Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tellvilmos
csendes tag
válasz
tellvilmos
üzenetére
Az én problémám megoldódott. Meg kellett mozgatni a tvkártya és a kapott csatlakozó''csokor'' illeszkedését.
-
törölt tag
válasz
tellvilmos
üzenetére
Esetleg túl magas a felvételi hangerő.
Ferrarifan: Egyáltalán milyen formátumot akarsz vágni? Mert avi esetén botorság a VDub(Mod)-nál komolyabbat használni erre a célra.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
tellvilmos
üzenetére
Szerintem törd a fejed, hogy jól emlékszel-e, mert ilyen ''effekt'' miatt kellett egy gépbe ''igazi'' hangkártyát rakni. Azzal megszünt.
Ferrarifan
Akkor is vdub
Videószerkesztéssel kapcsolatban meg keress egy ''szaktopic-ot''.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
tellvilmos
üzenetére
üdv tellvilmos,köszi az infót és a képet. most jöttem rá,hogy ilyenem nekem is van.novemberben a helyi kábeltv-s szerelők,mikor beüzemelték a kábelnetet,pont egy ilyet tettek az elosztó elé (vagy mögé...
),ami a kábelmodembe jön.szobák és eszközök leosztása az kb mint nálad,csak itt 2 szoba van.majd otthon alaposan átnézem a kábelezést,mert most megmondom őszintén,halvány lila fingom sincs,hogy pontosan mi,hogy,hova van kötve,de a nálad megszűnt problémákkal én is találkoztam,csak nálam még élő problémák.
Ja,meg meg kell dícsérnem a szerelőket,hogy default raktak ilyen leválasztót,nem is hittem volna. -
Balinov
titán
válasz
tellvilmos
üzenetére
kíváncsian várom a tapasztalataidat,főleg a hirschmann jelerősítővel kapcsolatosakat.Mennyi volt ez a cucc,ha nem vagyok indiszkrét?

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

),ami a kábelmodembe jön.szobák és eszközök leosztása az kb mint nálad,csak itt 2 szoba van.majd otthon alaposan átnézem a kábelezést,mert most megmondom őszintén,halvány lila fingom sincs,hogy pontosan mi,hogy,hova van kötve,de a nálad megszűnt problémákkal én is találkoztam,csak nálam még élő problémák.