Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach

Az anyavállalat szerint jobban járnak, ha egy márkajelzés alá viszik a termékeket.

A Turtle Beach még 2019-ben vásárolta fel a Roccat nevű céget, és a megszerzett termékek útját azóta is egyengetik. Most azonban bejelentették, hogy egy márkajelzés alá szeretnék vinni az összes eszközüket, így megszüntetik a Roccat márkanevet.

Ez szerencsére nem jár majd negatív következményekkel az ügyfelekre nézve, ugyanis maga a Turtle Beach megmarad, és biztosítja majd a már megvásárolt eszközök terméktámogatását. Sőt, a vállalat az ikonikusnak számító Vulcan, Kone, Burst és Sense sorozatot be is olvasztja majd a saját portfóliójába, vagyis ezeknél a saját logójuk váltanak.

A felhasználók annyi változást vehetnek majd észre, hogy a Roccat weboldala is megszűnik, de az összes kapcsolódó szolgáltatás átkerül a Turtle Beach weboldalára, tehát egy összevont csapat intézi majd a szükséges ügyeket.

A fentieken túl a Roccat éppen zajló fejlesztéseit sem éri hátrány, például a Swarm szoftver továbbra is elérhető marad. Sőt, a Swarm II is megjelenik idén tavasszal, csak nem a Roccat, hanem a Turtle Beach égisze alatt.

A jövőbeni portfólió egyébként annyiban módosul, hogy a Turtle Beach továbbra is inkább a konzolokra fókuszál, míg a Roccat öröksége főleg a PC-s igényeket fogja kielégíteni, csak már Turtle Beach márkajelzéssel.

Előzmények

Hirdetés