- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Akkor nem kell a gigabites adatkapcsolat, hiszen úgyse használod ki, nem kell az ufs 3.1, mert felesleges (ennek az SoC-nak az). Igazából a 120 Hz sem kell, mert nincs kihasználva. Nem kell a stereo hangszóró, hiszen nem hallgattok zenét a hangszórón.
Minek az erősebb hardver, hiszen az átlagember nem használja ki stb, lehetne sorolni a kamerán át bármivel.Nevetségesek vagytok. Ha nem én írom, akkor egymást tapossátok, hogy minden kell.
-
janeszgol
félisten
Sokaknak, mert a szolgáltatók már pár éve olyan eszközt adnak, ami wifi6 képes. Nehogy már a technológia ellen beszélj. Mindig van ilyon ember, aki bizonyos embereknek azonnal ellentmond olyan dolgokban, amit más topikban meg előszeretettel hangoztat.
Kell a wifi6 és a hiánya gáz. Ennyi, pont. -
janeszgol
félisten
Kamerában jóval gyengébb a sony, ráadásul az előlapija nem tud 4K-t. Nincs wifi6 (tudom neked nem kell, de normális embernek 2025-ben kell).
Cserébe a Sony esimes, a kijelzője jobb minőségű. Nekem barátságosabb a mérete.Igazából ha jobb hátsó és elülső kamerája lenne, plusz wifi6, akkor best buy lenne. Az árába mindkettő belefért volna.
-
janeszgol
félisten
Az A52s valóban egy szuper telefon. Jó a kijelzője, jó a kamerája, elégséges a teljesítménye (bár a 6GB ram ma már kezd kevés lenni), van jack, ami jó minőségű, van sd kártya hely 2TB-ig, ahogy írtad. Jó a hangszórója (vagy közepes, de akár zenehallgatásra is elégséges). A mérete sem túl nagy még. Minden tekintetben egy zsuper telefon, szerintem a Samsung legjobb telója, amit valaha megépített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest