Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

Egy kis info kijelzett homerseklet stb....

itthon 1.2 Athlon, mittomen milyen huto, Gigabyte KT133A, terhelve(UD Agent elegge izzaszto egy dolog) 70 fok. Nem vicc, ennyi. Ha leall, akkor 55. Zart haz, egy plusz venti van az Acorp hazban, kifele fujja a lavegot a proci folul.

Ugyanilyen alaplapban egyszer elfustoltem egy ugyanilyen procit, szarul raktam ra a hutot, 85 fokon ment egy napig(900MHz), neztem, mi nem stimmel, de nem talaltam meg a hibat, hulye voltam, de aztan folvettem a frekit a nevlegesre, jo kis Insane alatt jelzett a MBM, hogy ne nyaggassam mar szegenyt, alig 96 fokos. Shutdownra mar nem volt ido. Egettszagu volt a dolog.

Ott basztam el, hogy van egy kis kiemelkedes a procifoglalatnal, es a huto ezt csak az egyik helyen koveti. A huto kabele az alaplapi csatlakozohoz meg 180-kal elforgatott helyzetben ert oda szepen, egyebkent belogott a proci fole, en laaaammmaaaaa:)) Amikor hideg levego megy ra, akkor 45 korulre megy le.

Arra persze kivancsi vagyok, mit mer a dioda. Mert ha a tokozast meri, ez az 70 fok, akkor ha van egy-ket hiba a magban, ott bizony 100 folott van a homerseklet, az meg mar elegge homogenizalodasi homersekletet surolja. Szoval hosszutavon nem lesz ez igy jo.

Egyebkent hogy van ez? Csikszelesseg csokken, disszipacio csokken, core-fesz csokken, mi a faszert zabalnak egyre tobb aramot? Ennyivel tobb tranyo? Mert akkor kurvara tobb tranyo kell....:)))

Aktív témák