- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Milyen széket vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
guest
veterán
Egy kis info kijelzett homerseklet stb....
itthon 1.2 Athlon, mittomen milyen huto, Gigabyte KT133A, terhelve(UD Agent elegge izzaszto egy dolog) 70 fok. Nem vicc, ennyi. Ha leall, akkor 55. Zart haz, egy plusz venti van az Acorp hazban, kifele fujja a lavegot a proci folul.
Ugyanilyen alaplapban egyszer elfustoltem egy ugyanilyen procit, szarul raktam ra a hutot, 85 fokon ment egy napig(900MHz), neztem, mi nem stimmel, de nem talaltam meg a hibat, hulye voltam, de aztan folvettem a frekit a nevlegesre, jo kis Insane alatt jelzett a MBM, hogy ne nyaggassam mar szegenyt, alig 96 fokos. Shutdownra mar nem volt ido. Egettszagu volt a dolog.
Ott basztam el, hogy van egy kis kiemelkedes a procifoglalatnal, es a huto ezt csak az egyik helyen koveti. A huto kabele az alaplapi csatlakozohoz meg 180-kal elforgatott helyzetben ert oda szepen, egyebkent belogott a proci fole, en laaaammmaaaaa:)) Amikor hideg levego megy ra, akkor 45 korulre megy le.
Arra persze kivancsi vagyok, mit mer a dioda. Mert ha a tokozast meri, ez az 70 fok, akkor ha van egy-ket hiba a magban, ott bizony 100 folott van a homerseklet, az meg mar elegge homogenizalodasi homersekletet surolja. Szoval hosszutavon nem lesz ez igy jo.
Egyebkent hogy van ez? Csikszelesseg csokken, disszipacio csokken, core-fesz csokken, mi a faszert zabalnak egyre tobb aramot? Ennyivel tobb tranyo? Mert akkor kurvara tobb tranyo kell....:)))
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen széket vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest