- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nos, szépen elfért a takaró műanyagok mögé a cucc...sztem nálad is el fog. Mondjuk Én amennyire lehetett hátra építettem be. Elvileg ez nálad is adott...
Hűtés:
4pines Molex csatis venti van rajta két érrel. 12V-os bekötésből gyorsan csináltam is 5V-ost így elég halk lett a venti. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy ez az egy 12es hűvösebben tartja a HDDim, mint a 2db 9es.Hang:
Csavarozni semmiképp nem csavarozd a HDD-ket...nekem elkezdett rezonálni az egész...hiába a gyári gumibakok. Fogtam és nemes egyszerűséggel gumi alátétre ültettem rá a vinyákat...így egész jó.Egyébként lehet az lesz hogy berágok és száműzöm a HDDim a házból...1méteres sata kábelem van, tápkábel meg nem nagy cucc csinálni hozzá...
esata kivezetésem meg úgyis van...lehet ez lesz a következő projektem...
-
Henk
veterán
800-on van hangja a Noctua-nak?Amúgy szerintem azokat nem érdemes lecserélni.Szabályozd le akkor hangtalan aztán meglátod mennyire melegszik.Ha jönnek a melegek akkor mehet 800-on.
Én is sokat variáltam milyet vegyek,a végén 800-as s-flex lett.Annak is van hangja,de nem akarom lejjebb venni mert akkor meg a légszállítása is lecsökken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest