Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Értem. Azt hittem, hogy ha a hang kintről van átkötve, akkor felvételnél a hangot az alaplapi, vagy a dedikált hangkari rögzíti hardveresen (már ha olyan), amennyiben azt adjuk meg forrásként. Ennyire nem vagyok benne a hardveres rögzítésben, ki is esik az érdeklődési körömből.
Nekem elég, ha jó a felvétel.
Mi a PCIa?
PCIe-t tudom, most az működik tökéletesen.
Nem maga az átkötés, hanem a hova. A kábelen ugyanis mini csati volt, a tuneren meg nem az adta ki a hangot.Jut eszembe, tegnap megint kezelhetetlen volt az RTLK adása WMV5-tel, akár hagyományos, akár Intel, akár CUDA kódolást választottam (TV2-vel a CUDA még jó, de lekopogom). Egyre erősebb a gyanúm, hogy egyszerűen ilyen szarok a magyar kereskedelmi adások (többször volt rövid akadás, ami vsz. valami hibát okoz a kódban, a progi meg annyira hülye, hogy nem bírja figyelmen kívül hagyni). Este osztrákról megint simán fölvettem a filmet, és gond nélkül divXizáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-8700-RTX 4060, csere érdekel.
- Samsung Galaxy S23 8/256GB fekete
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem elég, ha jó a felvétel.
PCIe-t tudom, most az működik tökéletesen.