Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz csepigee #140 üzenetére

Ott a probléma hogy az eladó azt mondta hogy mindent le lehet tölteni hozzá az IBM supportrol.

Igen, mindent, ami a Lenovo által gyártott szoftver/driver. Az OmniPass nem az. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy nekem képszerkesztő proginak a Photoshop CS2 kell, hadd tölthessem le a Lenovo oldalról...

Az eladó meg tévedett, sajnos elég gyakori az ilyesmi. :(

De mint ahogy neked sem megy az ujlenyomat olvasod nem?
    Ha megnézed az adatlapomat, akkor láthatod, hogy nekem ThinkPad T43-mam van, a géphez adott ThinkVantage Fingerprint Software-t használom hozzá. (Ez azért tölthető le az IBM/Lenovo oldalról az IBM/Lenovo gépekhez, mert ők készítették, s nem egy másik cég.)

#141: Ez nem tudom, most hogy jön ide? :F Manapság már mindegyik gyártó ún. rejtett partíción (ill. nevezzük inkább Win PE-nek) adja a Windows-t, nem telepítő cd-n. De készíthetsz Recovery CD-ket is a hozzáadott szoftverrel.

#142: Ebben biztos vagy? Egy linket tudnál adni ehhez?

S még valami: nem bántásként írom, de ha a hozzászólás elküldése után öt percen belül még eszedbe jut valami, amit beleírnál, akkor a piros MOD gombal még módosíthatod az előző hozzászólásod. :R (Különben a modik csúnyán néznek.)

Új hozzászólás Aktív témák