Legfrissebb anyagok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TQM
csendes tag
Szevasztok!
Az eddigi hozzászólásokhoz:
Az én konfigomban egy 1600+ XP plusz egy Coolink 111+ pörög (ezüstös paszta közötte). Lesarkazásvédő nincs. Így olvasgatva a hozzászólásokat utólag nem is bánom.
Abban egyetértek, hogy nem ártana egy kis tájékoztatás a proci+hűtő+paszta+lesarkazásvédő problematikaköréről, mert én sem egyedül raktam fel a hűtőt (izzasztó művelet volt, de megoldottuk).
A hűtő hanghatásaival egyetértek (egy felszálló repülőgéphez lehetne hasonlítani). Dehát valamit valamiért. Így utólag egy WBK 68 elég lett volna.
Majd legközelebb...
Üdv,
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 9600K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest