamosan.
Köszönjük, hogy Online Ügyfélszolgálatunkhoz fordult!
Üdvözlettel:
Balogh Barbara
Media Markt Online Ügyfélszolgálat -
csab2
veterán
válasz #94529552 #75765 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Az LG ügyfélszolgálattól ezt a választ kaptam (csak a lényeget másolók be):
"Igen a tapasztalataim alapján a készülékhez várható még a későbbiekben újabb szoftverfrissítés - bár hivatalos információnk sajnos nincs róla, hogy ez mikorra várható.
Úgy emlékszem, hogy nem rég, júliusban volt a legutolsó frissítés ehhez a készülékhez."Remélem, kapunk egy frissítést, és főleg ezzel együtt egy kis menü gyorsulást!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni nekem egy olyan kábelt, aminek az egyik vége 3,5mm jack csatlakozó, a másik vége pedig infra?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
siposjozsef
csendes tag
Sziasztok,
50es tv-t szeretnek venni. Jelenleg a telekomnal tudnék venni részletre a következő típust...
LG 49LF632V Full HD SMART LED TV
Tudnátok róla véleményt mondani ?
Tudnátok segíti hogy melyik lenne az ideális választás ? Igazából csak Tvre ( Telekom IPTV ) es filmnezeshez(pendrive 3.0) kellene. A Smart funkció a HBO GO miatt nagyon fontos,mar a 3D nem erdekel. A képminőség az ami számomra nagyons fontos, igaz kb 3.5m-4m a távolság amiről nézni fogom -
w333
félisten
Infra vagyis Optikai ? hát olyan nincs és nem is lesz soha, mivel a 3.5 Jack analóg míg az Optikai pedig ugye Digitális
Pontosabban egy ilyenre van szükséged ... Link
Gondolom a hangot akarod kivinni valamire csak azon nincs optikai bemenet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Manka76
senior tag
Nekem van (vagy volt) olyan optikai kábelem aminek 3,5 mm jack van a végén a másikon pedig normál optikai csatlakozó.
Annak idején egy Fujitsu Siemens laptop-hoz használtam.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
aktív tag
Fülest szeretnék csatlakoztatni az LG LF632-höz úgy,m hogy kb 3 méterről hallgathassam a tv-t.
Mi lehet az oka, hogy a 3 méteres hosszú jack hosszabbítóból csak sercegés jön át?
Milyen olcsó lag nélküli vezetéknélküli füles van, amlyik használható hozzá (akár füles+transmitter combo is)? (elég ha "jó" és a képpel szinkronban van a hang, csak film és meccsnézéshez kell, nem zenére) -
scivok1
csendes újonc
válasz kraftxld #75731 üzenetére
32LF5800-as készülékemnél szintén megáll a youtube új videó betöltése közben, ha kilépek az appból és újra belépek megint megy. Meghatározatlan időközönként, van hogy mondjuk 3-4 klipp után van 20 után. LG szerint szolgáltató vagy router, a Digi szerint az LG vagy router. Routerben kikapcsoltam a tűzfalat és vezetékkel kötöttem be a tv-t. De nem sok a változás. Mi a fene lehet? Ötlet?
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
LG 42LB671-V tv-hez melyik a legujabb firmware?Jelenleg az 1.4.1-2501(afro-ashley)-t használom,de elég lassú sajnos.
-
Beni2360
félisten
válasz Andris_2 #75781 üzenetére
elő a lefagyás néha ha beletekerek a videóba többször. - hát ezen nem csodálkozom mivel még egy média box is megáll ha nagyobb mennyiségű anyagot szeretnék lehívni mint a rendszer engedne.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
scivok1
csendes újonc
válasz Klara_ #75778 üzenetére
Szóval a tv megvételétől kezdve fenn áll a probléma a youtube-nál. Megpróbáltam firmware-t frissíteni, inicializálni, kihúzni a konnektorból a tv-t, variálni a hálózattal, most már kábelen van a tv, nem wifi-nl. LG-vel többször beszéltem, javasolták azokat amiket én is megcsináltam. Végül jött a szerelő elvitte a két hetes tv-t. Kicserélték a vezérlőpanelt, ezt Lengyelországból rendelték, mert ott a gyár. Két hétig múlva lett meg. Persze ugyanolyan volt, mint előtte. (Kaptam papírt a gyári számával a panelnek, ha esetleg érdeklődik az LG). Felhívtam másnap a szerelőt, hogy ez nem jött össze. Azt mondta a tv tökéletesen működik, letesztelték a megfelelő módon. Nekem nem árulta el mi volt ez a mód, pedig rákérdeztem. Nem tudnak mint csinálni, olvassam el a tv-ben lévő felhasználói nyilatkozatokat, hogy néha előfordulhatnak hibák,bla, bla, bla. Ezután hívtam az LG-t, hogy ez van, ezt mondta a szerelő. Visszahívnak, beszélnek a szerelővel. Visszahívtak, elmondta, hogy UPC-s hálózaton tesztelték egy négy órás videóval. (Vicc: 1db négyórás nekem is lemegy, de a következő betöltése már nem.) Menjek a szolgáltatómhoz, mert biztos IPV6-os az ip címem és IPV4 kéne, stb, vagy a router beállítás. Ja és elismerték az LG-nél, hogy azért cserélték csak ki a panelt a szervíz, hogy ne érhesse vád őket, hogy nem csináltak semmit. A szolgáltatóm (Digi), megvizsgálta a szolgáltatásom, azt mondták kifogástalan és alapból csak IPV4 az ipcímem, IPV6-ot csak akkor adnak, ha kérem. Menjek az LG-hez vagy a router. Jelzem 3 router-t megpróbáltam, teljesen lekapcsoltam a tűzfalat, fix IP-t adtam, Google szerver közvetlen DNS-ével. Mindig ugyanaz. Egyszer egy videó betöltésekor leáll, hiába választok bármilyen videót ezután nem tölti be. Ha kilépek az app-ból és vissza akkor megint megy egy darabig. Ez valami cache vagy buffer probléma a szoftver nem törli vagy ilyesmi, de hogy a világon sehol semmit nem lehet állítani a tv-n ezekkel kapcsolatosan, semmi komolyabb beállítási lehetőség nincs az elképesztő. Böngészőben tökéletesen megy. A lakásban ugyanezen a hálózaton van egy szintén nem régen vásárolt Hyundai smart tv is. A gyerek reggel bekapcsolja a youtube-t este meg ki, soha nem fagyott vagy akadt meg, pedig már a wifi jel is gyengébb. Ezért nem is számítottam rá hogy egy LG tv-vel ilyen szívásom lesz. A Hyundai tv tökéletes működése LG szerint irreleváns, mert más szerveren keresztül megy, meg bla-bla-bla. Itt tartok most…
-
petya2012
őstag
Sziasztok
valaki tud valami jó beállítást LG UH 7707-re??
ma hozták és nincs hozzá szemem,de eléggé felhősköszi előre is
-
Bali27
addikt
#75771 Siposjozsef kérdésére a válasz nagyon érdekelne engem is. Pont ezekkel a paraméterekkel és pont 49-es Tv vásárlás előtt állok, de nagyon elakadtam.
-
petya2012
őstag
amikor kapcsolom a csatornát és a magic remote-ot mozgatom akkor lehet látni a sávosodást
ez normális??
-
válasz scivok1 #75784 üzenetére
Ez derék, nem semmi kitartó vagy Nálam a T-home-os Sagemcom router van és szintén gépről hibátlanul megy órákig, de TV-ről váltogatáskor megáll. Ugyenez van ha összepárosítom a youtube fiókkal, és a gépről akarom a playlist-et áttolni a TV-re.
Persze ez a funkció is megy normálisan a 2011-es Samsung-on, igaz az most nincs itt Én nem tökölök vele ha sokat szarakodik majd kizavarom a gyereket a kertbe vagy megtanulja hogy kell kilépni meg belépni| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
törölt tag
válasz Bali27 #75786 üzenetére
A Telekomtól szerintem annyiból ez a legjobb választás a jelenleg. Van ott még 50LF652V is, azt most sokkal drágább, mert webshop-ból lehet venni 160k körüli áron is. Utóbbi a jelenleg kapható legjobb FHD típus, mert idén már nincs is a kínálatban 3D-s FHD tv. Ha nekem kéne most venni 250k körül, én a 49UF851V-t venném, amíg kapható.
petya2012 Itt van rá egy settings[link].
-
törölt tag
Sziasztok !
LG 42LM620S 3D
Van egy LG 42LM620S 3D-s TV-m, és, hogy tudjak rajta 3D-s filmet is nézni, vettem hozzá egy 2.0 USB csatlakozással rendelkező 1TB-os 3,5-ös külső HDD-t is. A HDD, működik is rendesen ha összekötöm a PC-vel, viszont a TV nem ismeri fel valamiért. A TV 2TB-ig tud olvasni HDD-t tehát ezzel elvileg nem lehet baj !
Tudna valaki segíteni ?
-
Andris_2
aktív tag
Csak én gondolom, hogy azért az elég gáz, hogy a 32LH6047-ben nincs Magic Remote előkészítés?
Lehet mégiscsak maradok a tavalyi 32LF5800-nél 30 ezerrel olcsóbban...
Nem tudom egy WebOs 3.0 mit ér Magic Remote nélkül... -
S0sk4
csendes tag
Tiszteletem a fórumozóknak!
Szeretnék egy olyan dologban segítséget kérni, hogy tv-t szeretnék venni de sajnos csak 100.000 Ft-om van rá.
Ezeket a típusokat tudom megvenni ennyiért és szeretném a tanácsotokat kérni hogy mégis melyiket válasszam. A legfontosabb szempontom annyi lenne hogy ne mosódjon el a kép, már amennyire ezeknél a típusoknál lehetséges.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
LG 22MT44D
LG 28MT47D-PZ
LG 29MT44D-PZ
LG 32LH500D LED
LG 32LF5800
LG 32LH570U Smart LED
LG 32 LF650V 3D Smart LED
LG 32LH590U Smart TV
LG 32LH6047 Smart LED
Az utóbbi 4 db kicsivel drágább de még talán beleférne. -
Andris_2
aktív tag
Szia! Én is hasonló kategóriás TV-t szeretnék és nézegettem az általad felsorolt típusokat.
Ezek közül én a 32LF5800 és a 32LH6047 között hezitálok. Az 5800 jóval olcsóbb, de csak bolti garival lehet már megvenni és gyengébb a képminősége, mint a 6047-esé. A 6047-es most akcióban van az edigital-nál, de azzal meg az a gondom, amit pont kicsivel lejjebb is írtam, hogy nincs benne Magic Remote előkészítés.
Ha ezzel együtt tudsz élni, és fontos szempont a képminőség, akkot a 6047 lehet a jobb választás, valószínűleg én is emellett maradok. -
Beni2360
félisten
válasz Andris_2 #75793 üzenetére
E szerint avval kapod. - az ujjúbb tv-nél a távval egybe van építve.
Magic Remote - Mozgásérzékelős távirányító
Vedd kezedbe az irányítást az LG innovatív mozgásérzékelő távirányítójával. A Magic Remote jóvoltából az LG 32LH6047 webOS 3.0 SMART LED Televízió olyan könnyen kezelhető, mintha csak számítógépes egeret használnál. Így kevesebb időt pazarolsz el, s több marad szórakozásra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest