Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
Petya
tag
válasz
danteshell
üzenetére
Nyugodtan vegyél! Ahhoz nagyon lamernak kell lenni hogy hazavágd, akinek sikerül az meg is érdemli! Viszont a hűtőt néha jobb kézzel beakasztani mint csavarhuzóval mert ha a csavarhuzó kiugrik a likból akkor szánthat az alaplapon mikor izomból nyomod.
Már pár topicba beirtam, de ugy látszik állandóan újak nyilnak ebben a témában: Nekem egy szar TITAN Cooler van a gépemben Thunderbird 1.4@1550 szintén MSI K7TPRO2. Nagytorony, zárt +2 tápventivel át van fujatva és legrosszabb esetben is 48°C tuningolva. Persze a feszültség is növelve van.
Arról meg hogy milyen módon szereljük a procit nem hiszem hogy cikket kéne irni mert ugyis csak az odafigyelésen múlik. Én mindig először a ventit rakom fel és sikba benézem hogy ne legyen fényrés a mag meg a venti között, azután teszem be az alaplapot. De aki először nyul a gép belsejébe annak nem ajánlok Athlont. -
greg214
tag
válasz
danteshell
üzenetére
jaja:))Vonuljunk vissza ..
-
(-Vcore-)
csendes tag
válasz
danteshell
üzenetére
Van ilyen...ráadásul hivatalosan az AMD-től
http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_756_759^2983,00.html -
thord
tag
válasz
danteshell
üzenetére
hi
vegyel nyugodtan, nekem gyonyoruen megy egy 1600+ xp egy sima amptron 735-os lapban, cool111-vel
semmi extra nem kell hozza, a hutot is tok konnyu felrakni
gyors, stabil, nem melegszik
ezert is furcsalom, hogy az altalam feljebb emlitett tag hogy tudta hazavagni a procit...
meg az a furcsa, hogy az AMD miert nem tamogatja a coolinket, mikozben egy csomo mao-n ismeretlen gyarto termekeit meg tamogatja (lasd amd honlap)
szal a tag most a boltot akarja perelni, ahol vette a procit, mondvan, hogy suxx hutot ajanlottak hozza (coolink cool111), amit az amd nem is tamogat...
erre varj gombot
udv,
thord
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest