- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
nekem bevált a w10,teljesen jó,és tettszik is főleg a műveletközpont az egy mozdulattal bekapcsolható dolgokkal,wi-fi,mobilnet,stb.sokkal jobb mint a 8.akkuidőben nem vettem észre változást,egy 8 órás műszakot most is kibír az akksi netezéssel, passziánszal,ha filmezek tv-zek akkor meg úgyis mindíg töltőre rakom.
-
gretzky77
veterán
Igen sajnos az a baj,hogy a telemax a szerződött szervizpartner és nem túl jó a hírük de nem sokat tudok tenni! Megpróbálom személyesen eljuttatni nekik! Nem is értem,hogy cserélnek alaplapot,kijelzőt de nincs normális emberük aki normálisan összerakja!? Azt mondjuk nem értem a melegedés mitől van eddig abszolút nem éreztem az előző alaplappal.
-
htc07
addikt
abszolút nem kell nyomni, elég ha hozzáér, és nekem fólia is van rajta. kemény hegyű fekete félgömb vége van.
egyébként nem hiszem hogy kiveszik belőle a stylust, tudtommal pedig stylus nélkül nem gyártják, mivel a tokban a szürke részben van neki kivágva hely: kép1, kép2
/én iponról vettem még olcsóbban a tokot, csak annak felszaladt az ára, azért linkeltem ezt/
-
Bogyó bá'
nagyúr
Persze, ezt végigjátszottam: felül bekapcsolva, alul meg a 2 navigációs / GPS programnak engedélyezve van.
Minden "úgy működik" mint eddig, csak eddig ha kimentem vele az udvar közepére, akkor 4-5 perc alatt megtalálta a műholdakat és pontosan elhelyezett a térképen, most meg negyedóra alatt sem történik semmi. Qrva hideg van most ilyesmivel kísérletezni, lehet tavaszig jegelem a dolgot, mostanában úgysem lesz szükség rá, hogy használjam ezt a funkcióját. Hátha addigra jön ki valami javítás vagy új driver...
-
Akron99
aktív tag
win accountot kér, amit nem akarok csinálni (minek). Nem lehet kikerülni?
Nem mindenhol tudod kikerülni, de nem is érdemes. Kb. az elérhető szolgáltatások nagy részéről mondanál le, amik nélkül csak egy olcsó "kvarcjáték" a tablet.
Droidnal Google ID, IOS-nél Apple ID, Win-nél LiveID -
htc07
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest