- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Jó gép, nem fogod megbánni
Más:
Én még mindig a Crysis 3-mal küzdök.
Azt vettem észre, ha a Crysis előtt mással is játszottam, akkor nem hajlandó elindulni, villog a képernyő. De ha csinálok egy újraindítást, akkor tökéletesen elindul a játék.
Ez szerintem driver problémaVan egy m-tech (tudom, nem valami márkás) gamepad-om, de nem ismeri fel a Crysis. Tudtok valami megoldást rá? Pedig a gép szépen felismeri, a gombokat is lehet az eszközkezelőben programozni.
-
TopGun.
csendes tag
Szia! Én Autodesk Inventort használok a gépen, és kihasználja rendesen a lehetőségeket. Külön vicces, mikor egy bonyolultabb modellt kezdek el forgatni, vagy terhelést szimulálni, és a videókártya úgy pörög, mint crysis 3 alatt... de a teljesítményre nincs panasz
Lenovo y500
-
Tachion86
tag
A hangszóró recsegésének leteszteléséhez itt van egy az egyszerű kis jelgenerátor program: [link]
Nálam kb 400Hz és 700Hz közti tartományban recsegett. Javaslom nagyon gyorsan próbáld ki, míg le nem telik a három nap!Mondtam én hogy személyes átvételnél nem él a nyolc munkanap! Ezért kell házhoz szállítással rendelni még akkor is ha a bolt mellett lakik az ember. (Ez most nem konkrétan neked szólt hanem mindenkinek.)
-
kacsip
tag
Személyes átvételnél is él a 8 munkanap, biztos forrásból tudom, nálam annyi volt a gond, hogy cég nevére lett véve a gép, így nem él rá ez az egész. DE a 8 munkanapos elállás él bolti átvételnél is, abban az esetben, ha a neten webáruházból rendelted meg. Utánakérdeztem több helyen is, és a laptopszalon is webáruház, így érvényes náluk személyes átvételnél is a dolog.
-
garage112
aktív tag
válasz fefeda #17218 üzenetére
Szia! Nekem ezek voltak a tapaaztalatok vele:
Sziasztok!
Lenovo Y530 ról lenne pár kérdésem... Múlt hét óta van meg és produkál fura dolgokat.
1.) Néha bekapcsolásnál csak a Legion logóig jut el, majd egy restart után jó lesz..2.) Eddig csak Youtubenál vettem észre, ha megállítok egy videót és elindítom, a hang, csak 1-2 másodperc múlva érkezik meg, a videó pedig fut...zenéknel ugyan ez!!!
Ez nem kifejezetten Lenovoval kapcsolatos, de a másik laptopomon nem volt ilyen gondom..elkezdte a OneDriveot szinkronizálni, de én azt megszakítottam, ki is jelentkeztem belőle. Viszont mindent egy OneDrive mappába ment a gép ettől függetlenül is, és néha amit megnyitok programban melóhoz (Bpm Studio), nem tudja beolvasni a fájlokat, a programon belüli tallózásból, gondolom az internet hiánya miatt...
Jelenleg, ha minden igaz a legfrissebb BIOS van fent (csatlakoztatva, nem töltődik hiba miatt..), Intel összes drivere fent, Nvidia driver fent. Win 10 Pro.Sőt olyanom is van, hogy a program amivel dolgozom nem olvasta be tallózva a zenéket. Pendrivera raktam ugyan ugy zenéket ahogy szoktam, a lejátszó ezután nem olvasta a pendriveot.
Ezentúl én kerülöm a Lenovot nagy ívben, pedig nagyon tetszett. Tudok segiteni másik választásában..
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
garage112
aktív tag
válasz fefeda #17224 üzenetére
Én nèztem be, sorry. Elvileg kapható (lesz?) MayQ verzió is. Viszont innentől kérdéses, hogy a hűtés megbírkózik e a kártyával és procival, mert elég vékonyka.
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest