Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Na, akkor arról a bizonyos codec-csomagról +1X:
Feltettem a PVR2-t, és azon nyomban eltűnt mpeg lejátszásból a hang!
Uninstalláltam a PVR2 Codec SDK-t, és azon nyomban ismét volt MPEG hang, ugyanakkor a program közölte, hogy nem jeleníti meg a képet a hiányzó komponens miatt.
BRAVO, LEADTEK!
Szóval "remekül működik" a 64-bit támogatás, ennyiből megtarthattam volta a TV2000XP-t (persze, még visszatehetem). Csak kérdés, visszaveszik-e most már az új kártyát, sajna, nem hiszem. Ráadásul a Leadtek driverei már 1 évesek, szóval nem is remélhető, hogy javítják a hibát.
Esetleg írni kellene egy e-mailt a supportjuknak? Próbáld meg, én nem szarakodok velük, mert már a TV2000XP esetében is csak a hülyeségeiket hajtogatták, amikor anno a 64-bites támogatásáról érdeklődtem.
Mindenesetre legalább igazoltam, hogy a PVR2 qrja el az MPEG lejátszást. Megpróbálom még a régi PVR2-vel, de annak Vista alatt is valami gondja volt, szóval nem tudom, mennyire sziszifuszi a próbálkozás.
Biztos, hogy szűz rendszeren sincs nálad MPEG hang?

-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Igen, sikerült!
(Mármint a codec-csomagok; el nem csesztek semmit, de hasznuk is 0.) Viszont van egy rossz hírem a számodra, és PVR2-t vsz. cáfolandó:Mivel PVR-rel mentettem anno a W7 partíciót, feltettem újra (
), ezúttal anélkül, és szépen megvan a hang WMP-ben MPEG-en!
Na most 2 eset lehetséges: vagy a lap audio-drivere a hunyó (amire csekély esélyt látok), vagy a PVR2, mert W7-ben a saját driverei vannak fent minden felismert eszköznek. Én amúgy úgy emlékszem, hogy a driver-csomag telepíti a codec-eket, de mindegy, most majd előre kicsomagolom, és eszközkezelőből driverizálok. Egyébiránt porgramkezelőben 3 winfast SDK-t találsz (1 codec csomag), ha telepítés után megnézed, XP alatt nincs is baja. Mindenesetre megnézem, van-e W7 driver Leadtek oldalán... NINCS!!! Csak Vista (viszont Vista alatt sem volt hang). Na, most mi legyen?

Jut eszembe, csak az egybe szerkesztett filmet néztem meg, de az is MPEG2, a felvett darabokat nem, de mivel anno más MPEG-eket sem játszott le hanggal, esélyes a fenti lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest