- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Munkahelyre beszereztünk egy ilyen írót, mert külső, gizda, jól mutat, lightscribe és egész jó híreket találtam róla.
Nem vagyok 100%-osan elégedett a dologgal ugyanis akármilyen lemezre írok, az összes film akadozik vele. De nem úgy, hogy ugrál, hanem megáll leállítja az olvasót, vár vagy 5-10mp-et és ugyanonnan folytatja tovább. Nincs valakinek ötlete mit lehetne csinálni vele? Találkoztatok már hasonló problémával?
A másik, hogy UDF formátumú lemezt írok vele és nem tudom beolvasni a gépemben. Elkezdi beolvasni és x%-nál mindig megáll ugyanott. Read error. Berakom itthon mindkét meghajtómba és nem olvassa be. Asszem UDF v1.02-ben csináltam a Nero 6-osban. Pontosan a verzióját most nem tudom. 7est nem rakhatok fel a cégnél, mert a 6os lett megvásárolva. Nem hinném hogy azzal lenne a gond.
Ami még meglepő, hogy a benti gépem és a laptopom tökéletesen olvassa ezt az UDF-es lemezt csak a házi asztali PC-m nem. Ez lehet, hogy nem is író gond, de nem tudom mit kezdjek már vele....
Az akadozás a legbosszantóbb. Van valakinek javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iOS alkalmazások
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest