- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
hacseki #4836 üzenetére
[link]
Ez alapján "próbálkoztam. Persze a programokból egyenként kerestem rá és a legfrissebbet használtam... rengeteg fórumot bújtam meg videók... Sajnos csak szerencse próba alpon csináltam (mert igen nemleges válaszok meg eredmények voltak itt a fórumon is. És nem jegyeztem fel minden lépést... Kb. 3x 4x mentem végig mindenen amire ment a 4G máshol is.
(Ami még komplikáltabbá tette a dolgot hogy a próba vagy teszt csak hetente ment mert koleszos vagyok Kőszegen és ott nem volt 4Gm így 2 hét volt az egéssz procedúra.mer itthon (Hévíz környéke) van alapból is .. Gondolom más hullámhosszon szórják...Most 1-2 hétig nem leszek itthon (Magyar földön) Szóval nem akarok mégegy kört menni mert ha beáll valami szar akkor nem lesz mivel hazatelefonáljak
és az kellemetlen tud lennei.
De utána kipróbálom mégegyszer ki be kapcsolni de már úgy hogy feljegyzek ezt azt. Ha minden jól alakul az első lesz hogy itt megosszam -
Lepeke
csendes újonc
-
fehermokus
aktív tag
válasz
hacseki #4587 üzenetére
Nem használok OTP-t. A másik rom-ot csak azért említettem, mert ez a fajta van fent neki, ha épp nem akar újítani, elég ha frissíti a régit és leszedi a rootot.
Ezzel nem mondtam, hogy az Aureel ROM-jával valami bajom lenne, de mint lehetőség megemlítettem egy másikat is. Sokan szeretitek az Aureel ROM-ját, nincs nekem ezzel semmi bajom. -
iamdoki
tag
válasz
hacseki #4460 üzenetére
Nekem hétfőn jött meg az x829, a 4G hibátlanul működik rajta gyári rendszerrel. Apropó rendszer, mennyire szokott a Letv frissíteni? Vagy érdemesebb valami custom romot telepíteni? Igazából a telefon fél angolsága nem zavar annyira, de ha van valami megbízható főzött rom rá, ránéznék
-
Fehi85
tag
válasz
hacseki #4320 üzenetére
Szia! Samsung s4-ről váltottam, és kicsit sem bántam meg.🤓 A kijelzőtől céltem picit, mert a Samu oled, és az nagyon bejött, de ez is nagyon szép színeket tud megjeleníteni. A 4g eddig csak a pincében nem jött be, a városban (Budapest) a többi helyen mindenhol stabilan jött, nem volt gondom még vele.
Eredetileg x829es a teló.
-
zsek74
csendes tag
válasz
hacseki #4293 üzenetére
Elvileg a holnapi naptól EU-s raktárról:http://www.coolicool.com/stock-in-europe-leeco-letv-le-max-2-6gb-ram-128gb-rom-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-quad-core-57-g-45102
Aliexpress-ről rendeltem 02.14.-én szürke 4/64 változatot,de a mai napig nem küldték és a presale nem volt feltüntetve. -
Fitzgerald
veterán
válasz
hacseki #4192 üzenetére
Az enyémnek szétégett a belseje 3 hete. A kapacitív gombok felett hirtelen elkezdett melegedni az üveg, majd iszonyat forró lett, végül szétégett a digitezer kábele, és elrepedt az üveg a tempered glass alatt. Mindez kb. 30 másodperc alatt. Cserélte újra akitől vettem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Proxmox VE
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest