Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BloodRay

    veterán

    válasz panpeter92 #21453 üzenetére

    "nemrég mérte valaki az 50"-os plazmáját egy hónapig, és kiderült, hogy 137 wattot fogyaszt, ami még a gyári értéknél is sokkal kevesebb" -> Aha... és milyen beállítások mellett is? Full HD a plazmája vagy HD ready? Mert nagyon nem mindegy. Hiába fogyasztanak kevesebbet a mai plazmák mint a régiek, az tény, hogy azonos méretben az átlagfogyasztásuk minimum 2x akkora mint egy azonos méretű LED-é max beállításokon. És ezt nem egy modell mérései alapján írom. Ahogy persze az is tény, hogy forintosítva nem óriási a különbség, de ettől még a tény, az tény.
    "ellentétben az jobb LCD-ktől, amik szinte ugyanannyira, ha nem még jobban" -> Azért a még jobban az te is tudod, hogy túlzás. :)
    "Nem véletlenül használja szinte az összes többi gyártó az aktívot." -> He?? Mármint, hogy a Samsung az összes gyártó, meg a Sony aki a Samsung paneleit használja? Merthogy rajtuk kívül LED-nél mindenki vagy passzívot vagy passzívot is használ, főleg idén.
    "Egyértelműen jobb térhatást tud produkálni." -> Ez meg egyenesen vicces.

    "Egyedül nagy vásznon van létjogosultsága a passzív technológiának." -> ??? Merthogy? 42"-on mi a baj vele pl?
    "És tapasztalatból mondom, hogy sokkal nagyobb térhatás érhető el az aktív technológiával." -> Jó kis tapasztalat lehet az ilyen... :U
    "elnézve a 2013-as palettákat sem váltanak passzívra az esetek nagy többségében" -> Te honnan veszed az ilyen infókat??? Legalább láttál line up-okat?? Még a Sony is hoz ki polarizált 3D-s modelleket...

    (#21476) Moby -> +1

    "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Új hozzászólás Aktív témák