Az Xbox Series X|S konzolnak három új verziója jön idén

A trió egyik tagja egy Blu-ray olvasótól mentes, olcsósított kivitel lesz.

Hirdetés

A Microsoft lerántotta a leplet a közelgő, optikai meghajtót nélkülöző Xbox Series X konzolról, amit Series X 1 TB Digital Editionként fognak listázni (szóval értelemszerűen 1 TB-os kapacitású fedélzeti adattárral érkezik), és egyúttal bemutatta a Series X 2 TB-os SSD-vel szerelt változatát, illetve 1 TB-os tárhellyel megspékelt, fehér köntösben feszítő Series S-t.


[+]

A lemezolvasótól megfosztott masina eleinte mindenképp csak az óriásvállalat által Robot White-ként nevezett fehérben lesz elérhető, azonban a 2 TB-os Series X a Galaxy Black Special Edition utónevet kapja, és amint az a lentebbi képen látszik, fehér, valamint zöld csillámmal van feldobva a fekete burkolata. Az 1 TB-os Series S Robot White mindössze megduplázza az eddigi tárhelyméretét, noha úgy tűnik, hogy sötétebb elődjének gyártása befejeződik.


[+]

A fentebb említett modellek még az év folyamán debütálnak, és ajánlott fogyasztói áraik a következőképp alakulnak majd:

  • Series X 1 TB Digital Edition Robot White – 500 euró
  • Series X 2 TB Galaxy Black Special Edition – 650 euró
  • Series S 1 TB Robot White – 350 euró


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés