-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
De igenis hibáztatom az LG-t! Gyakorlatilag figyelmeztetés nélkül frissítésnek álcázva most korlátoz, majd törölni fog egy szolgáltatást. Az ő levelükben csak annyi szerepelt, hogy megszűnik a Skype jövőbeni támogatása. A Skype program eltávolításáról egy szót sem írtak. Én a készüléket úgy vettem, hogy képes a Skype futtatására, és ezért költöttem pluszban huszonezer Ft-ot a kamerára, hogy a Skype működjön is. Ha nem lesz később támogatás és fejlesztés a Skype-hoz az nem érdekel, de ne törölje a meglévő programot mert azt kifizettem a kamerával együtt és használom is! Még jó, hogy a Skype levélben figyelmeztetett erre az aljasságra.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A Lg tv-n játékokat csak az LG CONTENT STORE-ból lehet telepíteni és játszani?
Nem sok választék van,vagy csak én nem látom?
Van valami más módja is?Üdv: feri 1
-
törölt tag
válasz Skillerz #75200 üzenetére
Van akinek tetszik.[link], de szerintem nem valószínű, hogy jobb a tavalyi Smart tévéknél. Mint a 40" és 43"-os LF630V, LF631V, LF632V-nél. Vagy vannak a 42"-os Netcast-os(egyszerűbb menüvel rendelkező) LF580V, és ugye a legjobb a 652V. Az LH560V is webos2-es, mint az imént felsorolt LF6-os tévék.
farkas-j Úgy tudom a micro soft vette meg a skype-ot, és az összes tv márkánál levetetik így-vagy úgy, tehát őket kell ostorozni kárpótlásért.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz Turbobacsi #75204 üzenetére
Már miért ne működne? Ahhoz a Skype-on gyökeres változtatást kellene csinálni. A PC-n még a 2.1-es verzió is működik.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Beni2360
félisten
válasz olasz69 #75203 üzenetére
Hát kedves olasz69 barítom a tovább jutást is megvétózták. Erről is az LG tehet hisz azon néztem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
PioDVD
senior tag
válasz farkas-j #75206 üzenetére
Gondolom, azért szedik le a tv-ről, mert nem fér el... Természetesen egészen véletlenül a Samunál is most lett kevés a hely, azért küldtek hasonló levelet...
Nyilvánvaló, hogy a ms szedeti le velük és ők nem tehetik meg, hogy leszarják a ms igényét, mint valami utolérhetetlen kínai kis cég.
A korábban eladott kamerákkal semmi gond nincs, nem láthatnak a jövőbe. A mostantól eladott kamerák már érdekesebb téma, ha valóban semmi másra sem jó. Arckönyv sem tudja kezelni? Vagy abban nem lehet teljesképernyőre nagyítani?
Más: fiam kihozta a vez.nélküli billentyűjét, usb-be bedugta a vevőt, de nem kezeli. Valamit kellene állítani, vagy csak nem kompatibilis?
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Vettem egy lg 43uf68 tv-t,és állítólag a full hd tartalmat feltudja skálázni 4k-ra.Xbox one-t kötöttem rá hol találom azt a beállítást hogy felskálázza 4k-ra?
-
vidaila
senior tag
Aki az egri nagy tescoban akar tv-t venni írjon ram priviben, tudok segíteni -10%-al ha megbeszéljük.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
LG 49UH7507-ről mi a vélemény? Euronics-ban most 255e (290-ről), edigitalban 289e (340-ről).
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok!
LG 49UH850V készülékem van és be van kapcsolva az automatikus frissítés. Meg is történt pár napja.
Kell látnom valami változást a TV-ne? Mert én a verziószámon kívül nem fedeztem fel semmit.Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #75145 üzenetére
Vkinek hasonló problémája van LG tv-vel?
Sziasztok! Van egy lg 632Vm. Külső vinyó van USB-n rácsatlakoztatva, mostanában azt csinálja, hogy minden megnyitásnál generál egy ntfsck.0000000X nevű üres mappát. Ahányszor csatlakoztatom, mindig újabbat. 1-2 hét alatt már ntfsck.00000001-től ntfsck.00000035-ig lesznek a mappák szépen sorban.
Ez mitől lehet? Mintha talán az automatikus szoftverfrissítést követően jelentkezett volna csak ez, előtte semmi problémám nem volt... -
Turbobacsi
senior tag
válasz kalapacsolok #75215 üzenetére
futtass pc-n egy vinyó ellenőrzést, esetleg nézz rá a smart értékekre, pl.: HD sentinel-el
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Helioport
csendes tag
válasz PioDVD #75208 üzenetére
Nem csak a youtube-nál nem működik? Vettem én is billentyűzetet, kifejezetten a tévéhez (55 UF 852), kifejezetten a youtube egyszerűbb kezeléséhez. Aztán kiderült, hogy a jó google nem engedélyezte a youtube alkalmazásban (a tv-re írt verzióban) hogy menjen BÁRMILYEN billentyűzettel.
A többi, sőt úgy írom bármilyen más alkalmazással működik (egyet sem használok, incl. böngésző) csak a youtube-nál nem.A Skype miatt egyébként itthon porosodik egy vadonatúj (0 perces) VC550-es LG kamera, ami kifejezetten az újabb sorozatos, 2015-től gyártott tévékhez
volnajó, de ugye nem megy, mert nincs skype az új tévéken.I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...
-
MrBazsi
senior tag
válasz AtaWrc #75191 üzenetére
De pont ez a lényeg, nem árról beszélt a fórumtárs hanem hogy tök felesleges, és egy sima fullhd hez képest nincs értelme. Szerintem meg igenis van, a 2 említett tv közt tényleg ég és föld a különbség képminőség terén. de ezt tényleg csak akkor tudja az ember ha van tapasztalata mindkettővel, és nem csak a médiában 10perc próba után. Teljesen mindegy milyen árkategória, akinek számít a képminőség annak nem alsó kategóriás tv-t kell venni se fullhd-ból, se uhdból. és egy jó uhd megér egy kis felárat egy átlag 652hez képest, és akkor nincs az h bevilágít, felhős, életlen stb... elég sok panasz van rá itt is, érdekes használunk itt páran 8as szériás uhd-t egyikünk se nagyon panaszkodik rá. talán mert tényleg jó?
-
huncutka1029
addikt
válasz Helioport #75220 üzenetére
A skypeot megvette a MS ez nem titok,
Innentől nincs kérdés, kinyírja.
A kamerád nem porosodik feleslegesen, hiszen a Messengerbe integrálták a Skypeot.
( már várom Direwolfot, hogy megcáfolja.... )
Így a messengerrel fog működni a kamera. És így valszleg a viberrel is, amire szintén lesz LG támogatás.....Billentyűzetre:
Nem a gyári YT alkalmazást kell használni, hanem böngészőből, direktben.
Csak arra figyelj, hogy nem Qwertz hanem Angol kiosztású qwrt ként használja, és nincsenek ékezetes betűk... de műxik a billentyűzet.
Nem is értem, miért kell Lg alkalmazás, mikor a böngészőből, minden elérhető....[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
direwolf
őstag
válasz huncutka1029 #75224 üzenetére
What? Én nem vagyok M$ ügynök.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Helioport
csendes tag
válasz huncutka1029 #75224 üzenetére
Nem vágom... van Messenger és Viber natív app LG tv-re?
I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...
-
Dave567
addikt
válasz huncutka1029 #75176 üzenetére
Hjajjjjj
-
feri1
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni ebben: [link]
-
Beni2360
félisten
Esetleg egy androidos média box közbeiktatásával. 2/16 gb változatban. De az már nem ide tartozik hanem ide
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
direwolf
őstag
válasz huncutka1029 #75226 üzenetére
Egyiket se használom.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Soká
senior tag
válasz Krissz80 #75233 üzenetére
De azért azt is tudni kell, hogy a marketingesek pontosan ezt a vélekedést lovagolják meg. Valamikor hajdanán pontosan le lehetett követni a szórakoztató elektronikai cuccok minőségi rangsorát a súlyukon. Egy belépő erősítő 5kg volt, egy minőségi darab 20kg. Most ilyen fogódzkodó nincsen. A szoftveres többlettudás pedig a belépő kategória felől nézve inkább csak mesterséges lebutítás eredménye.
-
shouryuken
senior tag
válasz MrBazsi #75223 üzenetére
"De pont ez a lényeg, nem árról beszélt a fórumtárs hanem hogy tök felesleges, és egy sima fullhd hez képest nincs értelme."
Ahogy korábban írtam, a tv felbontása és pl. kontrasztaránya nem függ össze. Tehát attól mert valami 4k, nem feltétlenül jobb mozgásmegjelenítésben, kontrasztban, képfrissítésben, stb. SŐT
És idézném magam:
"Mégegyszer mondom, én nem az UHD ellen beszélek, hanem a rosszul megvásárolt UHD ellen.
Megfelelő méretben, jó elektronikával és mozgásfelbontással valóban nagy élmény lehet - amennyiben van hozzá 4k-s tartalom is. Ha ez összeáll, bátran vegyétek, csak megfelelő méretben.!
Ellenkező esetben a pénzt inkább költsétek egy ütős fullhd-ra."Hétvégén pl. láttam egy 65"-os 4k-s samu-t, egészen meggyőző volt, még 2,5 méterről is.
Igaz, 4k demo ment rajta, ami egyelőre az átlagember forrásanyagának 0,1%-át teszi ki. -
törölt tag
válasz shouryuken #75235 üzenetére
Nem tudunk már ütős FHD-t venni, mert azokat beszüntették tavaly. 2014-ben volt utoljára felső kategóriás FHD széria. Ezért már van értelme UHD-t venni, ha jobb minőséget akarunk, és még 4k tartalom híján is megéri. De még a 3D-t is kinyírják lassan. Már csak a 8-as UHD-ben van, és az OLED-ekben.
-
shouryuken
senior tag
válasz #94529552 #75236 üzenetére
Nem értünk egyet, bőven van még alternatíva.
Sokan inkább megvesznek 300 körül egy idei gagyi UHD-t, mint egy 10 collal nagyobb Panasonic ds630-t például, mert hogy AZ MÁR PIXELES LESZ fullhd-ba.
Aztán hazamennek és okádék minőségbe nézik a felskálázott sd adást. De legalább kicsibe és messziről.
Te hogyan költenél 300k-t tv-re? Milyen uhd-t vennél?[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
válasz shouryuken #75237 üzenetére
Azért 300k körül már nem a gagyi UHD-k vannak szerintem, és ez alatt a 350-380k-ról leakciózott LED Super UHD TV-ket értem.
Bár 49-50" alatt szerintem sem érdemes gondolkodni UHD-ben.
-
AtaWrc
aktív tag
válasz MrBazsi #75223 üzenetére
Igen csak viszont egy dologról elfeledkezel, az egész úgy indult ki hogy kb 4méter ! távolságból nézné a tévét.
Ez az ami sok mindent behatárol.
És nem áruházban néztük a tévéket, hanem otthon saját fényviszonyok között és egész pontossan 4,25méter távolságból.
Ekkora a távolság az ágy, és a tévé között.
Haverom áthozta a tévéjét, és így hasonlítgattuk össze.
Ha gondolod megkérdezem hogy milyen volt a tipusa a tévének.Sehol nem írtam hogy a 652 tökéletes, sőt....... , csak be kell állítgatni, és egész elfogadható képet ad ezért az árért.
/Szerintem/[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
Üdv. Egy gyors kérdésem lenne:
Egy 49UF770, vagy egy 49UF850 esetében, vagy ehhez hasonló kategóriában az LG tévéi fixen IPS panelosak, vagy elképzelhető szórás, mint pl. az LF652 esetében, amit a betűkóddal szintén ki lehet találni? Kösził----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
törölt tag
válasz shouryuken #75237 üzenetére
Most például lehet, hogy ezt venném: LG 55UH664V, és azért, mert az 55"-tól magasabb a PMI(Picture Mastering Index) értéke, és ha nagyon nem tetszene, akkor mehetne vissza, de nem hiszem, hogy gondom lenne vele.
Viszont nem fogok venni, mert kb. 3 hónapja megvan az 55UF850V, és ez nagyon jó tv. Ugyanannyiba került mint most az 55UH664V, meg járt még hozzá a tv 10%-ának megfelelő értékű ajándékkártya, amit 5 évig levásárolhatunk.
Addig én is így voltam vele, mint te, hogy még felesleges az UHD, de mivel kockázat nélküli vétel volt, mert az MM 60 napos visszavételi garanciával adta, és simán visszaküldtem volna 2 hónaposan, ha nem válik be..
Azt a Pana ds 630-at az aktív 3D-je miatt nem venném meg, meg a többi hiányosságai (PVR, Timeshift, DTS, és még 3D szemüveg se járna hozzá) miatt.El Gringo Az UF-es széria mind IPS.
[ Szerkesztve ]
-
Hungarikum87
tag
Tiszteletem uraim. Hölgy ismerősöm szeretne TV-t, és mivel LG párti vagyok ez jöhet szóba. Képminőség nem meghatározó, tv-műsorok fognak futni rajta, de netképesnek kéne lennie, és szeretném ha MagicRemote távirányító is lenne hozzá gyárilag. Az ár alacsonyan tartása is fontos, így 2015ös modelleknél maradtam, és a LG 32LF592U amire leszűkítettem a kört, de nem tudom ehhez jár e MagicRemote irányító. Tudnátok erre nekem választ adni?
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
Beni2360
félisten
válasz Hungarikum87 #75242 üzenetére
Távirányító típusa L-con
Még nem is kezeli szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan tévét, amit sport műsorok nézésére illetve sport játékok (fifa, nfl, rally, f1) megfelelő megjelenítésére alkalmas 48-50-es méretben? LF632V és LF652V amit láttam itt a fórumon, hogy nagyon ajánlanak de nem valami meggyőző a sport műsoroknál, ahogy írtátok isKöszönöm előre is!
-
törölt tag
Nem jár, már csak egyes UHD- típusokhoz, de mivel a Fő jellemzők: Magic Remote előkészítés, ezért külön lehet venni hozzá, de inkább FHD-t néznék a helyedben HD ready felbontású helyett, pl. a Netcast-os 32LF58-ast. Vagy az egyik webos2-es 32LF63-ast. Ezekhez mindhez lehet venni MR-t.
[ Szerkesztve ]
-
sajo13
senior tag
válasz puskas1993 #75244 üzenetére
LF652-n nézem a foci EB-t, FULL HD-ban, teljesen jó, a játékosok és a labda sem szellemképes, nincs utánhúzás. Képminőség teljesen rendben van, főleg az árához képest! Kézilabda meccseket is néztem, az is remek volt!
A sebesség(menü, OS) az már más lapra tartozik, többször is ki lett vesézve. Ha nyugodt és türelmes ember vagy, akkor az LF652 weBOS-e neked való
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Még a negyedmilliós idei modellekhez sem jár a Magic Remote...
-
MrBazsi
senior tag
válasz AtaWrc #75239 üzenetére
igen az a baj vele annyiért csak "egész elfogadható" képet ad. én meg szeretek úgy leülni a foci vagy a trónok harca elé hogy tettszen a látvány, és ne a hibákat vegyem észre először. nem akarok meggyőzni senkit, mindenki maga dönti el mire veszi a tv-t de szerintem a jó képminőség megéri a kicsit több kiadást. pláne h nincs már ütős fullhd a kínálatban csak átlagos.
-
törölt tag
LG 32LF632V okostévé + Rapoo billentyűzetnél találkozott már ilyennel valaki, hogy az applikációkkal csak részben vagy egyáltalán nem működik együtt?
Rapoo E6100 +ASUS Nexus 7 II - Rapoo E9050 + LG 32LF632V - Youtube
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest