Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eddigi legerősebb notebookjával jelentkezett a Samsung
- Acer notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sksporky
tag
válasz
hjanos1 #8228 üzenetére
Szia!
Milyen op. rendszert telepítettél? Nekem tegnap jött meg az Y50-70-em, fel is telepítettem a Win7 x64 SP1 Ultimate-et, de se a WIFI, se az Intel VGA, se a Geforce driver nem hajlandó települni.
A poén az hogy mind, más hibaüzenettel szál el:
WIFI - "No appropriate driver to be installed"
Intel VGA - "Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek"
Geforce - "Az NVIDIA grafikus illesztőprogram nem kompatibilis a Windows ezen verziójával. A grafikus illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert"Na van itt minden.
Próbáltam beadagolni "kézzel" is a fileokat Eszközkezelőnél. Olyan, mintha a Win. nem ismerné fel a hardvereket a gépben vagy nem tudom.
A drivereket a Lenovo oldaláról szedtem le [link]), ott Win7 x64-hez vannak megjelölve a driverek. Egyszerűen nem értem mi lehet a probléma...
Valaki találkozott már hasonlóval?
Előre is köszi!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15s-fq2023nt - ÚJ 15,6" FullHD notebook - Core i5, 8GB, 256 GB SSD, Win11
- Eladó wifi+cel. 5gen 12.9 ipad pro 256gb M1 (2021), kiegészítőkkel
- Asus ZenBook 13.3" sharp OLED FHD - I5-1135G7, 8DD4 / 512NVMe SSD PCIE 3.0, gar2024/06 +ajándékok
- 2 x 4 GB Crucial SODIMM DDR3L-1600 MHz CL11 1.35V (ct51264bf160b)
- Intel Dual Band AC 7260 WLAN kártya (7260HMW)
- Inno3d Tornado videókártya driver cd
- Nagyon szép - Macbook Retina Pro 16" - 6 mag i7, 32GB, 512GB, 4GB Radeon - garancia, magyar, szürk
- Mint az új - Macbook Pro Retina 15" - 4 mag i7, 16GB, 256GB, touchbar - garancia, magyar szürke
- Gyönyörű - Macbook Pro Retina 13" - 4 magos i5, 16GB, 256GB, touchbar - garancia, magyar szűrke
- Eladó Xbox One S 1Tb
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest