-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike81
aktív tag
lg 42 lm 860 tól melyik az ujabb sorozat és mennyivel tér el, mennyivel jobb ?
-
-
madoxx
aktív tag
válasz latis666 #21649 üzenetére
Próbáltam a félszemes megoldást is és áthallásos, kétfajta lg szemüvegem van (kisebb és nagyobb lencséjű) mindkettővel ez a helyzet.
(#21645) sz.z.csicsi:
Én is gondoltam a magasságra, próbálgattam is, de nem sikerült olyan magasságot találni ahol tökéletes.
+szemből nézem -
huncutka1029
addikt
válasz latis666 #21649 üzenetére
én sem voltam hajlandó 4K-t kiadni 2 szemüvegért,
én i a cinemaxos 200 forintos szemüvegből fabrikáltam hozzá.
Jó, egy kicsit körbe kellett vágni a lencsét, mert nem teljesen szimmetrikus, és kellett egy kis ragasztó a kerethez, mert eltörtem az egyik illesztő tüskét a kereten, de semmivel sem különb, vagy rosszabb mint a gyári. Nyugodtan meg lehet csinálni, csak arra kell vigyázni hogy ne fordítva tedd bele a keretbe (külső-belső oldal) mert akkor nem lesz jó.
Persze annak akinek van fölös 4,000 Forintja annak nem kell ügyeskedni.
ha így van áthallás, akkor a gyárival is van.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
ricsike81
aktív tag
lg 4 lm 860 tévében 800 hz a képfrissítés és vn e benne wifi, mennyi a felbontása, és hány magos proci van benne ?A 3d mennyire jó tesztek szerint ?
-
latis666
aktív tag
válasz huncutka1029 #21654 üzenetére
Jobban meggondolva gyári szemüveggel mégsem működhet a dolog csak ugy hogy kicseréli az ember a lencsét. Mert a két szemüvegben egyformán vannak benne a lencsék. Tehát összecserélni csak ugy lehet ha az ember vágna rajta de akkor meg nem illeszkedne jól. Szóval ebben a formában hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz latis666 #21656 üzenetére
nem írtál hülyeséget,
ezért jobb a cinemaxos szemüveg, mert elég vastag a kerete ahhoz, hogy a körülvágás után is takar a keret.
madoxx:
Azért gondold meg ha az egyik fél világos háttér előtt van, a másik sötét előtt, természetes hogy áthallik, hiszen minden 2-ik soron max fényerő van, amit nem tud szűrni a polár szűrő.....
ilyen formában mindig lesz áthallás gyári szemüveggel is.[ Szerkesztve ]
-
madoxx
aktív tag
válasz huncutka1029 #21658 üzenetére
Persze, teljesen logikus a dolog.
A kérdésem arra irányult, hogy esetleg a gyári szemüvegnél valamit még kiokoskodtak-e, mivel én házi cseréssel használom -
huncutka1029
addikt
válasz madoxx #21659 üzenetére
szerintem erre nem tudnak mit kitalálni.
Esetleg a dual display-t, ha veszel még egy tévét, és kiterjesztett monitorként használod, de az megint nem egy olcsó és széleskörű ficsőr lenne.....[ Szerkesztve ]
-
madoxx
aktív tag
válasz huncutka1029 #21660 üzenetére
Így legalább tudom, hogy nem érdemes gyárit vennem
-
Remi1234
aktív tag
En megvettem a boltit, mert gyorsan kellett.. De csalodtam benne. Valamivel elvezhetobb mint a split screen, de az aranyok es a felbontas borzalmas Legalabbis Borderlands 2-vel es Forza 4-el.
PSN ID: RemiFungus
-
OldMike
őstag
válasz ricsike81 #21655 üzenetére
Korábban már írták itt a fórumon, hogy a típusszámok összevetésénél figyelni kell (2012/2013), mert az új esetében kb. az eggyel magasabb sorozatúak tudják a tavalyiak tulajdonságait. Mondjuk az LA640 az LM620-ét hozza. Persze van javulás is, pl. a kétmagos processzor. Persze az ár meg jóval magasabb, aztán majd ősszel-télen jön a promóció, mint 2012-eseknél.
42LM660S
-
g0dl
addikt
válasz OldMike #21663 üzenetére
"Persze az ár meg jóval magasabb, aztán majd ősszel-télen jön a promóció, mint 2012-eseknél."
Amit én láttam árat, az elképesztő ( a 42la640 több, mint 30%-al drágáb a 42lm620-nál). És azért nem kell hanyatt esni a két magtól, mert fillérekért lehet kapni androidos kütyüt, ami tovább okosítja a tv-t ( helyből két mag + az android alkalmazások hatalmas tárháza érhető el).
Ráadásul 2013-ban nem lesz olimpia, vagy foci eb/vb, amire tömegek szoktak új tv-t venni.
-
huncutka1029
addikt
válasz ricsike81 #21665 üzenetére
akkor várhatsz évekig, mert minden évben jön újabb, aminek majd esik az ára.
Nagyon rossz taktika, ezt várni, lesni, mert folyamatosan hergeled vele magadat, hogy miért most, miért itt, és miért ezt vetem, és mi van ha lesz még olcsóbb, jobb ennél?
Tavaly is volt aki hoppon maradt, mert a forint romlás miatt nem vette meg időben, és utána meg drágultak....
Ha már rászántad magad, akkor vedd meg, és élvezd, utána ne is nézd az árakat.
Én 230-ért vettem 2011-ben az LW5500-at, és most a guta kerülgethetne, mert egy két helyen még lehet kapni, és csak 188K-ba kerül.
DE le@om, akkor vettem, akkor is tetszika női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
A HDMI és a külső USB mellé, csak C megoldásnak szeretném a DLNA-t beállítani, de a Nero nekem nem megbízható, a Serviio meg 14 napos próbaverzió ezért a Win7 saját megosztásával próbálkoznék. Valaki meg tudja mondani, hogy így az mkv és egyéb fájlok is megoszthatók-e a TV-vel? (LW5590) Mert egyenlőre rá bírtam csatlakozni, de csak az avi filmeket látja a tv..
-
Laca0
addikt
Én a Tversity-t használtam! Gyors és stabil! Merem ajánlani mindenkinek!
újraraktam a rendszeremet és még nem telepítettem felXiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
OldMike
őstag
válasz Kroni1 #21668 üzenetére
Itt a fórumon ajánlották, hogy nevezzem át az mkv-t avi-ra, és akkor látható lesz a Win7 megosztással. Valóban működött, de nekem a Nero sokkal szimpatikusabb, és egyszerűbben kezelhető, ezért ezt használom. Persze én nem nézek százszámra filmeket, lehet hogy ezért nem jöttek még elő a problémák (ráadásul még csak 3 hónapja használom). Szerintem érdemes több ilyen programot is kipróbálni, szinte mindről lehet jót is, meg rosszat is olvasni.
Azt hiszem, hogy annak aki csak alkalmanként nézne meg egy-egy filmet talán érdemes egy 32 GB pendrive-ra beruházni, amire még egy hosszabb 3D-s film is ráfér (a még nagyobb ISO-kat meg nem játssza le a tévé). Kicsit macerásabb, mint a DLNA, de még elviselhető. Viszont több funkció működik, mint a DLNA esetében. Több egymásutáni filmnézéshez már HDD kell, ennek a tévé melletti biztonságos elhelyezése (meg az ide-oda szállítása) több gonddal járhat. A legjobb eredményt minden bizonnyal nem a tévé lejátszójának, hanem egy jó médialejátszónak a használata biztosít, az erre kihegyezett hardverrel és szoftverrel. Persze ehhez is kell valamilyen adathordozó, hacsak nincs eleve beépítve.42LM660S
-
Laca0
addikt
válasz OldMike #21672 üzenetére
A TVersity azért is jó, mert realtime tudja konvertálni a filmeket a tévé által lejátszható formátumra.
Tehát nem kell konvertálni, átnevezgetni!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Kroni1
veterán
válasz OldMike #21672 üzenetére
Nekem HDMI-n is össze van kötve a tv a másik szobában lévő PC-vel, ha meg a gép foglalt akkor ott az USB-s HDD. Ezt csak harmadik lehetőségnek gondoltam, ha esetleg nem kell telepíteni és Win7ből is megy. De külön programot nincs kedvem ezért feltenni, annyira nem fontos a dolog.
Nekem amugy Nero azért nem tetszett, mert volt hogy látta a mappákat, volt h nem, pedig nem használtam sokat, de inkább lemondtam róla...
-
kmarci25
veterán
válasz huncutka1029 #21683 üzenetére
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
péter28
tag
válasz huncutka1029 #21683 üzenetére
Köszönöm!Egész jónak tűnik,ha valóban gyorsabb mint a tv,és a média lejátszó része is jól működik,bár úgy néztem visz mindent,úgyhogy ez a része biztos jobb mint a tv.
-
max004
tag
Mikor fognak megjelenni az idei modellek a HU piacon?Talaltam egy par promot eleg jot mutatnak,de az elejen biztos jo dragak lesznek
http://www.youtube.com/watch?v=5upTJFpc5j8
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=RfrH7FlHFFA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=e9QcAlAOxtA&NR=1 -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Most volt időm kipróbálni a 3D-t. Az Avatar alatt állítgattam (LM620). Úgy lett igazán jó térérzet, hogy a mélységet 17-re a nézőpontot +4-re állítottam. Alapbeállításon szinte nem is volt térhatás.
Nektek mi a tapasztalatotok?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz OldMike #21694 üzenetére
47"-os, függőlegesen áll, kicsit magas a tévé állvány, tehát kicsit felfelé kell nézni. 3 - 3,5 méterről nézzük.
A mélység 10-es alapból a 20-as skálán, a nézőpont meg 0 alapból és +- állítható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz Indiant #21696 üzenetére
Én ezt nem vettem észre, viszont Neytiri nyílvesszőjének a hegye kijött a szoba közepéig és a páfrány féléket is bozótvágóval akartam lecsapni, hogy ne lógjon a képbe
A demós hal meg kb. 2 méterre úszott ki, jól láttam a pattanásait, olyan közel jött![ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Bobolit
aktív tag
Valaki gariztatta már a tévét sávosodás miatt? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, azt hiszem az én példányomon elég durván jelen van ahhoz, hogy megpróbálkozzam a cserével.
-
Laca0
addikt
válasz Bobolit #21698 üzenetére
A függőleges fekete csíkokra gondolsz kb. 10 cm-enként? Ez volt az egyik ok, amiért csereutalványt kaptam (persze -sajnos- volt több is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic