Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #5019 üzenetére

Na, akkor arról a bizonyos codec-csomagról +1X:
    Feltettem a PVR2-t, és azon nyomban eltűnt mpeg lejátszásból a hang! :C :O
    Uninstalláltam a PVR2 Codec SDK-t, és azon nyomban ismét volt MPEG hang, ugyanakkor a program közölte, hogy nem jeleníti meg a képet a hiányzó komponens miatt. :Y :(( :(((
    BRAVO, LEADTEK! :C :C :C :W
    Szóval "remekül működik" a 64-bit támogatás, ennyiből megtarthattam volta a TV2000XP-t (persze, még visszatehetem). Csak kérdés, visszaveszik-e most már az új kártyát, sajna, nem hiszem. Ráadásul a Leadtek driverei már 1 évesek, szóval nem is remélhető, hogy javítják a hibát.
    Esetleg írni kellene egy e-mailt a supportjuknak? Próbáld meg, én nem szarakodok velük, mert már a TV2000XP esetében is csak a hülyeségeiket hajtogatták, amikor anno a 64-bites támogatásáról érdeklődtem.
    Mindenesetre legalább igazoltam, hogy a PVR2 qrja el az MPEG lejátszást. Megpróbálom még a régi PVR2-vel, de annak Vista alatt is valami gondja volt, szóval nem tudom, mennyire sziszifuszi a próbálkozás.
    Biztos, hogy szűz rendszeren sincs nálad MPEG hang? :F :U

• katt777

félisten

válasz #65675776 #5019 üzenetére

Igen, sikerült! :C (Mármint a codec-csomagok; el nem csesztek semmit, de hasznuk is 0.) Viszont van egy rossz hírem a számodra, és PVR2-t vsz. cáfolandó:

Mivel PVR-rel mentettem anno a W7 partíciót, feltettem újra ( :W ), ezúttal anélkül, és szépen megvan a hang WMP-ben MPEG-en! :Y Na most 2 eset lehetséges: vagy a lap audio-drivere a hunyó (amire csekély esélyt látok), vagy a PVR2, mert W7-ben a saját driverei vannak fent minden felismert eszköznek. Én amúgy úgy emlékszem, hogy a driver-csomag telepíti a codec-eket, de mindegy, most majd előre kicsomagolom, és eszközkezelőből driverizálok. Egyébiránt porgramkezelőben 3 winfast SDK-t találsz (1 codec csomag), ha telepítés után megnézed, XP alatt nincs is baja. Mindenesetre megnézem, van-e W7 driver Leadtek oldalán... NINCS!!! Csak Vista (viszont Vista alatt sem volt hang). Na, most mi legyen? :F :O

Jut eszembe, csak az egybe szerkesztett filmet néztem meg, de az is MPEG2, a felvett darabokat nem, de mivel anno más MPEG-eket sem játszott le hanggal, esélyes a fenti lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák