Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz #68216320 #24913 üzenetére
Mivel már régen volt pasztázva nálam is (ráadásul az Alpenföhnhöz kapott, kékes cumóval) én is újralőttem kíváncsiságból.
Jelenleg 40x100-on megy a 3570k, a legkisebb offsettel: +0.005V TBoost: +0.004V
Így max hőmérséklete a legmelegebb magnak: 92°C. - 5percciklus Intel Burn test, very highAC-MX4:
Így max hőmérséklete a legmelegebb magnak: 84°C. - 5percciklus Intel Burn test, very highÉrdekes, ugyan ilyen procival ez a teszt jóval kisebb hőmérsékleteket kap:
[link]
Mitől lehet, hogy az enyém ennyire forrófejű? Ennyi különbség nincs a himalaya 2 és 1 között szvsz.do3om:
Egyetértek, csak egy gyors tesztet csináltam időhiányában. Mivel mind két esetben ugyan annyi időt ment, pontosabban elnézést, nem 5 percet, hanem 5 ciklust, így koherens az eredmény. 15 perc múlva is jobb lesz szerintem, de teljesen jogos az észrevétel, köszi![ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz #68216320 #24913 üzenetére
Ha jól értem, akkor szetkented a kupakon, majd rá a coolert. Aztán levetted, de maradt a kupakon a paszta és vissza a cooler. Kicsit zarvanyos lehet, emiatt nem jó. Mindkét felületről pucold le, borsonyi a kupakra és mehet rá a cooler, az szetkeni.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen alaplapot vegyek?
- DIGI kábel TV