- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Ez a 4082b és 4081b széria sajnos ilyen.
Assze akitől hallottam, hogy sikerült 8x-osan írni, annak is csak '+' lemezeket.
Régebben volt itt egy topic, ahol leírták, hogyan lehet 4081b-ből 4082b-t csinálni, merthogy elvileg egyezik a felépítése. Meg is csinálta, jópár dvd-vel próbálkoztam, de 8x-osan én sosem tudtam írni. -
nagyben
csendes tag
Kössz, akkor majd lehet hogy megpróbálom gy másik DVD lemezzel is.
-
jagada
addikt
vagy használd a keresőt:
Bővebben: link -
arpeen2
senior tag
Nos ezt valszeg azért nem írja jól, mert a lemez még nem is létezett mikor az íródhoz megjelent a legfrissebb FW. Tehát szegény író nem kapott hozzá megfelelő stratégiát, ami azért is szomorú mert nem biztos hogy amit az író maga kikalkulál hozzá mint stratégia, az nemcsak sebességben de sajnos lehet minőségben sem megfelelő.
-
nagyben
csendes tag
Ok majd máskor oda megy!
Akkor milyen lemezt írhatok 8X-osan?
16X-osan meg szinte biztos hogy nem? -
nagyben
csendes tag
Gondolom ezt azért 8X-osan azért illett volna megírnia. De még a lehetőséget sem kínálta fel. És ez az ami nagyon zavar, mivel egy 8X íróm van...
-
nagyben
csendes tag
Verbatim 16X
-
nagyben
csendes tag
Ja és még vmi, ha tudtok ajánlani vmi egyéb (néro-n kívüli) más cd-író szoftvert, akkor kérlek tegyétek meg.
-
nagyben
csendes tag
Na szóval, van egy LG-GSA 4082B dvd-íróm. Nem rég vettem használtan. A probléma az lenne, hogy csak 4X-esen tudok vele írni. A program amit használok: Nero-6.6.0.16. A 8X-os írást nem is engedélyezi, pedig elvileg ez egy +/-8X-os író lenne. Nem hiszem hogy a néróval lenne vmi gond. Már frissítettem is egy firmware-rel a DVD-író BIOS-át de nem történt javulás.
Ha bármi ötletetek lenne arra, hogy hogyan kellene kicsikarni ebből a masinából a 8X írást, nagyon megköszönném.
ÍRJATOK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest