Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz bzoley #2417 üzenetére

És ha mondjuk azzal a két nyíllal lehetne csatornát váltani. akkor nem kéne hozzányúlni semmihez? Vagy egyszerűbb megfogni az egeret, pozicionálni, és kattintani, mint rácsapni valamelyik cursor-gombra a billentyűzeten, vagy megnyomni a távirányítón valamelyik gombot? Ha belekötsz valamibe, legalább értelme legyen.

Az egér az szinte állandóan a kezemben van ha a gép előtt ülök, mert legtöbbször leginkább netezni szoktam miközben tévézek. Olvasáshoz nem szükséges bill. Még nincs rendes sz.gépasztalom így fotel+dohányzóasztal, ami egy kicsit alacsonyabb is, és így messzebb is ülök a géptől. Meg jobb 1.2m-ről nézni a monitort, mint 50centiről (ennyire van az asztal széle a monitortól). Igaz, lehetne ölbe is venni a bill-t, viszont balkezes vagyok, így a balban van az egér, és most vagy a ballal engedem el az egeret, vagy a jobbal nyúlok át az alt-tab gombhoz. (Ez egyébként máshol is gondot okoz.) Az egerem 5 gombos, így az egyik gombra dupla katt van téve, így persze jóval egyszerűbb és gyorsabb is a dolog teljesképernyőhöz, mint az alt-tab + alt-enter. A távirányitót, ha már eleve a gép előtt ülök, nem látom értelmét használni, így az marad az ágyban, onnan használom. Ja, ahhoz hogy működjön, futnia kell a wfwiz.exe-nek, én pedig kiszoktam szedni minden felesleges dolgot az óra mellől. Szóval egyszerűbb az egeret használni :)

De most komolyan, ha már ott van az a két gomb, és látszik is, akkor nem célszerű lenne ehhez használni, ha épp nem az időcsúsztatáshoz használom? Szerintem igen, nekem ez ugrott be elsőre róla. Az időcsúsztatást ritkán használom. Szóval ennyi (ésszerűségi) értelme volt, hogy belekötöttem.

Új hozzászólás Aktív témák