- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gamepad
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
igen,megoldás ebben a hozzászólásban
-
zoltan6
addikt
válasz
CHIPman #2603 üzenetére
eszembe nem jutna felrakni a normális windows-os tabletre a hulladék androidot,ebben a topikban szerintem rossz helyen kopogtatsz,mert akinek ilyen tabletje van,az azért van mert jobban kedveli a windows rendszert a maga stabil rendszerével,teljes értékű böngészési élménnyel (flash,java,html5,silverlight) nem egy lebutított facebookozásra való androiddal,meg fingós,macskasimogató appokkal.
Androidos telóm van,(mert olcsón hozzájutottam) de nagyon rühellem azt a rendszert -
zoltan6
addikt
válasz
gretzky77 #2531 üzenetére
Nem írta hogy 8"-ost vett,gondolom ezt a 10"-ost vette:
Más:
Az én 8"-osomba kezd haldokolni az akksi,ha úgy hagyom kikapcsolt képernyővel éjszakára,reggelre fullra lemerül,meg 1-2 óra passziánszozással is lemerül,úgyhogy előbb utóbb aktuális lesz hozzá az új akksi.hol tudok majd rendelni hozzá új akksit? és mennyiért? -
zoltan6
addikt
sose neteztem bluetooth-on hálózati kapcsolatoknál is a 3g az aktív.bekapcsolás után kb. félóra után szokott előjönni,emlékeim szerint win 8.1 update 2 után jött ez a hiba elő,azóta szívok vele.most win 10 van rajta.most is írja például ezt a forgalmi díjas hülyeséget,de most müködik az egér,de egy idő után egyszer csak megfagy minden bluetooth-os eszkőz.volt már bluetooth driver frissítés,ujrarakás is.
-
zoltan6
addikt
nektek nem szokott gond lenni a miix 2 8 3g-s változatánál hogy random eldobálja a bluetooth eszközöket?
olyankor néha segít a bluetooth ki-be kapcsolása,de legtöbbször csak gép ujjraindítása segít rajta.a bluetooth beállításoknál az van,hogy a beálltás csak részben sikerült mert a kapcsolat forgalmi díjas.
mi az isten lehet ez? mi köze a bluetoothnak az internetkapcsolathoz? -
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
Szerintem sokkal jobb a 10 tableten,én használtam mindkettőt,főleg a műveletközpont tettszik a ki-be kapcsolgatható funkciókkal wifi,3g,elfordulásgátló stb. mondjuk én főképp asztali alkalmazásokat használok egérrel,csempésekből csak 1-2 egyszerű játék,passziánsz,sodoku,mahjong.
-
-
zoltan6
addikt
media creation tool csinál adathordozót is,nem kell a rufussal bohóckodni,de elég az is ha megformázol egy pendrive-ot aztán rámásolod az iso tartalmát.
-
zoltan6
addikt
nekem bevált a w10,teljesen jó,és tettszik is főleg a műveletközpont az egy mozdulattal bekapcsolható dolgokkal,wi-fi,mobilnet,stb.sokkal jobb mint a 8.akkuidőben nem vettem észre változást,egy 8 órás műszakot most is kibír az akksi netezéssel, passziánszal,ha filmezek tv-zek akkor meg úgyis mindíg töltőre rakom.
-
zoltan6
addikt
párszor már én is linkeltem a megoldást,még video is van a javításról youtube-on.
sokan meg elviszik szervízbe,a szervíz meg kaszál vele,ráír a munkalapra kijelzőcserét,meg alaplapcserét,jól lehúzzák a lenovot lovéval.azért egyszer kipróbálnám azt hogy megjelölbém valami UV filctollal a kijelzőt,hogy valóban kicsrélték-e? lenne szerintem meglepetés. -
zoltan6
addikt
én frissítettem,nekem jó,és tettszik is,gyors minden megy rajta rendesen,az új műveletközpont is tettszik nagyon.driverekkel ia minden rendben van,win 8.1-nél trükközni kellett vele,mert nem szerette ha ráengedtem a windows update álltal talált drivereket,csak a gyáriakat.szerintem jobb mint a 8.1.
-
zoltan6
addikt
Na felraktam a miix 2.8-ra én is a win 10-et. komolyan mondom ennél stabilabb,jobb rendszer még nem volt a tabletemen,nagyon tettszik.Az értesítési sávon a műveletközpont a bekapcsolható ikonokkal (wifi,bluetooth,stb) egyszerüen mesés.minden stabilan működik. nem kell végre a driverekkel szórakozni,hogy melyiket rakjam fel,a gyárit vagy a windows-ost? elsőre működött a 3G,bluetooth minden.ez a 8.1-ről nem volt elmondható sajnos.
A teljes fissítést sajnos nem engedte,hogy megmaradjanak a programjaim,nyelvi eltérésre hivatkozva.hiszen a miix 2 anno angolul érkezett,úgy kellett magyarra állítani,de nem is bánom,még az office 2013 home and student-emet is vissza tudtam rakni.
úgyhogy eddig pár óra használat után nagyon pozitív.
még egy kérdés.miért vannak a lenovo miix 2.8 driver oldalán 64 bites driverek windows 10-hez?
pld ez:
Broadcom GPS Driver for Windows 10 (64-bit) - Lenovo Miix 2 8 Windows 10 (64-bit)
fel lehetne rá tenni a 64 bite win 10-et? mert visszaolvasva a topikot,valaki azt írta hogy az UEFI bios-a 32 bites,ezért nem lehet,viszont a driverek ellentmondásba vannak ezzel. -
zoltan6
addikt
akinek 3G-s miix 2.8-a van müködik rendesen a tablet win 10 frissítés után? a 3G is? még nem mertem magamat rávenni a frissítésre,mert olyan jó stabil most a tablet a 8.1-el.
lenovo
oldalán vannak fenn a miix 2.8-hoz win 10-es driverek,de csak 64 bitesek,rálehet rakni a miix 2-re 64 bites wint? -
zoltan6
addikt
válasz
AxBattler #2120 üzenetére
szerintem kapcsold ki,nekem is voltak ilyen problémák amíg be volt kapcsolva,valamiért nem állt le rendesen,mert a gyors rendszerindításnál nem kapcsol ki teljesen a gép,hanem egyfajta hibrid alvás szerűségbe megy csak le,nekem is csak rezgett amikor megnyomtam a win gombot,ugyanez volt a hibajelenségem.
-
zoltan6
addikt
válasz
antibes2000 #2043 üzenetére
-
zoltan6
addikt
válasz
ferke72 #1890 üzenetére
lekapod a hátulját aztán megnézed van-e benne.
helyileg itt van:forrás:
service manual -
zoltan6
addikt
válasz
antibes2000 #1885 üzenetére
nem kell aktiválni,csak arra figyelj hogy angolul fog először elindulni,majd a vezérlőpult/language-ben tudod átállítani magyarra,és utána indítsd újra,majd csak ezután kezd el az office-t telepíteni,aktiválni,(lesz majd az office-hoz egy kis hologramos papir,azon van a serial szám,az csak az office-hoz kell) mert különben angol lesz az office.
tökéletes tablet meg nincs,mindegyiknél előfordulhatnak hibák,akinek nincs gondja az nem fog a fórumba írni. -
zoltan6
addikt
válasz
bigrock #1808 üzenetére
szervíz manual 63.oldal
ezek jók hozzá:
Adapter, Delta ADL40WDA 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200561
*
Adapter, Delta ADL40WDJ 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200562
Adapter, Delta ADL40WDB 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200563
Adapter, Delta ADL40WDD 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200564
Adapter, Delta ADL40WDG 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200565
Adapter, Delta ADL40WDE 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200566
Adapter, Delta ADL40WDC 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200567
Adapter, Delta ADL40WDH 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200616
Adapter, Chicony ADL40WCA 20V/5.2V 2A40W adapter 36200579
Adapter, Chicony ADL40WCB 20V/5.2V 2A40W adapter 36200580
Adapter, Chicony ADL40WCC 20V/5.2V 2A40W adapter 36200581
Adapter, Chicony ADL40WCD 20V/5.2V 2A40W adapter 36200582
Adapter, Chicony ADL40WCE 20V/5.2V 2A40W adapter 36200583
Adapter, Chicony ADL40WCF 20V/5.2V 2A40W adapter 36200584
Adapter, Chicony ADL40WCG 20V/5.2V 2A40W adapter 36200585
Adapter, Chicony ADL40WCH 20V/5.2V 2A40W adapter 36200618
Adapter, Liteon ADL40WLA 20V/5.2V 2A40W adapter 36200572
Adapter, Liteon ADL40WLB 20V/5.2V 2A40W adapter 36200573
Adapter, Liteon ADL40WLC 20V/5.2V 2A40W adapter 36200574
Adapter, Liteon ADL40WLD 20V/5.2V 2A40W adapter 36200575
Adapter, Liteon ADL40WLE 20V/5.2V 2A40W adapter 36200576
Adapter, Liteon ADL40WLF 20V/5.2V 2A40W adapter 36200577
Adapter, Liteon ADL40WLG 20V/5.2V 2A40W adapter 36200578
Adapter, Liteon ADL40WLH 20V/5.2V 2A40W adapter 36200617 -
zoltan6
addikt
válasz
zenesz45 #1773 üzenetére
nem lenovo thinkpad van neked?
milyen színű? -
zoltan6
addikt
válasz
Régi Motoros #1710 üzenetére
ugyanilyen fekete van nekem,minőségi tok.
-
zoltan6
addikt
én is elvittem volna,csak sajnos nálunk vidéken nem 2-3 BKV megállónyira van Budaörs.
nekem el kellett autóznom a megyeszékhelyre leadni az extreme digitalba 2x60km,aztán ott jeleztem hogy futárral kérem ha kész van hazáig.majd közölték az üzletbe kb.1500ft lesz a hazaszállítás. -
zoltan6
addikt
6-8 hetet nyugodtan rá lehet számolni a szervizre,ritka ha előbb megvan.főleg ha üzletbe adod le.pld.extreme digital.egy héten egyszer szállítanak az üzletből szervizbe.
-
zoltan6
addikt
így van,a videón gitárpengetővel szedték szét.én körömmel letudtam könnyen pattintani,arra kell figyelni,stabil felületen kell csinálni nehogy kiugorjon az ember kezéből,én franciaágyon álltam neki.
én nem is ragasztgattam celluxal mint a videóba,csak egy vékony szivacsdarabot raktam oda,meg megigazgattam a szalagkábelt. -
zoltan6
addikt
válasz
hroberto #1626 üzenetére
lenovo hivatalos oldal,ez a miix 2 8-é,jelenleg az 1.07-es a legfrissebb,én nem vettem észre különösebb változást.
1.07 1.07 (90CN24WW) 1.07 (90EC24WW) 01 2014/02/17telepítés:
Downloading the package
1. Click the file link to download the file from the web page.
2. When prompted, select a drive and directory in which to save the downloaded file.
Installing the Package in Windows
1. Locate the file 90cn24ww.exe that has been downloaded.
2. Double click the 90cn24ww.exe icon.
3. Click install.
4. Click flash bios.
5. Press Enter to start flashing. During the process, you are advised not to turn off the computer.
6. When the update finishes, the computer will automatically reboot for the changes to take effect. -
zoltan6
addikt
válasz
bazsika89 #1622 üzenetére
a mostani telekom-os 3g-s készülékem az nem ilyen,vagy legalábbis orvosoltam 1-2 hibáját a gyors rendszerindítás letiltásával,azóta megszüntek a napi 2-3 kékhalálok is,illetve azt vettem észre nem igazán jó ha ráengedem a windows update-s driver frissítéseket.jobb ha az eredeti lenovo-s driverek vannak.
viszont a régi készülékem amit eladtam, pontosan azokat a tüneteket produkálja frissítéskor, az új tulajdonos szerint mint amiket leírtál. -
zoltan6
addikt
Akinek a 3g-s készüléke van járt már úgy hogy elfelejti a tablet az APN beállításokat egyszer csak? mert én már nem egyszer jártam úgy,alapértelmezetten az APN-hez NET van írva,ha jól rémlik, és arra áll vissza.a beállított DIGI-ről.és olyankor természetesen nem megy fel a netre.ujra be kell állítani.
-
zoltan6
addikt
illetve,bocsánat az nem Msata hanem m.2 port,de van m.2 ssd is.
[link] -
zoltan6
addikt
most jutott eszembe hogy írjátok itt a gyári számokat,ti kaptatok valami számlafélét a telekomtól? mert nekem csak a készülék volt a dobozzal,meg egy kitöltött garanciajeggyel egy nejlonzacskóban.semmi számla még emailban sem.
egyébként nekem is fagyogatott kékhalálozott,de miután kikapcsoltam a gyors rendszerindítást,azóta nem csinálja,inkább a windows fogyatékossága ez mint a készüléknek,főleg hogy szerintem az update 1 óta csinálta.ennyiért simán megérte még ha vannak is fogyatékosságai,csak a jogtiszta win 8.1,meg az office többet ér 51K-nál.
volt nekem 3g nélküli verzió is, még tavaly decemberi 100 ezerért,azt sem volt jobb,úgyhogy nem hinném hogy ezek a telekomos készülékek refurbished készülékek lennének.azon is 2 hónaposan hangszóró csere volt,érintőgondok,stb.
van rá 1 év garancia,addig úgyis kiforrja magát,aztán javítják,cserélik. -
zoltan6
addikt
válasz
Akron99 #1069 üzenetére
talán a melegtől kilágyul a lenovo fórumban írták.
eredeti hozzászólás:
Folks - I have been dealing with this touchscreen issue for the past 3 months or more. Done a few factory resets, etc. Since I was ready to sell it for parts, I just did the trick mentioned here about unplugging the cables inside. Instead of a credit card, I used the flat head screwdriver from my swiss army knife. It's a little more delicate than a straight up flat head from the garage. Back popped off cleanly with no issues at all. Was surprisingly easy. Once inside, I noticed two cables were in a position that could be interfering with the TS and MB inputs, just like the poster said. I put another piece of tape on those to move them, Could be the original tape dried up on the adhesive, which allows the wires to move over to the TS and MB inputs. Which also fits with some posters thinking heat was involved. I then unplugged and plugged in the TS input. Et voila. Touch is working like a charm. Now, I dont think it's right that this has to be done and Lenovo has to address this, but its wicked easy to do, don't be afraid to try it. Literally took me 3 minutes. I don't know if it will last, but we shall see. Any way since this is so infuriating, I wanted to post and let people know that it worked, just like the man said. Happy fixing, all.google fordítós:
Emberek - Én már évek óta foglalkozik e érintőképernyővel kérdés az elmúlt 3 hónapban, vagy több. Kész néhány gyár visszaáll, stb Mivel én kész eladni az alkatrészek, én csináltam a trükk itt említett körülbelül kihúzza a vezetékek. Ahelyett, hogy egy hitelkártya, használtam a lapos fejű csavarhúzót az én svájci bicska. Ez egy kicsit több, mint egy finom, egyenesen felfelé lapos fej a garázsban. Vissza bukkant ki tisztán nem kérdés egyáltalán. Meglepően könnyű. Odabent, észrevettem két kábel volt abban a helyzetben, hogy lehet zavaró a TS és MB bemenetek, mint a plakát mondta. Tettem egy darab ragasztószalagot e mozgatni őket, Lehet, hogy az eredeti szalag kiszáradt a ragasztó, amely lehetővé teszi, hogy a vezetékeket áttérni a TS és MB bemenetek. Melyik is illik némi gondolkodás plakátok hőség volt szó. Aztán unplugged, és csatlakozik a TS bemenet. Et íme. Touch működik, mint a karikacsapás. Nos, nem hiszem, hogy így van, hogy ezt meg kell tenni, és a Lenovo, hogy foglalkozzon ezzel, de a gonosz könnyen megoldható, ne félj, hogy próbálja ki. Szó elvitt 3 perc. Nem tudom, ha ez lesz az utolsó, de majd meglátjuk. Bármilyen módon, mivel ez olyan dühítő, azt akartam, hogy tegye, és hogy az emberek tudják, hogy ez működött, mint a férfi. Boldog rögzítés, minden.itt is van képes leírás a javításról.
24 oldal van a lenovo forumán az érintőproblémáról,a 22-23 oldalon rakták ki rá a megoldást.utána már mindenki csak azt írja,hogy sikerült megoldani ezzel a módszerrel az érintőproblémát.amiről a lenovo is tud.
-
zoltan6
addikt
meg hátha az én hozzászólásom is segít valakinek ha előjön az érintő probléma.nekem ez oldotta meg.
-
-
zoltan6
addikt
Na nekem is előjött a kijelzőprobléma a lenovo miix 2 8-as tabletemen,mivel nem akartam ismét 2 hónapig nélkülözni a szerviz miatt,feltúrtam a netet a megoldásért.amit meg is találtam a lenovo hivatalos fórumán.
Nincs itt semmiféle kijelző gond,hanem a következő a probléma.
Az alaplapot az érintővel összekötő silány minőségű szalagkábel lágyul ki,és nem érintkezik rendesen,azt kell csak megigazítani, itt van egy videó a javításról,szétszerelésről.elég könnyen lejön a hátulja,a videón gitárpengetővel szedik le,én körömmel is letudtam simán pattintani.
Az a lényege,hogy egy széles celluxal le kell rögzíteni a szalagkábelt,nekem elég volt annyi hogy megmozgattam a csatlakozókat,és megszűnik az érintőprobléma.
Videó a szétszerelésről,javításról
egyébként a lenovo is kiadta ezt a javítási útmutatót a hivatalos szervizeknek,úgy látszik megelégelték a rengeteg kijelzőcserét.
a hivatalos lenovo hozzászólás a fóromban:"Re: Miix 2 Touchscreen failure
Options
09-25-2014 10:19 AMAs discussed in this thread, there may be situations where the cause of some Miix 2 touchscreens not working correctly is due to loose cables. Lenovo has issued a service procedure to resolve this issue and we recommend customers contact service for warranty support.
While Lenovo cannot offically recommend a do-it-yourself fix, the suggestions posted to the forum to correct the touchscreen and motherboard cables may be helpful to some customers who wish to self repair outside of warranty.
This video shows the steps: https://www.youtube.com/watch?v=_HEY1bKfnoI
Thanks to everyone who worked on this!
Amy Tupper
Technical Resolution Lead, Pervasive Issues
Lenovo US" -
zoltan6
addikt
válasz
Avicularia #941 üzenetére
van 89-ért is akciósan a 10"-os extreme digitalnál.
-
zoltan6
addikt
az igaz (nekem is tettszik) kérdés megér -e plusz 30-40 ezret az eredeti billentyűzet? 80-90K kb.a miix 2 10 ára több helyen billentyűzet nélkül,mert 130-nál olcsóbban nem igazán láttam sehol billentyűzetest,ha azt vesszük az extreme digitalnál 70-be van a tablet,mert ott van a 20000ft-os billentyűzet ajándékba.
-
zoltan6
addikt
nekem is ma jött elő ez a probléma.szerencsére bluetooth egérrel fel voltam csatlakozva,és képernyőbillentyüzettel be tudtam lépni,a drivereknél az egyik felkiáltójeles volt a hid/i2c eszköz,azt írta a windows letiltotta.eltávolítottam,majd feltelepítettem a gépről,mert erre az esetre el vannak mentve a lenovo oldaláról letöltött driverek,újraindítás után helyre állt rendesen,elötte nem reagált az érintő.
-
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá' #904 üzenetére
hogy tudja az extreme digital ilyen olcsón adni? meg külföldön is jóval drágább,amerikai amazonon most akciózzák 72-ért 84 helyett,vámmal áfával sem lehetne 90K-nál olcsóbban behozatni.a vásárloknak ez jó hir,de eladás szempontjából nem annyira jó,ha valaki elakarja adni.
-
zoltan6
addikt
nekem is kész lett a hangszóró csere 7 és fél hét volt a javítás
meg közben elkeverték,a számlán szereplő első tulajdonosnak küldték ki a futárral,miután felhívtam az extreme digitalt megadták a futárszolgálat telefonszámát,hogy én kerítsem elő a készüléket,meg hívjam fel az előző tulajt.
,miután fogyasztóvédelemmel,meg békéltetőtestülettel fenyegetőztem előkerítették és pár napon belül küldték.a vicc az egészben hogy nem is az előző tulajnak küldték ki,hanem egy ugyanolyan nevű illetőnek
teljesen más településre.
-
zoltan6
addikt
válasz
Gabesz84 #856 üzenetére
felhívtam az extreme digitalt a 30. napon,nagy nehezen sikerült az 5.hivás után sikerült akkor is 10 percig zenét hallgatva.majd egyeztetés után kiderült,hogy az eredeti vásárlónak küldték ki a futárral,ugyanis én kb.2 hónaposan vettem a készüléket használtan.
Ezt a készülék leadásakor jeleztem,így a szervízlapon az én adataim,elérhetőségeim voltak a szervízlapon.
Elnézést kértek az adminisztrációs hibáért,és e hétre igérték,hogy küldik a futáttal.de még mindíg semmi,hétfőn lesz 6 hete,hogy szervízben van a készülék. -
zoltan6
addikt
nekem még az első generációs decemberi akciós vásárlás,de érintőprobléma nálam nem jelentkezett,csak a hangszórója halt meg sajnos,meg a wifi problémák,nem lát wifi hálozatot ha bekapcsolom a wifit,ki majd újra be kell kapcsolni a wifit,akkor már látja,rácsatlakozásnál ugyanezt elkell játszani,nem tud csatlakozni csak második nekifutásra.
-
zoltan6
addikt
válasz
Gabesz84 #850 üzenetére
úgy ment tönkre hogy szólt rendesen,aztán teljesen halk lett, csak akkor hallottam ha odaraktam a fülemet közel hozzá,pedig ritkán volt használva,mert legtöbbször egy kicsi számítógép hangszóróval használtam,pont az miatt hogy lehessen hallani,mert amikor jó volt a hangszórója akkor is kb.csak 1méterről lehetett normálisan hallani.
gondolkodom rajta hogy eladom aztán lesz helyette egy 10'-os miix 2 10-es.csak ne lenne annyira drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Yettel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged