Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz jeni #6708 üzenetére

nem erre gondoltam: ha előg erős a proci, akkor elviszi a hd adást a gép, csak a modernebb videókártyák már segítenek (szinte teljesen leveszik a proci válláról a tehet) a hd videó játszásnál, ha a program is támogatja a dxva módot. A pvr2 jelenleg bugos: dxva módban fagy... de mivel a te kártyád tudtommal nem tudja a dxva módot, így nem is használhatod vele ... ebből következik, hogy a fagyás oka nem a pvr2 dxva kezelés bugja :)

(#6707) daa-raa:
    vlc player... hogy miért?
    - dxva támogatás, fagyás nélkül (sajna 1.0 nem támogatott, csak a 2.0, így xp vagy régi hardver nem játszik, de nekem az integráltammal jó 7 alatt)
    - streamelés (akár a muxon belül minden csatornát külön streamel egyszerre)*
    - korábban felvett teljes mux ts szétkapása vagy streamelése*
    - rádió
    - be lehet nagyítani 16:9-re a 16:9->4:3 gyászkeretes adásra

*: azért ehhez némi hozzáértés is kell, hogy be tudd paraméterezni, nem átlagos használat, egy csomó képességét nem is ismerem még

ami hibádzik:
    - azt hiszem epg-t nem tud, vagy legalábbis nem láttam
    - nem annyira hiba, de kényelmes használathoz playlistbe kell tenni az adókat, amire automatizált megoldás azt hiszem csak linux alatt van (scan -> channels.conf)
    ---

nem egészen ingyenesen, de a win7 media center is egész jónak tűnik, usb tunerrel egészen gyenge gépen is vitte a hd adást és epg is megy, a rögzítést nem néztem.

Új hozzászólás Aktív témák