Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyeniko

    őstag

    válasz Lackki #38157 üzenetére

    Nekem van egy 4 magos TV-m, ez valóban gyors a neten, semmi nem akad és nem "homokórázik". Konkrétan gyorsabb, mint a 2 magos androidos TV okosítóm, vagy a 2 magos okostelóm.

    Az IPS panel is tud nagyon szép képet - nyilvánvaló, hogy a felsőbb kategóriában inkább -, de ehhez jól kell tudni beállítani (kalibrálni).

    Személy szerint: én pont nem vettem meg a Sony 65W855-öt, mert SD adáson értékelhetetlen volt a képe (szaküzletben, UPC kábelen és hdmi-n), 1080i-ben (UPC HD csatornák) és a saját demoin (1080p) nem mutatott többet, mint bármályik más típusú otthoni TV-m.

    Persze itt sokan vitáznak velem, olyanok, akik ismernek valakit, akinek a testvére már látta ezt a modellt katalógusban, vagy a Sony honlapján. :Y

    A 4 magos TV-met pont a Sony helyett vettem meg, sokkal drágábban és azóta folyamatosan, elismerően veregetem a jobb kezemmel a bal vállamat, hogy meg mertem ezt tenni!

    Van 1 és 2 magos TV-m is: az 1 magosnál maximum a híreket szoktam elolvasni a neten, a 2 magosnál már előfordul, hogy elindul a YT, de tényleg kell hozzá türelem.

    A 3D-t a gyerek élvezi, minket nem izgat fel, kivéve egyes természetfilmek, különleges ismeretterjesztő műsorok, de ez igen ritka.

    Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Új hozzászólás Aktív témák