Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nem erre gondoltam: ha előg erős a proci, akkor elviszi a hd adást a gép, csak a modernebb videókártyák már segítenek (szinte teljesen leveszik a proci válláról a tehet) a hd videó játszásnál, ha a program is támogatja a dxva módot. A pvr2 jelenleg bugos: dxva módban fagy... de mivel a te kártyád tudtommal nem tudja a dxva módot, így nem is használhatod vele ... ebből következik, hogy a fagyás oka nem a pvr2 dxva kezelés bugja
(#6707) daa-raa:
vlc player... hogy miért?
- dxva támogatás, fagyás nélkül (sajna 1.0 nem támogatott, csak a 2.0, így xp vagy régi hardver nem játszik, de nekem az integráltammal jó 7 alatt)
- streamelés (akár a muxon belül minden csatornát külön streamel egyszerre)*
- korábban felvett teljes mux ts szétkapása vagy streamelése*
- rádió
- be lehet nagyítani 16:9-re a 16:9->4:3 gyászkeretes adásra*: azért ehhez némi hozzáértés is kell, hogy be tudd paraméterezni, nem átlagos használat, egy csomó képességét nem is ismerem még
ami hibádzik:
- azt hiszem epg-t nem tud, vagy legalábbis nem láttam
- nem annyira hiba, de kényelmes használathoz playlistbe kell tenni az adókat, amire automatizált megoldás azt hiszem csak linux alatt van (scan -> channels.conf)
---nem egészen ingyenesen, de a win7 media center is egész jónak tűnik, usb tunerrel egészen gyenge gépen is vitte a hd adást és epg is megy, a rögzítést nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest