- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Sziasztok! Idén is a cégnél kiválasztottunk egy hátrányosabb helyzetben lévő gyerekekkel egy óvodát. Olyan kérdésem lenne, hogy most tudtok esetleg akciósan valahol 10791-es készletet?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
tag
Sziasztok!
A 6329296 virág elem valahol a budapesti lego boltokban szerintetek kapható? Néztem a lego oldalán, hogy kb 200 HUF darabja. Azonban, ha szeretném házhoz rendelni, már nem ennyi az ára, mert kb 2500 HUF a kiszállítás.... Egy darab kellene, mert úgy fest a költözéskor valahogy eltűnt.
Köszi!
-
tag
Sziasztok! Tetszik nagyon az új kastélyos szett, de egyelőre sajnos másra kell a lové, így hanyagolom. Kérdésem az, hogy mennyire tűnik strapásnak mostanság a lego? Mert pl ez olyan szett, amit tök szívesen építenék meg újra és újra a még meg nemt született gyerekemmel s jó lenne ha bírná, míg eljutunk oda, hogy építhessünk.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz HUN_Sector #44541 üzenetére
Köszi a tippet, így egy karácsonyi ajándék kihúzva
-
tag
válasz HUN_Sector #43225 üzenetére
Köszi!
-
tag
Sziasztok! A virágcsokor esetleg van most valahol akcióban?
-
tag
Sziasztok!
Mivel a modularok eléggé drágák arra gondoltam, hogy city, creator szetteket kellene mini városként összeépítgetni. Tudok esetleg olyan oldalt ahol ilyet csinálnak, esetleg lehet inspirálódni?
Üdv,
Krisztián -
tag
Már jönnek az élesebb képek: [link]
-
tag
láttam többen szeretitek a speed championst, így hátha érdekel valakit: Duesenberg
-
tag
tovább szövögetve a HP univerzumot és világot, ez se kispályás.... mondhatni grandiózus: Hogwarts miniscale
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Leginkább read onlyban vagyok, de a cégnél ahol dolgozom tavaly a pénzügyi igazgató kitalált egy tök jó kezdeményezést. Szerényebb/hátrányos anyagiakkal rendelkező gyerekek megajándékozása. Emiatt a cég felvette a kapcsolatott egy szervezettel és karácsonykor kiválasztunk egy szegény falu bölcsijét/óvódáját/iskoláját és viszünk a hátrányos helyzetű gyerekeknek meglepetéseket. ( ők előtte pl lerajzolják, hogy mire vágynak karácsonyra stb. és ez alapján áll össze a lista)
Én egy 5 és fél éves kisrácot választottam aki rendőrséges Legot szeretne magának. Tudtok esetleg ötletet adni, hogy mit lenne érdemes? Én elsőre a 60138-as szettre gondoltam. Megfontolnám esetleg jó állapotú használtat is, ha esetleg valaki megvállna tőle. (bár egyelőre ez másodmegoldás lenne, de egy nagyobb szett esetében megfontolandó lehetne).
Amennyiben már pörög a HP, én is pont most nézem a filmeket barátnőmmel újra. (olvastuk is mindketten, de ő inkább a rajongója) gondoltam, hogy jó móka lenne maratoni mozizás mellett kitenni a Roxforti sulit.
Köszi előre is az ötleteket!
-
tag
Arról még nem szivárgott semmi infó, hogy mi lesz a a simán a "BIG set"? A "much bigger"-ről már lehullt a lepel.
-
tag
Köszi, nem flame keltést szerettem volna ezzel! Nekem nincs annyi felesleges cashem, hogy sok készletet vásároljak, meg nem is akarok, elsősorban saját örömforrás lenne újra a lego. Viszont próbálok előre gondolkodni az élet minden területén, így itt is. Néha talán becsúszna olyan szett, ami annyira nem jön be, hogy összerakjam, de ha az esetleg kicsit később fedezné egy újabb szettre a kiadásom, már happy leszek Ha nem max szuper lesz a jövendőbeli gyerekeimnek!
@LÁZ: Köszi az oldalt és a tanácsot is!! Remélhetőleg azért tudom majd tartani az egyensúlyt, de minél több mindenbe ásom bele magam annál nehezebb...
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok srácok!
Azaz igazság, hogy kezdek a gondolattal eljátszani, hogy elindulnék a lejtőn én is...Vennék magamnak szetteket saját örömömre, építés stb és vennek szetteket abból a célból, hogy a jövőben fedezhessem a saját lego kiadásaimat tehát nem több darabos készletfelvásárlas készülnék, hanem csak egy-egy darabot eltenni néha napján, hogy a jövőben fedezze egy kicsivel drágább lego szettem árát. Szerintetek az ilyesfajta "befektetésnél" mire lenne érdemes odafigyelni?
Üdv és Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest