Hirdetés
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
csipszikutya #49463 üzenetére
Hát pedig nem arra ment el. Pont, hogy a profik egy nagyon kicsi réteg a több millió aktív low elo játékoshoz képest, akik veszegetik a skineket, ládákat, champokat, hidd el, ebből jön be a legtöbb pénz, nem másból. Ugyanúgy érdekük, hogy mindenkinek jó legyen. Vajon miért hozták vissza a solo/duot? ja, hogy nekünk jobb legyen, akik egyedül vagy max egy haverral játszanak, nem a profik miatt. Nem tudom milyen buff/nerfre gondolsz ami a profiknak kedvez de nekünk már nem, én ilyenről nem tudok.
És én személy szerint at sem érzem, hogy a riot faszának a rossz végén lennék mezei játékosként.. számomra teljesen megfelelő a játék a jelenlegi állapotában és azt kell mondanom kb 1 éve játszok, de mióta elkezdtem minden egyes változtatással csak egyre jobb lett, mindenre csak azt tudom mondani, hogy jó lépés volt és jól tették.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- RAM topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest