-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
archie17 #18178 üzenetére
Szerintem örüljünk, hogy csak ennyi "nyafogás" van(ami szerintem simán belefér), látnátok a magyar Lol-osok facebook csoportot. Hemzseg az ilyenektől: "Total easy win lenne a meccs, erre az utolsó ember beválaszt egy Sorakat...ADC-nek!!!!" + lvl21esek beraknak 34-11es Ezreal meccseket. Szörnyű, nem is értem minek vagyok én itt fent így visszanézve
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
archie17 #15562 üzenetére
Udv a forumon!
En szivesen tolnam veletek (meg igazabol barkivel aki magyar, nem sok magyar jatszopajtasom van
), bar meg az amator szinttol es messze vagyok szerintem (kerek kilenc honapja jatszom
), EUNE-n vagyok en is ugyanezzel a nevvel, bar foleg ejszaka jatszom (ejfel utan), ha te is vagy az ismeroseid kozul barki jatszik ez ido tajt vegyetek fel aztan mokazunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megújult a PROHARDVER!
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest