Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én sem vagyok rajongója az Exynosnak, de utálója sem. Azért értek egyet a kirohanásoddal, mert ahogy a Samsung csinálja az inkorrekt. Európába, Afrikába, meg talán Brazíliába megy mindig az Exynos, a többi helyre az SD. Még Dél-Koreába is, ami netto pofátlanság és képmutatás. Volt egy időszak, amikor azt cikkezték, hogy a Samsung mérnökei sajnálják, hogy náluk nem az exynos verzió jelent meg egy telefonból, mert nagyon jól sikerült. Ekkora képmutató barmok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sokkal egyszerűbb oka van a szegmentálásnak. Azért van két külön dizájn az egyes régiókra, mert az 5G licencdíjas, és a Qualcommal ezek a díjak az USA-ban és Japánban kedvezőbbek, mint az EU-ban. Exynos esetében pedig pont fordítva van. Azt a Samsung nem különösebben nézi, hogy melyik lapka a gyorsabb. Most csak mázlija van az EU-s kiadásnak, hogy az Exynos 2600 erősebb lesz, illetve sokkal többet fog tudni.
-
Lazzi023
csendes újonc
Teljesen érthető az indoklásod, nekem is ezelőtt a Snapdragon vált be jobban. Még a budget szériákban is jobb volt mint egy egy évvel idősebb zászlóshajó Exynos. Itt most arról beszélek hogy a Snapdragon 780G-m lehet kevesebb pontot ért el mint az Exynos 990 egy benchmarkon, de zökkenőmentesebb volt a telefon használata. Mostanra már Snapdragon 8 gen 3-at használok 16GB RAM-mal, egy álom. Amúgy meg bassza meg a Samsung hogy európába a fos Exynos érkezik, ha zászlóshajó árat fizetek, akkor azért elvárás hogy olyan minőségű felszereltséggel érkezzen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest