Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz Dr. Szilikát #21321 üzenetére

Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget! Ma rászánom magam aztán ilyen levágott 10-20cm-es szalaggal kísérletezek hogy mi lesz a megoldás a fenti hibára.
    Ha mondjuk nem akarok zsugorcsövezni a forrasztási ponton, akkor elég lehet annyi hogy a forrasztási ponthoz rakok egy kis szigetelőszalagot az alu sínre? Ha nem lóg le az ón semennyire, de biztonságképpen azért jó ha van olyan ami elszigeteli a szalagot az alu síntől teljesen?

Ez a led világítás ilyen egybeöntött szar. Tegnap csak úgy tudtam szétszedni hogy széttörtem. 0 csavar 0 lehetőség, annál több fehér ragasztó (sziló?). Össze volt ragasztva a műanyag vég, plusz a műanyag végbe beleragasztva a táp vagy nem is tudom pontosan mik vannak benne. Ezek tényleg ilyen egyszer használatos szarok.. Ha gari időn belül romlik el akkor szerencséd van, ha nem akkor megszívtad. Nyilván egy szakember tudja javítani, de a sok ragasztó miatt kiszedni is nehézkes lehet a belét.
    Így meg hogy széttört ugrott az ip védelem.
    Mindegy.. hétfőn úgyis szabin vagyok viszem az autót Heringhez szervizbe Jászberénybe, és elvileg ott tőlük nem messze van egy bolt és ott nézek valami hasonlót.

Attól hogy a Moemaxba vettem ezt a zsinórkapcsolót nyugodtan tudom ugye használni? Nem kell attól tartani hogy minőségbeli gond lenne vele hosszú távon?

iPhone 16 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák