- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
Nálam most egy PxDTV2300 H van benn.
(Korábban volt TV2000 XP Expert és PVR2000 is, de az alaplapi PCIe miatt váltani kellett. Az adapterek nem igazán váltak be, pedig a TV2000 XP Expert +10 évig szolgált nagyon jól.)Ez W10 alatt is működik, de nálam néha "elveszíti" a TV-kártyát, ami általában újraindítással megint elindul.
VISZONT lehet, hogy több drivert is ki kell próbálni, nekem nem mindegyik volt jó. Például amit a W10 automatikusan töltött le, nem...A működéshez a WinFast PVR2 legutolsó (.60-as) verziója ajánlott.
Más szoftver is használható (próba-szerencse), de ez működik legjobban a Leadtek eszközökkel.A hangcsúszás visszatérő probléma, többen írtak róla.
Talán a legjobb - amit javasoltak az "itteniek" - egy külön hangkártya beszerzése. Nekem ez alapvetően bevált, de néha így is előfordul, ami nálam teljesen véletlenszerű. + egy elég erős hardver-konfiguráció sem hátrány....Én szinte csak TV-ként (PVR) használom. Sajnos a VHS átírása, még a legjobb minőségű felvételeknél is eléggé gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Fűnyíró topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Iqos cigaretta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest