-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz PioDVD #74594 üzenetére
Szépen ráterítessz egy pokrócot pl a nappali dohányzóasztalra. Óvatosan arccal lefele ráfekteted a tv-t utána màr nyugottan lehez szerelni a talpat.
A kétemberes tartom a tv-t metódust nem javasolnám.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
sandró60
addikt
Azt szeretném kérdezni,hogy az LF652 usb-i milyen 1A-0.5A áram van?Azért kérdem,mert a másik gyártó tévéin az egyik usb-hez ez van irva 1A -HDD.Ezen biztossan felismeri csatlakoztatott eszközöket
Az LG-nél,hogy van? -
Biga123
addikt
válasz #04441088 #74591 üzenetére
Ezek a keret melletti világosabb csikok a Dled nek a hátrányai. mind ilyen, hétvégén megnézten egy 58"-os UHD panát , annak is ugyanolyan vot 400 000 FT ért ,
+ ha jobban megnézed homogén képnél a sarkok sötétebbek.
Cserébe nincsen bevilágítás (BLB) a széleknél és felhősödés.(ezek speciel engem jobban zavarnak)---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
eMPet72
csendes tag
Szépnapot!
Elkövetett-e már olyat valaki, hogy sima külső DVD-olvasót kötött a TV USB portjára és onnan nézett DVD tartalmat (film, fotó) ?
Nem "igénytelenség" miatt kérdezem, csak ideiglenesen és mint lehetőség fennáll-e. -
-
törölt tag
válasz Pendragon911 #74585 üzenetére
Szerintem jó lenne az LF5800(vagy LF581V műholdvételhez). Vagy mihez kellene a webos? Persze van is: az LF632V
brombadeg A 630/632-nél a 40"-os direkt ledes, 43"-tól már edge led van beépítve. A nagyobb méretű a nehezebb, mert több anyag van benne, ez logikus.
Tomax89 Igen, az.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz chatran #74568 üzenetére
Szia
Persze lehet Pl itt van az eBayen is
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz sandró60 #74603 üzenetére
0,5A 5 volt mindegyik.
Bármelyik elbír egy 2,5" es HDD-t. 1 TB alatt nem is kell külső tápos, felette bizonyos tipusoknál, illetve 7200rpm-es vinyók esetében célszerű egy y- usb kábellel 2 portból táplálni, vagy külső tápos házba tenni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sandró60
addikt
válasz huncutka1029 #74613 üzenetére
Köszönöm
-
-
kirk01
tag
Sziasztok!
Egy UF852V készülékhez mekkora HDD párosítható? Egy 2GB-s vásárlásán gondolkodom... Ha valakinek van efféle tapasztalata ossza meg velem !
Lehetséges ennél a készüléknél 2 particiót is használni egy HDD-n? (pl.: 1. time-shift 2. Filmek, zenék stb.) -
kirk01
tag
Bocsánat 2TB akartam írni!!!
-
embe
nagyúr
Hali!
Nem tudom volt-e:
Az Emagnál készletkisöpréses akció keretében az AN-MR600 -as magic remote 7990 Ft. ingyen szállítással. -
Biga123
addikt
válasz huncutka1029 #74616 üzenetére
Nem mondod h ugyanannyi db led van a direktben és az edge ledesben.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
törölt tag
-
MSzabee
csendes tag
Szerintgetek LG 49LH604V-re érdemes beruházni a 50LF652V-vel szemben. Melyik lenne célszerűbb? A 604V WebOS 3.0 futtatási képességeivel kapcsolatban vannak kétségeim. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Elromlott az LG 32LK430 TV távirányítója. Honnan érdemes vásárolni újat?
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Yenka
csendes tag
55LF652V
Firmware 04.00.90 van a tv-n, viszont az Lg weboldalán már elérhető a 04.05.01 ehhez a típushoz.
A tv nem akar a menüjéből frissíteni, hiába nyomom a Frissítések keresése gombot
Erre valami megoldást tudna valaki? -
Beni2360
félisten
válasz Pendragon911 #74597 üzenetére
Érdekes különben, hogy bizonyos típusoknál szinte sehol nem jelzik, hogy ismeri az MKV formátumot
Erre a választ már itt leírtam, keress rá.(mivel az MKV egy konténer file. nem egy konkrét film kód megnevezése)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz K.Tamas89 #74599 üzenetére
LCD-tévék 100 Hz-es képfrissítése
Minden, amit a tévék képfrissítéséről tudni érdemes
Valamit be kellene tenni az ismertetőbe!!!
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz PioDVD #74634 üzenetére
Látod azt nem is figyeltem, csak nekem a szürke állományomban az van elrejtve, hogy LCD képernyők csak valós 60 hz tudnak. De ez már úgymond nagyon régi megállapítás. Régi képcsöves Tv volt pana 100 hz. Lehet kijavítani az ismereteimet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Black Dragon
addikt
Na emberek!
Jelentem én is beszoptam, Digitalko-tól rendeltem meg házhozszállítással(Pesten lakom, Debrecenbe nem megyek le érte) és gondolom szállítás közben sérült meg a tv, fent középen a karimánál szépen be van horpadva a tv, de tényleg horpadva, ezáltal a kijelző is ott elfehéredett, mint amikor a tv kijelzőjét erősen benyomod. Nem törött el, mármint szerintem nem sokon múlott.
Trans-O Flex -el már beszéltem, tovább irányítottak a Digitalko-hoz, ők 9-kor nyitnak, eddig pozitív a benyomás, mármint a trans-o flex részről, kedvesek voltak, nem kenték rám a dolgot, meglátjuk a Digitalko mit fog lépni.
Itt van 1-2 kép.
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
válasz Black Dragon #74638 üzenetére
Olyan helyről kell rendelni ahol megállapodás van a futárcéggel , hogy a szállitáskor kibonthatod a tv t és szemrevételezheted!!!!!Ha baj van értelemszerüen nem kell fizetni és a futár viszi is vissza!!!!
-
Kácsa
aktív tag
Ez nem semmi.Ha a dobozon nem volt külsérelmi nyom,akkor ez egy újracsomagolt sérült készülék.
ZoLee
-
Black Dragon
addikt
válasz nagyfejü #74639 üzenetére
Őszintén szólva nem szoktam házhozszállítással kérni bármit is, személyesen szeretem átvenni, ez most egy kivételes eset volt, de remélem tudok bezsélni a céggel normálisan, illetve már elküldtem nekik e-mailben a "hibát", várom a válaszukat.
Kácsa: Volt, csak azt a képet nem raktam bele, mert így ránézésre meg nem mondta volna senki, hogy ez ekkora bajt okozhat. 1cm-es lyuk vagy szakadás volt azon a tájon ahol a sérülés keletkezett, de bíztam abban, hogy ekkora lyuk nem lehet akkora probléma, hát de. Nyilván ez az én naívságom, hogy így átvettem, de szükségem volt a tv-re, és feltételeztem az épségét.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz Black Dragon #74641 üzenetére
Én nem akarlak elkeseríteni, rossz tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy simán visszapattintanak a futár céghez hogy biztos ők voltak, ők meg vissza az eladóhoz..... de ne legyen igazam.
nagyfejü: azért légyszíves azt mondd már meg hogy ezt hol tudod te mint lehetséges vásárló megtudni? Szerintem 99,9%-ban ez semmilyen ászf-ben nincs feltüntetve az eladónál.
Nekem valamiért eddig szerencsém volt, mert amikor megérzésből rákészültem hogy nem fog stimmelni valami, akkor tüzetesebben átnéztem mindent, amúgy simán át szoktam venni, vagy valamelyik hozzátartozóm.
ON: Azért ha olyan helyről rendelted, akkor él az elállás, küldd vissza, ha futár nem csekkolja le, amikor átveszi, akkor a fagyi visszanyalhat, mert akkor majd nekik kell leharcolni hogy ki hibázott...
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Thorkos
tag
válasz Black Dragon #74641 üzenetére
Úgy emléxem nekem is ez a cég hozta ki a tv-m. Az a srác nagyon korrekt volt. Felvittük a dobozt s mondta, h semmit ne írjak alá/fizessek ki csak ha megyőződtem a készülék állapotáról.
-
Black Dragon
addikt
válasz lafaty80 #74642 üzenetére
Remélem nem így lesz, most kaptam egy e-mailt tőlük, hogy "kivizsgálják az ügyet", hamarosan jelentkeznek.
Nem néztem meg, hogy él-e az elállási lehetőség, de aligha vennék vissza ilyen állapotban, majd biztos rám mutogatnának, hogy én csináltam ezt, és így nem veszik vissza, kész.
Thorkos: Jóarc volt, de amikor felhívtam őt a csomaggal kapcsolatban, mert gondolta elsőre őt találom meg, miért ne, és említettem a doboz oldalán látható, tahát tényleg látható szakadást vagy lyukat, akkor azt mondta egyből, hogy ő nem látott semmi ilyet rajta....
Nyilván nem akar előkerülni a dolog miatt, nem hibáztatom ezért, de azért lehetne benne emberség, hogy a másiknak ha már így is szar, ne legyen még szarabb.
[ Szerkesztve ]
-
PioDVD
senior tag
válasz Black Dragon #74644 üzenetére
Maximum a jóindulatukban bízhatsz. Ami nehéz ügy, mert akkor valamelyiküknek állni kell a tv árát, még ha esetleg biztosításuk van erre.
-
törölt tag
Rossz az ilyenről olvasni, remélem azért megoldódik az ügy. Sajnálatos dolog, ha nem lett átvételkor lefotózva a doboz, sőt még a kibontást is videóra kellene venni ilyenkor, én azt tettem.
lafaty80 Nem küldheti vissza elállással, amikor már jelentette nekik. -
KZP
őstag
válasz Black Dragon #74644 üzenetére
Ha korrekt a cég, akkor kicserélik. Viszont, ha már a dobozon is látszott a sérülés, akkor csak meg kellett volna nézned a tartalmát is, még a futár jelenlétében...
-
Black Dragon
addikt
Mivel nem tételes átadás volt, nem kötelessége, sőt, mivel azért külön fizetni kell, tehát mint tételes házhozszállításként lehetne kérni(de itt nem volt ilyenlehetőség), ezért a futár le se szarja mit akarsz, megnézed a dobozt, ha az oké, akkor írd alá, és kész.
De hogy lássátok mekkora volt a lyuk a dobozon(mielőtt azt hinné bárki is, hogy vak vagyok).
Aki nekem erről megmondta volna, hogy meghajlott ennyire a tv, az mentalista.
Nyilván nem azt próbálom beadni, hogy nem az én hibám, mert nyilván az első lyuk után át se kellett volna vennem, de nem hittem, hogy ekkor a baj...
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
részvétem a történtekért...
sajnos a forgalmazók el szokták követni azt a szarva hibát hogy olcsóbban használják a futárok szolgáltatásait, hogy a törékeny felárat nem fizetik meg...
a Trans O Flex elég korrekt cég, nekem is elég jó tapasztalatim van velük
pedig tévé esetében alapnak kellene lennie.
remélem jól fogsz kijönni a dologból, bízok a legjobbakban az esetedben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai