- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Dhampir #16511 üzenetére
Ez az AMD hack-elés nagyon mókás lehet A P4 után anno nekem is Athlon-ok jöttek (volt 1 Duron is), végül egy Opteronnal zártam a sort egy DFI lapban, kb. ugyanezt játszva, csak csutkaszéthajtvadenagyon, aztán Core-ok .. Ma már lustulok. Kényelem. Megveszem, menjen, kész, pont.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Dhampir #16511 üzenetére
Én ezeket értem, de azért egy ilyesmivel megütném vétel előtt. Csak az a biztos, nem ? (1 függőleges vonal = 5mp)
Engem konkrétan hülyére riogatott vki 520 throttling kapcsán. (~2.7GHz konstans mind a 4 magon + GPU hozzá azért távol van a "gyengus"-tól).
Élesben a jó büdös életben ki nem terhelem így a laptopot ráadásul, max valami kő kemény rendering cuccal, azt meg csodálkoznék, ha vki laptopról tolná, de így sem jár rosszul, míg a gépe nem ejti keményen a frekiket.
Amúgy nem vagyok nagy szervizes, de szerintem különböző szériák lehetségesek ugyanazon típuson belül. Nekem is feldob egy rahedli altípust a Lenovo Support erre a modellre, ez jelölhet persze célpiacot is, hogy USA, EMEA, APAC, stb, vagy jelölhet olyat, hogy Intel WiFi / Realtek WiFi, ki tudja. De akár batch-et is: az elsők szarok voltak, a gyártó korrigált és kijött újakkal. Jobb paszta, fixek, akármi. Ezt nem tudom..
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe gar
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest